Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - VII tema

Kadangi jau musu fotoreportazas baigtas rasyti,imetu pasiskaitymui,gal rasite ir sau naudingos informacijos bigsmile.gif
http://www.supermama...howtopic=792571
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 12 02, 09:18)
Kadangi jau musu fotoreportazas baigtas rasyti,imetu pasiskaitymui

Šmaikštuolis tavo brangusis biggrin.gif, labiausiai iš viso reportažo patiko ''Dyzeliu'' varomas diedukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 12 02, 17:19)
Šmaikštuolis tavo brangusis  biggrin.gif, labiausiai iš viso reportažo patiko ''Dyzeliu'' varomas diedukas  thumbup.gif

jo sitas geras. dar patiko, dziaugias sirdis, mano vaikas oi mano biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas zino nebloga viesbuti/apartamentus tenerifeje, tikriausiai Costa Adeje (sako, ten geriau atostogauti su mazu vaiku)? 4 zvaigzdziu, arba 3zv bet tikrai gera?

Per kur geriau ieskoti viesbuciu? Turime aviabilietus
Atsakyti
dar siek tiek info apie GK lankytinas vietas.
http://en.wikipedia....El_Dedo_de_Dios

dievo pirstas uola, esanti netoli miesto Agaete.

ir muziejus cueva pintada.
http://www.cuevapint...rtal/home.cueva

man dar labai patiko miestelis (cia jau ne karta minetas) puerto de mogan. labai jaukus, grazus mielas ir idiliskas, o saulelydziai nepakartojami.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2011 12 02, 18:32)
man dar labai patiko miestelis (cia jau ne karta minetas) puerto de mogan. labai jaukus, grazus mielas ir idiliskas, o saulelydziai nepakartojami.

drinks_cheers.gif Girdejau, kad vadinamas mazaja Venecija smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Navigatore @ 2011 12 02, 17:57)
Gal kas zino nebloga viesbuti/apartamentus tenerifeje, tikriausiai Costa Adeje (sako, ten geriau atostogauti su mazu vaiku)? 4 zvaigzdziu, arba 3zv bet tikrai gera?

Zinot, vienam gali atrodyti labai geras, kitam - toks labai siaip sau. Tad labai sunku kazka pasiulyti, nezinant jusu reikalavimu viesbuciui mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Elvita,2011 12 02, 21:25]
drinks_cheers.gif Girdejau, kad vadinamas mazaja Venecija smile.gif
Papildyta:

na per skambiai pasakyta. trys tiltai ir tiek, nors aisku ir jie zavus. bet man jis ne del to grazus, o del gausybes geliu balkonuose, arkose tarp namu. siaip kazkokie aura ir ramybe ten
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2011 12 02, 20:28)
na per skambiai pasakyta. trys tiltai ir tiek, nors aisku ir jie zavus. bet man jis ne del to grazus, o del gausybes geliu balkonuose, arkose tarp namu. siaip kazkokie aura ir ramybe ten

Na, kai pamatysiu pati, galesim diskutuoti mirksiukas.gif Dabar parasiau, tai, ka skaiciau apie si miesteli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 12 02, 15:19)
Šmaikštuolis tavo brangusis  biggrin.gif, labiausiai iš viso reportažo patiko ''Dyzeliu'' varomas diedukas  thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2011 12 02, 16:14)
jo sitas geras. dar patiko, dziaugias sirdis, mano vaikas oi mano  biggrin.gif

aciu merginos,smagu,kad patiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Navigatore @ 2011 12 02, 16:57)

Per kur geriau ieskoti viesbuciu? Turime aviabilietus

as is savo puses galeciau rekomenduoti Santa Maria 3zv -prabangos nera,bet tvarkinga,itin gera vieta,maistas normalus,kambariai su virtuvelemis ir iranga.
Apie viesbuti aprasiau idetame fotoreportaze.
Jis ne Costa Adeje,bet salia(einant pliazu,net nepajausi kada tas ribas perzengi,kur Costa Adeje,kur Playa de las Américas ar kur Los Cristianos) Playa de las Américas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 02 gruodžio 2011 - 20:51
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 12 02, 20:49)
as is savo puses galeciau rekomenduoti Santa Maria 3zv. Jis ne Costa Adeje,bet salia Playa de las Américas

Santa Maria yra Costa Adeje mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti