Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - VII tema

QUOTE(ievakata @ 2011 11 03, 12:18)
Sakykit , gal kur yra metine oru ir vandens lentele, niekaip nerandu, galvoju kada silciau, ir maziau lietaus  ar gruodi ar vasari?

Čia manau nėra jokios taisyklės, kaip pataikysi, užpraetitais metais mes buvom vasario viduryje, tai nė dienos nelijo,oras pasakiškas 26-29 laipsniai, barnenas sakė, kad prieš mums atvykstatnt beveik visą savaitę lijo, kai mes gryžom, merginos forume irgi rašė, kad tą savaitę linojo. Žodžiu mes labai pataikėm. Praeitą sausio mėnesį irgi nė dienos nelijo, tik 2 dienos buvo tokios debesuotos. Bet šilta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aisku jus teisinagi rasot, mes Egipte buvom kovo pirmom dienom ir man salta buvo, vanduo isvis ledinid, o visi sake bus silta silta
O gal kas gruodzio pradzioj esat buve, idomu koks vanduo ir oras?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakata: 03 lapkričio 2011 - 13:40
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 11 03, 11:21)
Viena nare man rase, kad kaip tik buvo vasari, tai beveik nelijo.

Pernai buvom vasario 17-24d. nei laso lietaus nebuvo, temperatura iki 32l sieke. O pries tai sake visa savaite lijo doh.gif

QUOTE(ievakata @ 2011 11 03, 13:36)
Aisku jus teisinagi rasot, mes Egipte buvom kovo pirmom dienom ir man salta buvo, vanduo isvis ledinid,  o visi sake bus silta silta

Mes Egipte uzpraeitu metu vasari buvom, is vandens neislipdavom, nes tikrai labai siltas vanduo buvo thumbup.gif Uz tai prisinardem sociai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(InOut @ 2011 11 01, 12:44)
Mes nusipirkome 2 bilietus i GK grudzio 5-15 dienomis uz 1ooo lt. Dabar vykdoma viesbuciu paieska. Tik neapsisprendziu, ar ieskoti viesbuciu ar apartamentu, kur patys galime gamintis maista. As buvau Playa de Ingles, tai dabar noreciau pabuvoti kokiame kitame kurorte. Gal kas galite parekomenduoti? Aciu

Aš rekomenduočiau apartamentus, nes daugiau laisvės ir neprisiriši prie maitinimo. Restoranuose- visur skanu, parduotuvėse- kainos normalios ir tikrai galima ką nors išsirinkti. Iš kitų kurortų , tai siūlyčiau greta esantį Maspalomas (labai geri apartamentai yra Cordial Sandy Golf ir Cordial Green Golf), taip pat Puerto Rico miestuką (puikūs yra Terrazzamar apartamentai). Jei jau norite su All Inclusive, tuomet siūlyčiau Arguinegin miestuke viešbutį "Dorado beach" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 04 lapkričio 2011 - 10:35
Merginos, kurios keletes keltu is vienos salos i kita, turiu klausimeli ax.gif Ar geriau pirkti bilietus inetu, ar nuvykus prie kelto?
Atsakyti
Matau daugelis cia savarankiskai kelaiujat, mes del maziaus matyt rinksimes lietuviska varianta, sakykit gal kas zinit kaip uzsakomieji skrydziai dabar, kiek supratau agenturoj be maitinimo ir be gerimu, gak kas neseniai skridot, kokios kainos lektuve, maziukui lyg galima kazka pasiimt ax.gif
Atsakyti
Laba diena! Turiu klausima del to, kaip nusigauti is Gran Kanarijos oro uosto i viesbuti Ifa Buenaventura, Playa del Ingles. Zinau, kad ten vazineja 66 autikas, bet atskrisim 23.10, tai kaip suprntu tokiu laiku jis jau nebevazines. Gal zinot, kiek kainuotu taxi mazdaug? Musu bus 7 zmones. O gal ten kokie transferiai organizuojami ar pan? Patarkite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire_blue @ 2011 11 06, 11:28)
Turiu klausima del to, kaip nusigauti is Gran Kanarijos oro uosto i viesbuti Ifa Buenaventura, Playa del Ingles.

Susisiekite su viesbuciu, paprastai jie teikia tokias paslaugas, kaip pasiemimas ir nuvezimas i oro uosta mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kad arba jie neturi tinklapio, arba as jo nerandu sad.gif ivedus i google, ismeta tik nuorodas i visokius bookingus ir tripadviserius, o i ju tinklapi jokiu nuorodu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 11 04, 22:21)
Merginos, kurios keletes keltu is vienos salos i kita, turiu klausimeli ax.gif Ar geriau pirkti bilietus inetu, ar nuvykus prie kelto?

Mano nuomone,geriau vietoj,nes pernai kelias dienas nekele keltai is Fuertes i Lanzarote del audros vandenyne doh.gif Nezinau kaip tokiu atveju daro su isankstiniais bilietais...
Atsakyti
O kiek kainuoja papietauti, mastau ar imti pusrycius su vakarieni ar dar ir pietus priciupt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakata: 06 lapkričio 2011 - 17:12
QUOTE(Kurmiukė @ 2011 11 04, 12:16)
Aš rekomenduočiau apartamentus, nes daugiau laisvės ir neprisiriši prie maitinimo. Restoranuose- visur skanu, parduotuvėse- kainos normalios ir tikrai galima ką nors išsirinkti. Iš kitų kurortų , tai siūlyčiau greta esantį Maspalomas (labai geri apartamentai yra Cordial Sandy Golf ir Cordial Green Golf), taip pat Puerto Rico miestuką (puikūs yra Terrazzamar apartamentai). Jei jau norite su All Inclusive, tuomet siūlyčiau Arguinegin miestuke viešbutį "Dorado beach"  4u.gif

Aciu labai. Reikes pasiziureti:-))) As taip pat labiau linkusi prie apartamentu, nors prie plytos visiskai jokio noro stoveti nejauciu:-))) Bet, kazkaip dalinsimes su vyru:-))

Papildyta:
QUOTE(InOut @ 2011 11 06, 22:08)
Aciu labai. Reikes pasiziureti:-))) As taip pat labiau linkusi prie apartamentu, nors prie plytos visiskai jokio noro stoveti nejauciu:-))) Bet, kazkaip dalinsimes su vyru:-))

As kaip tik ziurejau Maspalomas siuos apartamentus: Cordial sandy Golf. O jus gal buvote ten apsistojusi? Buciau dekinga uz didesnius komentarus 4u.gif
Atsakyti