vakar aplankiau Las Palmes botanikos soda. tai kam idomu augalai, grazus vaizdai, ivairiausi kaktusai ir palmes, tikrai rekomenduociau ji aplankyti ypac kad iejimas nemokamas. is miesto i ji galima nuvaziuoti melynu 302 autobusu. tiesiog paprasiau kad sustotu prei botanikos parko.
jis ganadidelis, galima pasiimti uzkandziu ir papietauti ant kokio suolelio ar pieveles, smagiai praleisti pusdieni.
QUOTE(klementyna @ 2011 10 24, 08:54)
vakar aplankiau Las Palmes botanikos soda. tai kam idomu augalai, grazus vaizdai, ivairiausi kaktusai ir palmes, tikrai rekomenduociau ji aplankyti ypac kad iejimas nemokamas.
Cia sitas Jardín Botánico Viera y Clavijo?
QUOTE(klementyna @ 2011 10 24, 14:56)
TAIP
, sita esu isitraukus i lankytinu sarasa, tai, jei ten grazu, tada
QUOTE(Elvita @ 2011 10 24, 17:49)
, sita esu isitraukus i lankytinu sarasa, tai, jei ten grazu, tada
man patiko. buvo vietomis, kad kai kurie augalai pavyte siek tiek, bet ju tiek daug, kad viskas vistiek grazus. ypac kaktusu sodas atskiras. kokiu tik nera. bet iki jusu vizito gal siek tiek palis, ir atsigaus augalai, nes dabar visi labai laukia lietaus, nes jau seniai nelijo. bent per menesi kiek esu ne karto nelijo siaureje, o apie pietus is vis nekalbu
Sveikos visos planuojancios atostogas kanaru salose. Mes irgi turim pirmadieni isskristi, bet kai suzinojau, kad vienoje is siu salu (el hierro) vyksta aktyvus povandeniniai zemes drebejimai ir, kad jau vienas povandeninis vulkanas issiverze truputi darosi baisoka. Ar jus nieko apie tai negirdejote?
QUOTE(gelyte8 @ 2011 10 26, 11:21)
Mes irgi turim pirmadieni isskristi, bet kai suzinojau, kad vienoje is siu salu (el hierro) vyksta aktyvus povandeniniai zemes drebejimai ir, kad jau vienas povandeninis vulkanas issiverze truputi darosi baisoka. Ar jus nieko apie tai negirdejote?
Girdejome, jau seniai
renginiu anonsai:
full moon party tenerifeje - lapkricio 12, 13 dienomis.
womad festivalis Las palmes - lapkricio 12 diena.
http://womad.org/festivals/canarias
full moon party tenerifeje - lapkricio 12, 13 dienomis.
womad festivalis Las palmes - lapkricio 12 diena.
http://womad.org/festivals/canarias
QUOTE(Grafaite @ 2011 10 28, 16:57)
sveikos
gal kuri pasakytu paslapti i kuria sala is ju yra pigiausia nuvykti.
nes taip noriu naujus metus ten sutikti. o biudziatas nera didelis per kur ieskote bilietu? viesbuciu aciu uz patarimus
gal kuri pasakytu paslapti i kuria sala is ju yra pigiausia nuvykti.
nes taip noriu naujus metus ten sutikti. o biudziatas nera didelis per kur ieskote bilietu? viesbuciu aciu uz patarimus
Geriausiai per www.tui.de. Ir kainos mazesnes nei musu agerturose ir viesbuciai nepalyginsi.
QUOTE(AJIRA @ 2011 10 28, 19:00)
Geriausiai per www.tui.de. Ir kainos mazesnes nei musu agerturose ir viesbuciai nepalyginsi.
pridėk nuvykimą į vokietiją ir ne ką sutaupai...
QUOTE(Udrius @ 2011 10 28, 17:02)
pridėk nuvykimą į vokietiją ir ne ką sutaupai...
Dabar yra pigiu skrydziu pvz.su Wizair.