Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - VII tema

QUOTE(Elvita @ 2011 10 19, 21:48)
Teks keist oreantacija  hihihi.gif

Orentacijos neuzteks, jau visa lyti reikia permontuot lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ingaul @ 2011 10 19, 18:59)
O spesit bagaza atsiimt?Mes esam skride sausio men.,tai velavom ishskrist 3 valandas:silde lektuva,tai bijau tiek mazai laiko.Tai pasirinkom ankstyva skrydi.Nepatogu su vaikiukais,bet nieko,kaip nors iskesim mirksiukas.gif

Mums teko vasario men. veluoti iskrendant netoli 1h is Kauno, nes uzsalo unitazo vamzdis... Gerai, kad laimingai ir persesti spejom. Tai kad su laiku tarp skrydziu gerai paskaiciuokite 4u.gif
Atsakyti
Mes i Tenerifę jau 3 kartą žiemą skrisim, visad skrendam su Ryanair, nuomojam apartamentus, ar namuką kokį smile.gif šį kartą skrisim per Barseloną, tik va, bėda, turėjom iš Tenerifės išskrist paryčiais, laukt Barselonoje kelias valandas, o po pietų į LT, bet Ryanair pakeitė skrydžio laiką, perkėlė apie 11 val. tai dabar net nežinau, ką reikės daryti, matyt keist skrydžius...

Taip pat esam atostogavę ir Gran Kanarijoj, jei reikia patarimų, klauskit:)
Papildyta:
QUOTE(asara1 @ 2011 10 18, 14:12)
Dekui.
Vadinasi reikia planuotis ivairiu rubu.

Nesušalsite, mes esam buvę ir lapkritį, ir gruodį, ir sausį, visad budavo šilta:) vakarais tik reikėdavo kokio odinio švarkelio ar megztuko:)
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2011 10 19, 21:38)
Mergaites, o kaip su naktiniu gyvenimu Lanzaroteje? Nes skrendanciu kompanija labai jau paselus  biggrin.gif Buvau GK Playe del Ingles, tai nepasakyciau, kas ispudingas reikalas (jei esi normalios orentacijos  biggrin.gif )

GK pietus - kitos orientacijos zmoniu rojus. tas pats ir Las Palmes. bet cia nemazai ir tradiciniu klubu smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
O tai tie netradicines orientacijos zmogeliukai, jie tik klubuose leidzia laika? Ar ir papludimiuose, miesto gatvese, kavinese irgi visur yra demonstruojama tai? Man tai dzin is esmes, nekreipiu demesio, klausiu tik del to, kad varau su tevais, kurie yra kaip cia pasakius.. konservatyvoki biggrin.gif
Atsakyti
Desire_blue,

Klausimas, kuriame mieste jus apsistojate? Gatveje vaiksto po du grazius bernus ir jie ne siaip sau atvaziave biggrin.gif Pakaso vienas kitam nugarytes, papleksnoja per sikniuka ir ramus. Jei pataikai i jiems skirta pasiliksminimo vieta - tai zmoniu kaip per ispardavimus Akropoly, tik visi gejai biggrin.gif ir vakarelis su fejerverkais, transvestitais ir apdarais kaip is "Zydrosios austres".

Papludimyje gali reiketi tolerancijos:eina vaikinas, vedasi mergaite salia uz rankos, ji su maudymosi kostiumeliu, o jis TIK su kuprine. Ne , cia ne nudistu papludimyje, cia normaiame. Dauguma apsirenge tam skirtais apdarais, bet yra ir bendruose papludymiuose gulinciu plikiu.

Mergaites - tai visos, net viesbutyje prie baseino topless deginasi. Tris dienas egzotika, po to kaip i plika kulsi ziuri biggrin.gif (draugo pasakymas).

Sekmes, nesijaudinkit, viskas normaliai, o jei ne - kulturinis sokas visada pasauleziura praplecia.
Atsakyti
Na ka gi, dekoju. Bandysim pratintis! 4u.gif O Vyxtam i Playa del Ingles ar kazkaip panasiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire_blue @ 2011 10 20, 14:42)
Na ka gi, dekoju. Bandysim pratintis!  4u.gif  O Vyxtam i Playa del Ingles ar kazkaip panasiai  drinks_cheers.gif

Nuo Playa de Ingles link Maspalomas yra ir nudistu plezas ir geju plezas.
Man ta ziauru kai senos bobos liemenukus nusieme buna doh.gif ne papai, o skuros kabo iki keliu doh.gif

klementyna kur jau Anglijoj visi nuogi deginasi mastau.gif 8 metus gyvenu ir tikrai nei vieno zmogaus nemaciau, nebent nudistu pleze.
Atsakyti

klementyna kur jau Anglijoj visi nuogi deginasi mastau.gif 8 metus gyvenu ir tikrai nei vieno zmogaus nemaciau, nebent nudistu pleze.
[/quote]
na as buvau tik pora menesiu, tikrai nebuvo nudistu pliazas. cia buvo kornvalyje
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 10 15, 13:07)
Merginos,kokios cigareciu kainos Tenerifeje?
MB galvoja ar isideti savo ar vietoje pirkti.

Asmeniskai man, tai Cigaretes ten slykscios. Rukome abu su vyru ir kasdien keikemes, jog nepasiemem lietuvisku. Rukem anas, aisku, po poros alaus ir jos skaniau rukesi, bet as kazkaip po tos keliones vezuosi visur lietuvoje pirktas.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Labi buciau dekinga jei kas pasidalintu patirtimi, kaip pigiau pailseti Tenerifeje aciuks.gif Cia mano svajone, tik labai jau nepigi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 10 22, 16:58)
Laba diena  4u.gif
Labi buciau dekinga jei kas pasidalintu patirtimi, kaip pigiau pailseti Tenerifeje  aciuks.gif Cia mano svajone, tik labai jau nepigi  doh.gif

Na, ta svajonė tikrai įgyvendinama ir verta dėmesio. ax.gif
Šitam forume tikrai rasit ką pasiskaityti. Ir apie skrydžius, ir viešbučius, maršrutus, lankytinas vietas. Pigiausia nusižiūrėti bilietus (prieš 2-3 mėn. su persėdimu) ir užsisakyti viešbutį norimam kurorte (nusipirkus bilietus). Tokias paieškas atlieka ir kai kurios turizmo agentūros - bus brangiau ir ne visada atitinka keliaujančių norus. O kitkas priklauso nuo norų (auto nuoma, voliojimasis papludimy, prie baseino, kelionės pėsčiomis ar ekskursijos). Pats brangiausias, bet paprasčiausias variantas imti paketą iš Novaturo ar Tezturo. Malonių pasiskaitymų wink.gif
Atsakyti
Dar galima pataisyti - ne visada per agentūras yra brangiau , kartais gaunasi netgi pigiau nei organizuojantis pačiam, nes agentūros turi visai kitas kainas. Beje, booking puslapis - vienas brangiausių puslapių. Jei norite paketo - galima dar žiūrėti keliones iš Varšuvos
Atsakyti