Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - VII tema

QUOTE(shapokliak @ 2011 10 04, 11:21)
Planuojam vasari i Gran Canaria, 14 naktu. Gal galetumet pasidalinti tos, kurios buvot kazkurioj Kanaru saloj, kiek jums panasaus laiko kelione atsiejo (maistas, viesbutis, skrydis, automobilio nuoma + degalai, pramogos, ekskursijos ir pan.).

Šiemet buvom prieš Velykas 2 suaugę, 2 vaikai 11 nakvynių, skridom į GK su Ryanair iš Magdeburgo, iki jo - savo automobiliu, atgal dar apsipirkom Berlyne

Dujos kelionei - 720 Lt
Kelių mokesčiai Lenkijoje - 85 Lt
Parkingas Magdeburde - 190 Lt
Lėktuvo bilietai 4 žm. - 1087 Lt
Automobilio nuoma GK 12 dienu su papildomais degalais - 920Lt
Viešbutis +HB maitinimas - 3500 Lt
maistas, gėrimai papildomai - 200 Lt
Palmitos parkas - 229 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnytė: 04 spalio 2011 - 21:24
QUOTE(...little mary... @ 2011 10 04, 20:11)
tai kad du paskutinieji mažieji maitinas labai pagal special meniu - namie gamintu maistu, tai jie nelabai ir skaitos į kompaniją. O ir nebuvo su vakariene - arba visai be maitinimo, arba pusryčiai mastau.gif
Ai, na va - dabar jau rodo ir vakarienę, o užsakinėjant nedavė mastau.gif Arba aš dar nemoku  schmoll.gif  nieko, prasimušim kaip nors mastau.gif

kokia kainyte gavosi mirksiukas.gif
siaip nematau jokiu problemu galima gi kavinese vakarieniauti..dar smagiau bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. 4u.gif Kiek daug pažįstamų veidų vėl Kanarų temoj sėdi. thumbup.gif Aš peržiūrėjau agentūrų pasiūlymus visokiom kryptim, bet tikriausiai vėl į Kanarus varysim. ax.gif

Gal kas galėtumėt pasidalinti kaip užsisakot viešbučius su pilnu maitinimu. Jau geras pusdienis maigau booking.com ir niekaip nepriverčiu jo valgyt duoti. 4u.gif doh.gif rolleyes.gif 000189.gif 000189.gif 000189.gif 000189.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledum: 04 spalio 2011 - 21:42
QUOTE(Ledum @ 2011 10 04, 20:40)
Sveikos merginos.  4u.gif  Kiek daug pažįstamų veidų vėl Kanarų temoj sėdi.  thumbup.gif  Aš peržiūrėjau agentūrų pasiūlymus visokiom kryptim, bet tikriausiai vėl į Kanarus varysim.  ax.gif

Gal kas galėtumėt pasidalinti kaip užsitaisakot viešbučius su pilnu maitinimu.  Jau geras pusdienis maigau booking.com ir niekaip nepriverčiu jo valgyt duoti.  4u.gif  doh.gif  rolleyes.gif  000189.gif  000189.gif  000189.gif  000189.gif

tai,kad per booking com brangiau gaunasi g.gif
ir ten maziau pasiulymu su pilnu maitinimu g.gif
As viesbuti rezervavausi per Udriu,gavau isties gera kaina,turi ivairiu viesbuciu ir su HB ir su AI.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 10 04, 22:35)
kokia kainyte gavosi mirksiukas.gif
siaip nematau jokiu problemu galima gi kavinese vakarieniauti..dar smagiau bigsmile.gif

Na, mes ne iš LT skrendam, tai mums papildomai dar kainuos atsiskraidint mūsų auklytę ir ją atgal namo išskraidint ir prisideda dar išlaidos iki orouosto ir atgalios papildomi reisai Prisiskaičiau, kad maistas nėra labai jau brangus, tai ir nesuku galvos labai blush2.gif Mažė dar papiniukė, tai su ja išvis vargo nematau daug - MP ir košytės. Didesnysniajam užtenka sumuštinio vakarienei, tai tikrai badu nemirs. O aš galiu ir "ant dietos" pabūt - kaip tik vestuvėms ruošiuosi irnesakyk.gif Tėtė mūsų ne baisiai valgus, tad daugiausiai suvalgo mūsų panelė-auklė biggrin.gif
Aš nesu drąsuolė, tai pirmai pradžiai iš agentūros puslapių rinkausi, nors peržvelgiau ir puslapius, kur galima užsakyt viešbučius (gal todėl ir nemačiau varianto HB mastau.gif ). Tai mums pradinės išlaidos būtų kažkur apie 7000 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2011 10 04, 21:40)
Gal kas galėtumėt pasidalinti kaip užsisakot viešbučius su pilnu maitinimu.  Jau geras pusdienis maigau booking.com ir niekaip nepriverčiu jo valgyt duoti. 

As uzsakinejau viesbuciu tinklalapiuose, ten ir kambariu pasirinkimas didesnis ir maitinimo tipu daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 10 04, 21:32)
Na, mes ne iš LT skrendam, tai mums papildomai dar kainuos atsiskraidint mūsų auklytę ir ją atgal namo išskraidint ir prisideda dar išlaidos iki orouosto ir atgalios papildomi reisai Prisiskaičiau, kad maistas nėra labai jau brangus, tai ir nesuku galvos labai  blush2.gif  Mažė dar papiniukė, tai su ja išvis vargo nematau daug - MP ir košytės. Didesnysniajam užtenka sumuštinio vakarienei, tai tikrai badu nemirs. O aš galiu ir "ant dietos" pabūt - kaip tik vestuvėms ruošiuosi irnesakyk.gif Tėtė mūsų ne baisiai valgus, tad daugiausiai suvalgo mūsų panelė-auklė  biggrin.gif
Aš nesu drąsuolė, tai pirmai pradžiai iš agentūros puslapių rinkausi, nors peržvelgiau ir puslapius, kur galima užsakyt viešbučius (gal todėl ir nemačiau varianto HB mastau.gif ). Tai mums pradinės išlaidos būtų kažkur apie 7000  g.gif

pirmai pradziai visai gerai gavosi thumbup.gif
auklei pasiseke thumbup.gif
pradines tai skrydziai ir viesbutis BB.
O kiek laiko busite?
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2011 10 05, 05:13)
As uzsakinejau viesbuciu tinklalapiuose, ten ir kambariu pasirinkimas didesnis ir maitinimo tipu daugiau  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
tik mus pvz ne visi viesbuciai priima i viena kambari didesne seima.Arba jau dvieju kambariu kaina isauga neprotingai.
Todel man reiktu sedeti ir atsisrinkineti kas ir kaip.
Man buvo labai patogu,kad as susakiau visus savo pageidavimus ir i kokia suma noretumeme tilpti ir tik gaudavau pasiulymus i skypa,labai patogu,perzvelgi ir isirenki.
Nors musu variantas vistiek gavosi vienas kambarys musu seimai 2+1 ir vienas kambarys perpus su draugais,ten gyvens musu paaugliai berniukai biggrin.gif rojus bus jiems be teveliu karaliauti biggrin.gif Bet uztat kaina mus tenkino thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 05 spalio 2011 - 06:56
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 10 05, 07:49)
pirmai pradziai visai gerai gavosi thumbup.gif
auklei pasiseke thumbup.gif
pradines tai skrydziai ir viesbutis BB.
O kiek laiko busite?
Papildyta:

drinks_cheers.gif
tik mus pvz ne visi viesbuciai priima i viena kambari didesne seima.Arba jau dvieju kambariu kaina isauga neprotingai.
Todel man reiktu sedeti ir atsisrinkineti kas ir kaip.
Man buvo labai patogu,kad as susakiau visus savo pageidavimus ir i kokia suma noretumeme tilpti ir tik gaudavau pasiulymus i skypa,labai patogu,perzvelgi ir isirenki.
Nors musu variantas vistiek gavosi vienas kambarys musu seimai 2+1 ir vienas kambarys perpus su draugais,ten gyvens musu paaugliai berniukai biggrin.gif rojus bus jiems be teveliu karaliauti biggrin.gif Bet uztat kaina mus tenkino thumbup.gif

būsim savaitę laiko. Na, taip.Sekasi mūsų auklytei (jos pareigybes mano sesė atlieka) - visur ją tampomės iš paskos. Ale vaikai ją labai myli, o ir mums gerai - kartais rankos laisvesnės pasidaro rolleyes.gif
Vat vat - su tokia palyda mums ir neduoda vieno kambario - papildomai paišo vieną kambariuką vaikui. Bet tada jau kaina beprotiška doh.gif O čia pasitaikė taip vadinamasis vieno miegamojo ir svetainės su virtuvyte tipo nameliukas, su savo atskira žemės terasyte prieš nameliuką. Mergičkai nemokamai lovytę duoda, tai kaip nors ir sutilpsim irnesakyk.gif Tikrai blogiau nebus nei su vaikų krūva išvažiuoti į savaitinę stovyklą prie jūros irnesakyk.gif
Priskaičiau atsiliepimų - kaip tik visi tvirtina, kad puikiai tinkamas gyventi, kai maistu rūpiniesi pats. Tyli, graži vieta. Na, iki paplūdimio galiukas, ale auto pasiėmėm, o aš pratus vaikščioti irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...little mary...: 05 spalio 2011 - 08:51
sviekos, Kanarų mylėtojos 4u.gif

kai sausį buvom Lanzerotėj, visai patiko viešbutukas Blue Bay. Paprastas, nieko įspūdingo, bet viskas ko reikia yra. Su maitinimu AI, apartamentais, 12 naktų mūsų 4asm šeimynai tekainavo 734E.... ir maistas buvo tikrai skanus, ir personalas paslaugus. Mažius mūsų susirgo ten plaučių uždegimu, tai maista patys nešdavom ir mums atnešdavo į kambarį. jokių nusiskundimų neturėjom.
Papildyta:
Beje, gal jau yra suplanavusių kelionę į Kanarus 2012metais? pradėsiu sakiau jau žiūrinėt.... šį kartą arba GK arba Tenerifę imsim biggrin.gif
Atsakyti
mes dar tik planuose, ko gero lapkritį bandysim įgyvendint - šį kart tai bus Fuerte smile.gif
Atsakyti
Gal kas taip pat planuoja skristi i Tenerife nuo spalio 14 d.? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliza_emi @ 2011 10 05, 09:01)
Gal kas taip pat planuoja skristi i Tenerife nuo spalio 14 d.? smile.gif

mes nuo spalio 19 dienos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(...little mary... @ 2011 10 05, 07:45)
būsim savaitę laiko. Na, taip.Sekasi mūsų auklytei (jos pareigybes mano sesė atlieka) - visur ją tampomės iš paskos. Ale vaikai ją labai myli, o ir mums gerai - kartais rankos laisvesnės pasidaro  rolleyes.gif
Vat vat - su tokia palyda mums ir neduoda vieno kambario - papildomai paišo vieną kambariuką vaikui. Bet tada jau kaina beprotiška  doh.gif O čia pasitaikė taip vadinamasis vieno miegamojo ir svetainės su virtuvyte tipo nameliukas, su savo atskira žemės terasyte prieš nameliuką. Mergičkai nemokamai lovytę duoda, tai kaip nors ir sutilpsim irnesakyk.gif Tikrai blogiau nebus nei su vaikų krūva išvažiuoti į savaitinę stovyklą prie jūros irnesakyk.gif
Priskaičiau atsiliepimų - kaip tik visi tvirtina, kad puikiai tinkamas gyventi, kai maistu rūpiniesi pats. Tyli, graži vieta. Na, iki paplūdimio galiukas, ale auto pasiėmėm, o aš pratus vaikščioti irnesakyk.gif

bet labai saunus variantas thumbup.gif ir virtuveleje galesite ir kavytes issivirti ir vakarojant kokios picos pasisildyti ar sumustinuku prie vyno pasidaryti ir i terasyte isejus pasilepinti saulelydziu wub.gif
Musu apartamentai irgi su virtuvelemis,nors ememe HB,bet vistiek labai gerai,ypac su vaikais i saldytuva isimesti produtuktu,pusfabrikaciu..paaugliai megejai velai dar uzkasti ko nors biggrin.gif
Atsakyti