QUOTE(...little mary... @ 2011 10 04, 21:32)
Na, mes ne iš LT skrendam, tai mums papildomai dar kainuos atsiskraidint mūsų auklytę ir ją atgal namo išskraidint ir prisideda dar išlaidos iki orouosto ir atgalios papildomi reisai Prisiskaičiau, kad maistas nėra labai jau brangus, tai ir nesuku galvos labai
Mažė dar papiniukė, tai su ja išvis vargo nematau daug - MP ir košytės. Didesnysniajam užtenka sumuštinio vakarienei, tai tikrai badu nemirs. O aš galiu ir "ant dietos" pabūt - kaip tik vestuvėms ruošiuosi
Tėtė mūsų ne baisiai valgus, tad daugiausiai suvalgo mūsų panelė-auklė
Aš nesu drąsuolė, tai pirmai pradžiai iš agentūros puslapių rinkausi, nors peržvelgiau ir puslapius, kur galima užsakyt viešbučius (gal todėl ir nemačiau varianto HB
). Tai mums pradinės išlaidos būtų kažkur apie 7000
pirmai pradziai visai gerai gavosi
auklei pasiseke
pradines tai skrydziai ir viesbutis BB.
O kiek laiko busite?
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2011 10 05, 05:13)
As uzsakinejau viesbuciu tinklalapiuose, ten ir kambariu pasirinkimas didesnis ir maitinimo tipu daugiau
tik mus pvz ne visi viesbuciai priima i viena kambari didesne seima.Arba jau dvieju kambariu kaina isauga neprotingai.
Todel man reiktu sedeti ir atsisrinkineti kas ir kaip.
Man buvo labai patogu,kad as susakiau visus savo pageidavimus ir i kokia suma noretumeme tilpti ir tik gaudavau pasiulymus i skypa,labai patogu,perzvelgi ir isirenki.
Nors musu variantas vistiek gavosi vienas kambarys musu seimai 2+1 ir vienas kambarys perpus su draugais,ten gyvens musu paaugliai berniukai
rojus bus jiems be teveliu karaliauti
Bet uztat kaina mus tenkino