Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - VII tema

QUOTE(Elvita @ 2011 10 03, 21:19)
Mes pernai buvom Tenerifeje, siemet kelsim sparnus i GK, Fuerte ir Lanza. Kiek domejausi, tai maziausiai lankytinu vietu Fuerteje, bet uz tai ten labai labai grazus papludimiai. GK ir Lanzaroteje, lankytinu vietu pakankamai daug, sakyciau panasiai kaip Tenerifeje.
Gamta tiek GK, tiek Tenerifeje labai panasi, bet Lanzaroteje skiriasi is esmes.
Nezinau, as i Tenerife daugiau negrisciau, nors labai patiko, bet pamaciau, tai ka norejau, todel neverta vaziuoti vel. Jusu atveju, sunku patarti. Jei mazai pamatet, tai gal ir verta grizti, nors as, jusu vietoje, vis tiek vaziuociau i kitas salas  4u.gif

Nežinau, nežinau, tos salos gana panašios, viena šalia kitos, bet Fuerte kiek didesnė ir lankytinų vietų čia tikrai daugiau, o paplūdimiai geresni. Bet Lanzarotė dėl savo vulkanų ir iškirstų miškų šiek tiek specifiškesnė. Čia kaip ko ieškai g.gif
Atsakyti
Sveikos!

Planuojam vasari i Gran Canaria, 14 naktu. Gal galetumet pasidalinti tos, kurios buvot kazkurioj Kanaru saloj, kiek jums panasaus laiko kelione atsiejo (maistas, viesbutis, skrydis, automobilio nuoma + degalai, pramogos, ekskursijos ir pan.).

Aciu! 4u.gif

Tiesa, mes vykstam dviese su vyru ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shapokliak: 04 spalio 2011 - 11:21
Ar teko kam pirkt kelione is lenku agenturos? Konkreciai:
http://www.wakacje.p...i,all-inclusive
ziuriu pavasariui yra visai priimtinu man kainu. 4u.gif Bet sako kad si agentura taiko bloga konvertavimo kursa ir nera patikima g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 10 03, 21:47)
Elvita,kada ir is kur skrendat? g.gif nesumastau kaip pigiausiai ten papult biggrin.gif

Skrendam vasario 20d. is Vilniaus i Lutona ir is jo i GK. Atgal skrendam is Lanzarotes i Frankfurta ir is jo i Kauna.

QUOTE(vme @ 2011 10 04, 10:15)
Nežinau, nežinau, tos salos gana panašios, viena šalia kitos, bet Fuerte kiek didesnė ir lankytinų vietų čia tikrai daugiau, o paplūdimiai geresni. Bet Lanzarotė dėl savo vulkanų ir iškirstų miškų šiek tiek specifiškesnė. Čia kaip ko ieškai g.gif

Zinoma, kad panasios, bet kiekviena sala turi kazka savo ir jei yra galimybe pamatyti, kodel ja nepasinaudojus. Kaip minejau, antra karta i tas pacias salas negrisciau, bet po karta prie ju visu prisiliesti labai noriu.
Del lankytinu vietu, nezinau, bet Fuerteje as ju radau maziausiai g.gif , neskaitant papludimiu.
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2011 10 04, 10:53)
Ar teko kam pirkt kelione is lenku agenturos? Konkreciai:
http://www.wakacje.p...i,all-inclusive
ziuriu pavasariui yra visai priimtinu man kainu.  4u.gif Bet sako kad si agentura taiko bloga konvertavimo kursa ir nera patikima g.gif

Cia vienas is lenkisku internetiniu kelioniu pardavimo psl. Cia jie siulo ne kelione, o TUI organizuojama apgyvendinima. Nusigauti i sala reiktu paciam. Per sita internetini psl nepirkau, bet esu pirkus per kitus - travelplanet.pl ir travelzone.pl. Viskas buvo tvarkoje. Iki spalio 1 d, daugelis lenku kelioniu organizatoriu siule labai neblogas isankstinio pirkimo nuolaidas 2011/2012 ziemos/pavasario kelionems (iki 40%). Pvz. jei iki spalio 1 d. kainavo 2204 zl/zmg, tai dabar kaina 3300 zl/zmg.
Papildyta:
Kadangi teko buti ir Fuertoventuroj, ir Lanzarotej, tai man daugiau lankytinu, idomiu vietu buvo Lanzarotej. Nors Fuertes kopos ir plezai nuostabusir mums labai patiko, bet ji daugiau vandens sporto megejams, arba ramiam poilsiui.
Bet cia jau subjektyvus dalykai, nes visu poreikiai ir interesai skirtingi 4u.gif
Atsakyti
Mes buvom Tenerifėj ir Lazarotėj, tai dvi visiškai skirtingos salos, bet man labiau patiko Tenerifė vien dėl to, kad daugiau žalumos, trečiam kartui rinksiuos tikrai kitą salą - Fuertę arba GK, labai noriu tų gražių paplūdymių ir kopų wub.gif

QUOTE(shapokliak @ 2011 10 04, 12:21)
Sveikos!

Planuojam vasari i Gran Canaria, 14 naktu. Gal galetumet pasidalinti tos, kurios buvot kazkurioj Kanaru saloj, kiek jums panasaus laiko kelione atsiejo (maistas, viesbutis, skrydis, automobilio nuoma + degalai, pramogos, ekskursijos ir pan.).

Aciu!  4u.gif

Tiesa, mes vykstam dviese su vyru  ax.gif

Jūs dviese tai jums paprasčiau smile.gif mes buvom šešiese (4 suaugę ir 2 vaikai) pernai Lazarotėj 14 d. tai jei labai nieko nepainioju, tai skrydis,apartamentai ir mašina mums kainavo 6000 lt visiems, manau porą dar ten išleidom,nes pirkom maistą,kelėmės į Graciosą salą ir drabužių parsivežėm biggrin.gif

o šiaip galima pasikaičiuot taip: skrydis 800-1000 lt, 1000-2000 aprtamentai (čia dabar domėjausi, bet jei viešbutis HB ar AI jau kita kaina), apie 600-700 mašinos nuoma visam laikui, na maista ir pramogos- čia kaip kam gaunasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėliukas: 04 spalio 2011 - 14:19
QUOTE(žuvyte23 @ 2011 10 04, 14:03)
Kadangi teko buti ir Fuertoventuroj, ir Lanzarotej, tai man daugiau lankytinu, idomiu vietu buvo Lanzarotej.

drinks_cheers.gif , nors man dar neteko buti, bet marsrutus daugiau maziau susiziurejus esu, tai is tiesu Lanzaroteje ir GK zymiai daugiau lankytinu vietu nei Fuerteje. Bet noriu ir i Fuerte, pamatyti tuos nuostabius papludimius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2011 10 04, 15:17)
Mes buvom Tenerifėj ir Lazarotėj, tai dvi visiškai skirtingos salos, bet man labiau patiko Tenerifė vien dėl to, kad daugiau žalumos,  trečiam kartui rinksiuos tikrai kitą salą - Fuertę arba GK, labai noriu tų gražių paplūdymių ir kopų  wub.gif
Jūs dviese tai jums paprasčiau smile.gif mes buvom šešiese (4 suaugę ir 2 vaikai) pernai Lazarotėj 14 d. tai jei labai nieko nepainioju, tai skrydis,apartamentai ir mašina mums kainavo 6000 lt visiems, manau porą dar ten išleidom,nes pirkom maistą,kelėmės į Graciosą salą ir drabužių parsivežėm biggrin.gif

o šiaip galima pasikaičiuot taip: skrydis 800-1000 lt, 1000-2000 aprtamentai (čia dabar domėjausi, bet jei viešbutis HB ar AI jau kita kaina), apie 600-700 mašinos nuoma visam laikui, na maista ir pramogos- čia kaip kam gaunasi smile.gif

O maista pirkotes supermarketuose ar kavinese? smile.gif Kiek dienu nuomavot auto ir kiek isleidot kurui?

Ar esate kas gyvene per atostogas Maspalomas? Suradau nebrangu viesbuti Tisalaya Park, gal kas jame esat buve?
Atsakyti
QUOTE(shapokliak @ 2011 10 04, 18:15)
O maista pirkotes supermarketuose ar kavinese? smile.gif Kiek dienu nuomavot auto ir kiek isleidot kurui?

Mes pernai buvom Tenerifeje. Masina nuomavomes 6 dienas, visas 6 dienas vazinejom po sala. Kurui isleidom apie 70euru, masinos nuomai apie 100euru.
Atsakyti
Tik ką užsakiau viešbutį GK Maspalomas gruodžio antrai pusei - Club Rios Maspalomas II ax.gif buvo kainos patraukliausios blush2.gif Užsakėm su pusryčiais tik. Matysim, kaip ten bus mastau.gif
Mes važiuosim penkiese - du dideli, paauglė ir pypliai du mūsų.
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 10 04, 19:35)
Užsakėm su pusryčiais tik. Matysim, kaip ten bus mastau.gif 
Mes važiuosim penkiese - du dideli, paauglė ir pypliai du mūsų.

Na, kompanija nemaza, gal vertejo HB imti?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 10 04, 21:04)
Na, kompanija nemaza, gal vertejo HB imti?

tai kad du paskutinieji mažieji maitinas labai pagal special meniu - namie gamintu maistu, tai jie nelabai ir skaitos į kompaniją. O ir nebuvo su vakariene - arba visai be maitinimo, arba pusryčiai mastau.gif
Ai, na va - dabar jau rodo ir vakarienę, o užsakinėjant nedavė mastau.gif Arba aš dar nemoku schmoll.gif nieko, prasimušim kaip nors mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...little mary...: 04 spalio 2011 - 21:12