Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - VII tema

QUOTE(jolita.martyna @ 2011 08 18, 14:08)
Papildyta:

butinai lauksim atsiliepimu,o kada skrendat bigsmile.gif
va SM  nare ziulyte buvo siame viesbutyje mirksiukas.gif
http://www.supermama.../t8589-200.html

Skrendam gruodzio 16, grisim tiesiai ant Kaledu smile.gif
Atsakyti
Mes is Varsuvos skridom,bet nusprendziau,kad paskutini karta,nes iki jos kol nusigauni.Nu labai ilga kelione,ypac jei dar su vaikiukais.Emem viesbuti pries skrydi ir ,kai parskridom.Butumem be vaikuciu,jauciu,kad parskride varytumem greiciau namo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2011 08 18, 14:17)
Mes is Varsuvos skridom,bet nusprendziau,kad paskutini karta,nes iki jos kol nusigauni.Nu labai ilga kelione,ypac jei dar su vaikiukais.Emem viesbuti pries skrydi ir ,kai parskridom.Butumem be vaikuciu,jauciu,kad parskride varytumem greiciau namo smile.gif

na mes irgi taip galvojom kad bus sunku, bet kai is Lietuvos kaina skiriasi 2-3 tukst. tai nesinori metyt pinigu vejais. O musu vaikas jau 11 metu, plius atlaike ilgiausia kelione Egipte i Kaira ir Aleksandrija tai nesibaidom smile.gif Kadangi mes is Klaipedos tai ar i Vilniu vaziuoti 4 valandas ar i Varsuva kazkaip nebaido smile.gif
tiesa o ar su savo masina vaziavot ir koki viesbutuka emet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėtėja: 18 rugpjūčio 2011 - 13:22
QUOTE(ingaul @ 2011 08 18, 12:17)

mes pirma karta bandysim su vaikais jungtinius skrydzius-i prieki iki Paryziaus 3 val laukti ir is ten i Tenerife,atgal iki Londono ten 7 val laukti(nakti biggrin.gif ) ir i LT.
Papildyta:
QUOTE(mėtėja @ 2011 08 18, 12:21)
na mes irgi taip galvojom kad bus sunku, bet kai is Lietuvos kaina skiriasi 2-3 tukst. tai nesinori metyt pinigu vejais. O musu vaikas jau 11 metu, plius atlaike ilgiausia kelione Egipte i Kaira ir Aleksandrija tai nesibaidom smile.gif Kadangi mes is Klaipedos tai ar i Vilniu vaziuoti 4 valandas ar i Varsuva kazkaip nebaido smile.gif

tai,vat susitaupo nemazai drinks_cheers.gif
maniskiai irgi isbande ilgas ekskursijas tai manau problemu nebus,juolab,kad sunus jau didelis 14 metu,tik dukrai 5 metai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mėtėja @ 2011 08 18, 14:21)

mes buvom Gran kanarijoj.Taip,su savo vaziavom.Su dideliu vaiku jus,tai lengviau.Musiskiai beveik pametinukai,mazi dar buvo,tai nesinorejo apsikraut papildomai nepatogumais be poilsio.Siemet skrisim i Tenerife,tai gausis nakvyne i prieki.Bet is Varsuvos jau net nebeziurejau skrydziu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingaul: 18 rugpjūčio 2011 - 13:36
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 08 18, 13:44)
na taip isties Tenerife tai garseja juru gerybemis.
bet stai ar gavote tikro sampano ar putojancio vyno??? mirksiukas.gif

Tikro ar ne tikro, bet kažkokio buvo biggrin.gif Tiesa sakant, vieno negėriau, tik kokteilius su champagne darė tongue.gif
o agentais nesu linkusi tiketi, nes turiu karcia patirti - dazniausiai ka giria tas nevertas demesio, o i Kreta mus irgi atkalbinejo nuo Stella Palace, bet dziaugiuosi nerealiai kad neklausiau.

Na, mano agentė nėra nei karto apgavusi biggrin.gif Nors aš jos nuomonės klausiu tik tada, kai jau pati išsirenku, kad patvirtintų tai ką ir taip jau žinau ax.gif Ir dažniausiai nieko naujo ji man nepasako, dar aš galėčiau jai suteikti daugiau informacijos blush2.gif
Bet viešbučio, kurio bendras įvertinimas yra žemas niekada nesirenku, nes visai neturiu noro rizikuoti tikėdamasi, kad dauguma rašančiųjų meluoja arba nežino ko nori ir man tai jau pasiseks... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meggem @ 2011 08 18, 12:52)
1.Tikro ar ne tikro, bet kažkokio buvo  biggrin.gif  Tiesa sakant, vieno negėriau, tik kokteilius su champagne darė  tongue.gif

2.Bet viešbučio, kurio bendras įvertinimas yra žemas niekada nesirenku, nes visai neturiu noro rizikuoti tikėdamasi, kad dauguma rašančiųjų meluoja arba nežino ko nori ir man tai jau pasiseks...  biggrin.gif

1.as kai sampana megstu,tai man jo skirtumas tarp sampanizuoto vyno didelis blush2.gif kokteiliai turejo buti thumbup.gif
2. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 08 18, 13:08)
2.Tai neturite palyginimo ir todel jums viskas baisiai pasirode 4u.gif isties dar karteli pasikartosiu,kad viesbuti reikia vertinti pagal zv ir kaina.

Is tiesu taip ir yra, tai buvo pirmas kartas 3*, juolab, kad kitos galimybes rinktis neturejome. Realiai jis man atostogu nuotaikos negadino, bet daugiau nenoreciau jame gyventi schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,
o gal kas keliavot i tenerife su visai mazais vaikiukais? Mes planuojames kelione ten velyva rudeni, sunuciui bus kiek daugiau nei metai...
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 08 18, 12:44)
bet stai ar gavote tikro sampano ar putojancio vyno??? mirksiukas.gif

mes Fuerteje pries vakariene aperityvui sampano gaudavom ax.gif ne putojancio vyno, skoni skiriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 08 18, 14:48)
Is tiesu taip ir yra, tai buvo pirmas kartas 3*, juolab, kad kitos galimybes rinktis neturejome.  Realiai jis man atostogu nuotaikos negadino, bet daugiau nenoreciau jame gyventi  schmoll.gif

o kodel jus neturejote galimybes rinktis blush2.gif
tai vat reiskias 3 zv viesbuciai ne jums mirksiukas.gif kiekvienam juk savo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2011 08 18, 18:30)
mes Fuerteje pries vakariene aperityvui sampano gaudavom  ax.gif  ne putojancio vyno, skoni skiriu  lotuliukas.gif

thumbup.gif Kokiame viesbutyje gyvenot?

QUOTE(jolita.martyna @ 2011 08 18, 19:18)
o kodel jus neturejote galimybes rinktis blush2.gif
tai vat reiskias 3 zv viesbuciai ne jums mirksiukas.gif kiekvienam juk savo drinks_cheers.gif

Jau rasiau vakar kodel mirksiukas.gif Pasikartosiu, todel, kad likus savaitei iki isvykimo, atsauke kelione i Egipta ir vietoj jos pasiule kelione i Tenerife. I tuos viesbucius, kuriuos spejau per trumpa laika perzvelgti, vaziuoti negalejom, nes buvo rezervuoti visi kambariai, todel pasiule Santa Maria. Rinktis nebuvo is ko, vaziavom i ji.
Tiesa, kai eisit valgyti, atidziai perziurekit lekstes ir stalo irankius, nes ne visada jie budavo svariai isplauti mirksiukas.gif
Is tiesu 3* ne man schmoll.gif
Atsakyti