Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės užsienyje

QUOTE(Sendra @ 2011 02 25, 00:07)
Chakai rasiau, bet pasiule Tamassa. is karto atmeciau si pasiulyma.
Matai, visur prasiau, kad butu all inclusive.. pasiskaiciau nemazai atsiliepimu - galbut to visai nereikia.. :/
o is pasiulymu.. Patiko La Pirogue - kaina beveik 17tukst.
Heritage Awali, Sands resort pasiule White sand wedding.
siandien labai nemazai pasiulymu jau atmeciau. taigi sie liko rimciausi..

Mes tai nenorėjom imti all inclusive, nes tikrai žadam daug keliauti po patį mauricijų, tai nesinorėtų mokėti už pietus, kurių nevalgysim wink.gif
Girdėjau kad gėrimai branagūs, bet nu ką padarysi, kaip nors wink.gif

Na jau nebedaug pasilikot išsirinksit kaip nors 4u.gif
Ir bus likę tik malonūs darbeliai ;D

Kaip manai ko dar reikia be aprangų ir žiedų?
Atsakyti
QUOTE(kopustautoja @ 2011 02 25, 01:20)
Kaip manai ko dar reikia be aprangų ir žiedų?

Batuku smile.gif
o jei rimtai.. ko gero, kaip ir nieko.. dar labai apie tai nemasciau..
beje, man pasa taopigi reikes keistis smile.gif)
Pries kiek laiko dokumentus reikia issiusti i Mauriciju? uztenka 1men? Ka Jums agentura sake?
Atsakyti
QUOTE(Sendra @ 2011 02 25, 08:54)
Pries kiek laiko dokumentus reikia issiusti i Mauriciju? uztenka 1men? Ka Jums agentura sake?

Jo su tuo pasu labai durna situacija, pasidaryt dabar dėl Mauricijaus, o grįžus vėl iš naujo pasidaryt, nes pavardė nebeta blink.gif

O visus dokumentus, nes reikia ne tik paso, tai reikia padaryt kopijas, patvirtinti pas notarą ir nusiųsti agentūrai šešias savaites prieš išvykimo datą. Tada jie viską nusiųs į Mauricijų ir t.t. Tai aš kai grįšiu iš UK bus likę lygiai šešios savaitės be keturių dienų, tai tikiuosi spėsiu viską susitvarkyt ir jiems nusiųsti... wink.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kopustautoja: 25 vasario 2011 - 12:57
Na Sendra, kaip jūsų reikaliukai? Nepajudėjo į priekį?

Aš šiandien ėjau per visas parduotuves iš eilės ir radau daug įvairiausių trumpų baltų suknyčių, tai prisimatavau iki soties, turiu dvi favorites, reiks gerai apgalvoti, bet pirmiau susirasti ilgų pasmatuoti wink.gif gal pasikeis nuomonė kardinaliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kopustautoja @ 2011 02 27, 19:43)
Na Sendra, kaip jūsų reikaliukai? Nepajudėjo į priekį?

Aš šiandien ėjau per visas parduotuves iš eilės ir radau daug įvairiausių trumpų baltų suknyčių, tai prisimatavau iki soties, turiu dvi favorites, reiks gerai apgalvoti, bet pirmiau susirasti ilgų pasmatuoti wink.gif  gal pasikeis nuomonė kardinaliai  ax.gif

Mes vis dar toje pacioje vietoje. Savaitgali buvom isvyke, taigi nebuvo laiko..
Taigi kol kas jokiu ziniu nauju nera.. doh.gif

Ka darysite del fotografo? labai neramu, kad nuotraukos bus l.nekokybiskos.. :/
Atsakyti
Na nežinau iš tiesų fotografijos klausimas opus.
Manau, kad ceremonijai šiaip ar taip samdysimės, nėra kitos išeities, o po vestuvinę ir prieš vestuvinę patys pasifotkinsim vienas kitą arba susipažinsim su kuo nors hotelyje duosiu fotiką ir paprašysiu kad pafotkintų negailėdami, gal bus kelios geros ;D aš matai pati esu fotografė, tai nesinori mokėt daug pinigėlių už tokias nuotraukas ;D Jos ne tiek kad nekokybiškos, o kiek atgyvenusios, ta prasme grįžkime į 95 metų stiliuką ;D

Bet yra ir gerų, nu tiksliau pusę velnio ;D tai gal pasiseks. Bet kol kas iš tiesų atidėjau nuotraukų klausimą, kaip bus taip, suknelė svarbiau ;D Ir maloniau, nors einu iš proto, nes niekaip nenusprendžiu kokios noriu ;S Dar matyt nesutikau tos vienintelės...

O tu jau esi matavusis kada? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kopustautoja @ 2011 02 28, 00:49)

O tu jau esi matavusis kada?  ax.gif

nesu.. o tu ruosiesi pirkti ar siusiesi? smile.gif

ka nusprendet del sventimo lt? ar darysite ka nors grize? organizuosite svente artimiesiams? tai dar vienas opus klausimas mano galvoje.. doh.gif rolleyes.gif

Atsakyti
Dėl suknelės nežinau jei rasiu trumpą ir tokią dėl kurios nekils abejonių, tai pirksiu, o jei ne tai siūsiuos tada ;> Bet nenoriu išleisti daug suknelei, nes man atrodo beprasmiška, labiau gal kreipčiau dėmesį jei šventė būtų su draugais giminėm, dabar kai mums dviems, tai kažkaip per daug nesureikšminu wink.gif

O dėl baliaus giminėm tai buvom nusprendę daryti kai grįšim iškart, bet paskaičiavom pagalvojom, paplanavom biški, tai nusprendėm nukelti metinių proga balių ir bažnyčią. Nes aš kai dabar užsienyje tai sunku susiplanuoti viską užsakyti ir t.t., o kai grįšiu irgi laiko daug nebus. Tai va, padarysim nebent labai tokią paprastą vakarienę su tėvais, parodysim foto, papasakosim ir įteiksim kvietimus į balių po metų ;DDD

O ką jūs planuojat?
Atsakyti
mes honeymonn'inomes mauricijuj... matem vienas vestuves. Idomiai atrodo kai dviese pliaze tuokiasi - kad idomu, tuokia tik sekmadieniais. Del fotografu tai girdejau kad vargas buna, tai pasidomekt smile.gif
Atsakyti
sveikos busimos nuotakos 4u.gif mes su princu irgi planuojam savo svente atsvest mauricijuj ar maldyvuose... kolkas visur sniukstinejam ir renkam info. g.gif butu smagu jei pasidalintumet ispudziais ar patirtim..
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 03 09, 22:18)
mes honeymonn'inomes mauricijuj... matem vienas vestuves. Idomiai atrodo kai dviese pliaze tuokiasi - kad idomu, tuokia tik sekmadieniais. Del fotografu tai girdejau kad vargas buna, tai pasidomekt smile.gif

Na kad tuokiasi tik sekmadieniais tikrai esate neteisi, nes mūsų vestuvės bus penktadienį. Ir šiaip gali būti bet kurią dieną, tik per vieną dieną vienos vestuvės wink.gif O dėl fotografų tai reikės pasidomėti būtinai wink.gif wub.gif

AivaDingau - na kaip jau ir minėjau jau čia kažkuriam poste Maldyvuose tik simboliškos vestuvės, jų išduoto sertifikato lietuvoj nepripažįsta, o Mauricijaus pripažįsta wink.gif Mes irgi iš pradžių planavom į maldyvus, bet kai pasidomėjau persikėlėm į Mauricijųwink.gif

Kada planuojate savo šventę?
Atsakyti
planuojam siu metu rudeni. gal jau ir suskubti reiketu, ne taip ir daug to laiko liko.. doh.gif o kai pradejau kaupti info tai galvoje tikras chaosas dabar. fear.gif kaip supratau jus jau viska uzsisaket. gal galetumet isduoti kiek viskas kainavo bendroj sumoj, kad butu galima orientuotis, nes kiek ziurejau tai kainos labai svyruoja.. ir koki paketa emet? all in ar kita? o gal kas zinot ten mauricijuj kokios kainos vyrauja? pvz restoranai ar pramogos kokios? nes kiek zinau bora bora tai kainos gerokai kandziojasi.. g.gif
Atsakyti