Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės užsienyje

Kaip smagu, kai yra bendraminciu:))
Siandien tik rasiau Lt agenturoms, tai beveik visos, kaip susitarusios siulo Karibus, nors, rodos, aiskiai visoms parasiau, kad ieskom keliones i Mauriciju smile.gif Taigi laukiu toliau atsakymu.
I uzsienio agenturas rasysiu ryt. Butu fantastika tilpti i 15000Lt. smile.gif
Pati esu radusi viena viesbutuka, su kelione, vestuviu paketu kaina apie 13000lt, bet tik 3*.. noretusi bent jau 4*... O Jums keliu zvaigzduciu viesbucius siule?
Atsakyti
Na va, ne per seniausiai grįžau iš thomas cook, tai nelabai man patiko jų pasiūlymai, pigiausia jau kiek išderėjau su visom nuolaidom gavosi 2979 svarų , čia su all inclusive ir vestuvėm, bet viešbutis Le Tropical (trijų žvaigždučių).

Iš chakos travel gavome pasiūlymą už 2800 svarų - čia be vestuvių paketo, jis atskirai, bet viešbutyje Constance Belle Mare plage. Bet aš tada dar buvau nurodžiusi kitas datas, tai šiandien patikslinau užklausimą, lauksiu su datom kurias dabar numatėm, kainų wink.gif

Iš dream ticket tam pačiam belle mare plage (mes jį nusižiūrėjom pagal kainą ir kokybę) 2822 svarų, bet irgi vestuvės jau atskirai.

Iš estravel (čia lt agentūra) tam pačiam belle mare plage - 5886 eurų bet irgi be vestuvių biggrin.gif

Na o kitos kur atrašė tai jau gerokai virš 3000 svarų, tai nebevardinsiu. wink.gif

Beje, vakar atradau gerą svetainę - asda travel, ten visai yra pigių pasirinkimų, bet nelabai aišku, kaip ten po to tas vestuves užsisakyt, nes ten jie nieko nesiūlo wink.gif

Tai va, manau, kad imsim arba iš dream ticket arba iš chakos, reikia dar gauti patikslinimus ir t.t. ir sakytis, laikas vis eina g.gif poto liksim be vestuvių...

O kokį viešbutį esate nusižiūrėję, ar dar jokio?
Galvojai jau apie suknelę, fotografą ir kt?

Aš bandžiau rašyti porai vietinių fotografų, tai nepigiai jie ten kainuoja, nežinau net, bet norėtųsi, kad kas ceremoniją įamžintų wink.gif)

Atsakyti
Patinka man Lt agenturos ir ju siulomos kainos biggrin.gif smile.gif
o Jus jau stipriai pasistumeje i prieki - mes dar tik tik pradedam.. nei apie suknele, nei apie fotografa dar negalvojau.. Jus pries kiek laiko pradejot planuoti?
Man patiko Belle Mare plage - l.grazus viesbutukas. Tik nematau ju psl, kiek vedybu paketas kainuoja.. gal Jums sake kaina? ir kiek dienu uz tokia kaina? (Kiek teko ziureti kituose Mauricijaus viesbuciuose, jie kartais siekia ir 2000svaru).
Esu radusi si viesbutuka per Kuoni _ Veranda pointe aux biches. Kaina l.gera, bet ne visi atsiliepimai man patiko..
dedu daug vilciu i uzklausimus, kuriuos ryt ruosiuosi siusti uzsienio agenturoms blush2.gif

Atsakyti
Belle Mare plage vestuvės rašo, kad nuo 429 svarų, chak atsiuntė, kad 450 svarų, plius minus žodžiu tokia kaina wink.gif

Kad mes nelabai pasistūmėjom ;D Viskas svarstymų stadijoj biggrin.gif

Mes iš tiesų senai labai pradėjom galvot apie vestuves, iš pradžių jos turėjo būti Lietuvoj ir t.t., nu kaip priklauso, bet kai paskaičiavom viską, sudėjom pliusus ir minusus, tai apsisprendėm, kad darysim vestuves tik sau ir Mauricijuj. :> Tai va, po to ilgai nieko nedarėm ir dabar čia prieš porą dienų išsiunčiau visiems užklausimus ir nusipirkau knygutę ;D Bet norisi greičiau viską susitvarkyt, kad vestuvės būtų užtikrintai ax.gif

Ai o visos tos kainos kur surašiau tai 12 naktų, o dienų gaunas daugiau nes ten skrydžiai prisideda wink.gif Ai ir dar visos kainos su HB.

Šiaip šitam viešbutyje tuokėsi pora, kuri man ir parašė apie jį per super mamas, tai sakė labai fainai viskas, tai aš kiek ieškojau visokių pasiūlymų, galiausiai irgi apsistojau ties šiuo viešbučiu, kadangi kaina labiausiai priimtina ir šiaip neblogas atrodo.

Atsakyti
O! Kaina super! smile.gif) Gal dar parase kas ieina i vestuvini paketa?
Mums irgi jau labai noretusi uzsisakyti ir pradeti rupintis kitais maloniais dalykeliais smile.gif
Kaip del silumos? nebijot, kad bus truputeli per salta? kiek teko skaityti, temperatura ten birzeli apie 19-22laipsniai. nors.. musu draugai tuokesi pernai Mauricijuje liepos men, tai sake, jog galetu buti silciau, bet seip oras geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sendra @ 2011 02 19, 21:52)
O! Kaina super! smile.gif) Gal dar parase kas ieina i vestuvini paketa?
Mums irgi jau labai noretusi uzsisakyti ir pradeti rupintis kitais maloniais dalykeliais smile.gif
Kaip del silumos? nebijot, kad bus truputeli per salta? kiek teko skaityti, temperatura ten birzeli apie 19-22laipsniai. nors.. musu draugai tuokesi pernai Mauricijuje liepos men, tai sake, jog galetu buti silciau, bet seip oras geras smile.gif

Tai jau, man labai neramina suknelė, nes nesugalvoju, kokios noriu, ar ilgos ar trumpos! Tikras galvos skausmas ;D

O dėl šilumos, na net nežinau, tikiuosi, kad nesušalsim, norėjom gegužės pradžioj vykti, gal kiek šilčiau būtų buvę, bet niekaip neišeina, tai kaip jau bus taip, dvidešimt irgi nemažai biggrin.gif Per dvi savaites, gal pasitaikys gero oro pasipležinti g.gif

Kokiu jus metu planuojate? pradžioj ar gale birželio?

O vestuvių paketas tai va, ką man jie atsiuntė:

Belle Mare Plage Wedding Package 2011

Classic package - £450 per couple

Venue for the wedding ceremony on hotel premises
Personal wedding coordinator in UK and in Mauritius
Services of witnesses if needed
All legalities and formalities
Chaka Travel representative and driver-guide to accompany the couple
from the hotel to Port-Louis, Civil Status Office and back
Postal of the wedding certificate by registered mail
Seasonal flowers, a bottle of sparkling wine and canapés on arrival day
One quick tension release 30 minute massage per person during stay
One bottle of French champagne and wedding cake on wedding day
Bridal bouquet
Button Hole
One seafood candlelit dinner with photo souvenir during stay
Gifts in room at turndown and late check out (subject to availability)

optional:

Floral arch - £310
Digital DVD 45 minutes and VHS Tape - £315
Photographs 50 prints (15 x 21) including album and negatives or CD -
£265

Additional extras are available on request basis
Atsakyti
Del tikslios datos tikrai nesame apsisprende.. vilioja birzelis, galbut jo vidurys smile.gif (visur ziurim pasiulymus nuo 06.05 smile.gif )
Fotografas ne pigus.. bet, jeigu daro grazias, profesionalias nuotraukytes, pinigeliu tikrai nebus gaila:)
del suknytes, as turiu vizija - lengvutis silkas, plazdanti, ilga.. wub.gif
jokiu budu ne tortas biggrin.gif

Atsakyti
Na tai taip, tortai jokiu būdu ne ;> bet kaip nusprest ar ilga lengvute ar trumputė, ajajai, nes esu radus labai gražią trumpą, nu man jinai graži tai dilema didžiausia ;S

Na o dėl fotografų ir jų nuotraukų, tai mažai ten to profesionalumo biggrin.gif aš kai pati fotografė tai labai kritiški vertinu ;D Bet atsiminimo vis tiek reikės niekur nesidėsi,savo vestuvių gi nepafotkinsiu, haha.

Atsakyti
Del suknytes dar pamastyk smile.gif zinau, koks atsakingas tai zingsnis smile.gif)

vat, siandien issiuntinejau uzsienio agenturoms paklausimus, taigi dbr labai jau laukiu atsakymu smile.gif wub.gif
Atsakyti
Kelioms ir kokioms agentūroms išsiuntei?
Lauksiu ir aš žinių, ką tau atrašė!

Man tai dar bėda, kad mano pasas pasibaigęs galioti, o aš laikinai užsienyje ir be pavasario negrįšiu, tai įdomu kaip seksis dėl to dar susitvarkyti...

O Jūs jau apie žiedelius galvojote? Darysit pirksit ar gal jau turit?

Ir ar rengsit kokią šventę namiškiams kai grįšit?
Atsakyti
dabar neparasysiu kurioms, bet ju daugiau nei 15.. tiesiog per google ieskojau ir siunciau laiskus:)
jeigu neklystu, pasa paprastai padaro per menesi laiko, o galima ir gerokai greiciau-tik brangiau kainuos.
Ziedus darysim - norim kazko savito:)
Del sventes namuose dar nemastem, bet aisku, noretusi su tevais, su draugais kartu pasidziaugti smile.gif bet apie visa tai jau mastysim, kai issirinksim viesbutuka.
O kaip Jus? smile.gif
Papildyta:
Labai keista ir gaila, kad daugiau niekas neprisijungia prie sios temos.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sendra: 20 vasario 2011 - 17:01
Num tai labai lauksiu žinių su kainom! smile.gif

Tai jo, padaryt ten gali ir per dieną, bet kai čia reikės tvarkytis dokumentus tai tikiuos paso klausimas nebus pirmu numeriu, nes jei taip tai šakutės ;S

Apie šventę minimalią mes galvojome, bet irgi sakėm, kai mauricijų viską sužiūrėsim nuspręsim pagal lėšas, jei kas nukelsim pasibuvimą wink.gif

Aš labai tikiuosi, kad su laiku atsiras daugiau nuotakų, nes visgi būtų ne prošal visa informacija ir pan. wink.gif
Atsakyti