QUOTE(Gintatute @ 2010 10 26, 19:12)
Moriube gal galima mazdaug suzinoti kaina kiek atsieis tokios vestuves? o bilietus jus turesit patys nusipirkti?
daug ka turim patys daryti, gaunam pagalba is planuotojos, na ji siulo viesbucius, restoranus, pades su dokumentais, ceremonijos suorganizavimas ir pan, bet man reikia paciai lektuvvu bilietu ieskoti, galvoti ka veiksiu ten ir pan. del kainos sunku pasakyti kol dar neturiu bilietu, bet skaiciavimai toki: jei vaziuociau 10 dienu ir man organizuotu kelione LT agentura tai kainuotu 10 000 (galit pacios patirkinti i google ivede "vestuves uzsienyje"), tai va, man pigiau nebus, bet tikiuosi ir ne brangiau, bet kiek plius...pvz as busiu ten taip pat 10 d, bet skirtinguose viezbuciuose, ir ne tik saloje, kelias dienas praleisism Atenuose, na cia dar reiks nemazai paskaitineti, ka verta pamatyti ir pan
kolkas planuojam kad 12 000 kainuos 10d kelione su viskuo (ziedai, suknele, bilietai iir tt)
tikiuosi atsakiau
As taip pat galvojau apie vestuves Europoje. Daug skaiciau, domejausi apie tai. Skaiciuok kiek nori skaiciaves, mums vestuves pigiau atsiejo daryti Karibuose nei Graikijoj ar Italijoj, ar dar kurioj kitoj saly...
QUOTE(minella @ 2010 10 31, 14:30)
As taip pat galvojau apie vestuves Europoje. Daug skaiciau, domejausi apie tai. Skaiciuok kiek nori skaiciaves, mums vestuves pigiau atsiejo daryti Karibuose nei Graikijoj ar Italijoj, ar dar kurioj kitoj saly...
Idomu,per agentura daret? Kiek kainavo?
sveikos!mes susituokem lietuvoje tik civiline santuoka turejom balius buvo nemazas,o dabar zadam irgi baznytine santuoka kur europoje.As labai daug domejaus karibais,bet man pasirode per tolima kelione as neistverciau tiek ilgai su lektuvu su dviem persedimais skrist ........tad pasirinsim irgi ka europoje tik dviese,daug kas kas tuokesi is draugiu uzsienyje bilietus pirko patys pigiau ir mes bandysim kazka ieskot
QUOTE(Gintatute @ 2010 10 31, 16:23)
Idomu,per agentura daret? Kiek kainavo?
Per agentura darem, nes maziau vargo ir rizikos. Kainavo 14 000lt.
Sveikos visos nuotakos, kadangi atskiros temos nebuvo apie vestuves Mauricijos saloje, tai nutariau sukurti ir galbūt atsiras porų, kurios savo šventę planuoja būtent čia, o galbūt ir tokių, kurios jau atšventė vestuves šioje pasakiškoje saloje
Labai būtų smagu, kad pasidalintumėte informacija apie Mauricijaus vestuves!
Labai būtų smagu, kad pasidalintumėte informacija apie Mauricijaus vestuves!
Na, negi niekas nesituokė Mauricijuj, ar neplanuoja? Taip praverstų informacija.
Mes tai laukiam ar pasiūlymų iš agentūrų ir po to jau žiūrėsim
QUOTE(kopustautoja @ 2011 02 16, 15:02)
Na, negi niekas nesituokė Mauricijuj, ar neplanuoja? Taip praverstų informacija.
Labas,
planuojame ir mes susituokti mauricijaus saloje
kaip tik renku dabar visa informacija apie viesbucius, kelioniu agenturas, klimata ir visus kitus dalykus
QUOTE(Sendra @ 2011 02 19, 10:39)
Labas,
kaip tik renku dabar visa informacija apie viesbucius, kelioniu agenturas, klimata ir visus kitus dalykus
Valio! Ne mes vieni.
Kokiu laiku planuojate vestuves? Turite jau ką nors rimčiau nusižiūrėję ar tik informacijos rinkimo stadija? Mes tai galvojame iki kovo pirmos dienos jau užsisakyti, nes vestuves planuojame birželio pabaigoje
QUOTE(kopustautoja @ 2011 02 19, 15:30)
Valio! Ne mes vieni.
Kokiu laiku planuojate vestuves? Turite jau ką nors rimčiau nusižiūrėję ar tik informacijos rinkimo stadija? Mes tai galvojame iki kovo pirmos dienos jau užsisakyti, nes vestuves planuojame birželio pabaigoje
Mes taip pat galvojame birzelio men. bet truputi neramu, nes informacija tik pradejau rinkti, o dar nieko konkretaus nezinome, neissirinkome..
man labiausia rupintis klausimas, ar Jus organizuojate kelione patys, ar su agenturos pagalba (jei taip, tai su lietuviai ar uzsienieciais bendraujate?)
QUOTE(Sendra @ 2011 02 19, 14:43)
Mes taip pat galvojame birzelio men. bet truputi neramu, nes informacija tik pradejau rinkti, o dar nieko konkretaus nezinome, neissirinkome..
man labiausia rupintis klausimas, ar Jus organizuojate kelione patys, ar su agenturos pagalba (jei taip, tai su lietuviai ar uzsienieciais bendraujate?)
Na mes irgi aprat to, kad nusipirkome kelionių kyngutę apie Mauricijų, žamėlapį ir parašėme agentūroms dėl kainų nieko nedarėme.
Kiek rašiau lietuvių agentūroms, tai kainos kosminės, tikrai per juos nesisakysim, nes jie tik perperka ir užsideda savo antkainius.
Tai ieškom tiesiogiai per užsienio agentūras. Šiaip vakar svarsčiau galimybę patiems organizuotis, dairiausi kainų, tai panašiai gaunasi kaip ir agentūrą, tai pagalvojau, kad bus lengviau ne patiems viską.
Tai va, o kiek gavau pasiūlymus, tai padariau prielaidą, kad skrydžiai, viešbutis ir vestuvių paketas - visai įmanoma tilpt į 3000 svarų.
O Jūs jau rašėt kokioms agentūroms?
Aš šiandien eisiu iki thomas cook, kad suformuotų man pasiūlymą, nes internete kažkaip nesugebėjau surasti jų email, tik telefoną, tai geriau tada gyvai pakalbėsiu