Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės užsienyje

user posted image
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif rojaus kampelis
Atsakyti
QUOTE(shatene @ 2010 08 20, 22:23)
user posted image
user posted image

wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif rojaus kampelis

Tai kazkas daugiau nei pasaka.. absoliutus rojaus kampelis..
Gal is tiesu kas nors is Lt ten tuoketes? Butu l.idomu isgorsti komentarus smile.gif
Atsakyti
Na stai, as jau zinau kad 2011 metu pavasari isteku Graikijoje biggrin.gif vis i google.lt vedziau visokias fantazijas kol viena diena radau kur ideti skelbima, i graiku laiksrasti parasiau ko noriu ir man atrase net trys vedybu planuotojos biggrin.gif tai va, viskas paprasta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moriube @ 2010 09 09, 21:30)
Na stai, as jau zinau kad 2011 metu pavasari isteku Graikijoje  biggrin.gif  vis i google.lt vedziau visokias fantazijas kol viena diena radau kur ideti skelbima, i graiku laiksrasti parasiau ko noriu ir man atrase net trys vedybu planuotojos  biggrin.gif  tai va, viskas paprasta  ax.gif

Kurioje vietoje Graikijoje? 4u.gif

parašiau jums až blush2.gif
Atsakyti
Vaziuosim i Santorini wub.gif
Papildyta:
musu santuoka bus tik civiline smile.gif pliusai sio sprendimo toki : kas planuoja vestuves LT ir norikad jos butu tradicines jau turi pradet dairytis sodybos, muzikantu ir tt, o kur visi kiti vargai... o mano vargai baigesi net neprasideje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(moriube @ 2010 09 10, 07:29)
Vaziuosim i Santorini  wub.gif
Papildyta:
musu santuoka bus tik civiline  smile.gif  pliusai sio sprendimo toki : kas planuoja vestuves LT ir norikad jos butu tradicines jau turi pradet dairytis sodybos, muzikantu ir tt, o kur visi kiti vargai... o mano vargai baigesi net neprasideje  biggrin.gif

puikus sprendimas wub.gif o jūs žadat švęsti tik dviese? ax.gif
Atsakyti
Taip, busim tik dveise biggrin.gif
Atsakyti
mmm, graži idėja tuoktis kur Europoje. bet aš galvoju apie tokią galimybę po kokių 5 ar 10 metų, kai norėsime atnaujinti santuokos įžadus, o ta pati "pirmoji" šventė, manau, turėtų būti Lietuvoje. Tik ne balius su 100 žmonių, o nedidelė ir jauki šventė su pačiais artimiausiais. Juos nusivežti kažkur į Europą jau brangu būtų...
Atsakyti
Kiekviena pora turi savo tobulu ar bent jau labai norimu vestuviu vizija, ir kokia ji bebutu, ar Europoje ar Lt, su balta suknele ar kitokia ir pan. niekada nereikia pamirsti koks tos sventes tikslas ir kokia prasme smile.gif
Atsakyti
Tikras rojus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pasaka smile.gif kaip noreciau susituokti butent sioje saloje..
Atsakyti
Moriube gal galima mazdaug suzinoti kaina kiek atsieis tokios vestuves? o bilietus jus turesit patys nusipirkti?
Atsakyti