rojaus kampelis
QUOTE(shatene @ 2010 08 20, 22:23)
Tai kazkas daugiau nei pasaka.. absoliutus rojaus kampelis..
Gal is tiesu kas nors is Lt ten tuoketes? Butu l.idomu isgorsti komentarus
Na stai, as jau zinau kad 2011 metu pavasari isteku Graikijoje vis i google.lt vedziau visokias fantazijas kol viena diena radau kur ideti skelbima, i graiku laiksrasti parasiau ko noriu ir man atrase net trys vedybu planuotojos tai va, viskas paprasta
QUOTE(moriube @ 2010 09 09, 21:30)
Na stai, as jau zinau kad 2011 metu pavasari isteku Graikijoje vis i google.lt vedziau visokias fantazijas kol viena diena radau kur ideti skelbima, i graiku laiksrasti parasiau ko noriu ir man atrase net trys vedybu planuotojos tai va, viskas paprasta
Kurioje vietoje Graikijoje?
parašiau jums až
Vaziuosim i Santorini
Papildyta:
musu santuoka bus tik civiline pliusai sio sprendimo toki : kas planuoja vestuves LT ir norikad jos butu tradicines jau turi pradet dairytis sodybos, muzikantu ir tt, o kur visi kiti vargai... o mano vargai baigesi net neprasideje
Papildyta:
musu santuoka bus tik civiline pliusai sio sprendimo toki : kas planuoja vestuves LT ir norikad jos butu tradicines jau turi pradet dairytis sodybos, muzikantu ir tt, o kur visi kiti vargai... o mano vargai baigesi net neprasideje
QUOTE(moriube @ 2010 09 10, 07:29)
Vaziuosim i Santorini
Papildyta:
Papildyta:
puikus sprendimas o jūs žadat švęsti tik dviese?
Taip, busim tik dveise
mmm, graži idėja tuoktis kur Europoje. bet aš galvoju apie tokią galimybę po kokių 5 ar 10 metų, kai norėsime atnaujinti santuokos įžadus, o ta pati "pirmoji" šventė, manau, turėtų būti Lietuvoje. Tik ne balius su 100 žmonių, o nedidelė ir jauki šventė su pačiais artimiausiais. Juos nusivežti kažkur į Europą jau brangu būtų...
Kiekviena pora turi savo tobulu ar bent jau labai norimu vestuviu vizija, ir kokia ji bebutu, ar Europoje ar Lt, su balta suknele ar kitokia ir pan. niekada nereikia pamirsti koks tos sventes tikslas ir kokia prasme
Pasaka kaip noreciau susituokti butent sioje saloje..
Moriube gal galima mazdaug suzinoti kaina kiek atsieis tokios vestuves? o bilietus jus turesit patys nusipirkti?