Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės užsienyje

O kokais sukneles renkates vestuvems salose? Mano nuomone puosnios sukneles saloje ,pajuryje atrodo labai neskoningai, kiek maciau pavyzdziu tada grazi salos gamta atrodo ,kaip fototapetas, jei jaunieji atrodo taip it vestuves butu dvare/prabangiam viesbuty,visiskai nesiderina. As isivaziduoju tik silkus, sifonus,daug sluoskniu, maxi ilgi..o kaip su veliumu?
Atsakyti
Aš įsivaizduoju kažką tokio, lengvai krentančio: Vestuvinės suknelės paplūdimyje wub.gif , tik jau ne tortus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2014 07 29, 12:05)
Labai norėčiau atsakyti, bet tikrai nežinau, norėtume į 10000 tiplti  ax.gif

10 tūkst eurų? smile.gif
Mes +-bandysim tilpti į šią sumą mauricijuje smile.gif)))) gal iseis, o gal ir ne 😃 biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2014 07 29, 12:33)
O kokais sukneles renkates vestuvems salose? Mano nuomone puosnios sukneles saloje ,pajuryje atrodo labai neskoningai, kiek maciau pavyzdziu tada grazi salos gamta atrodo ,kaip fototapetas, jei jaunieji atrodo taip it vestuves butu dvare/prabangiam viesbuty,visiskai nesiderina. As isivaziduoju tik silkus, sifonus,daug  sluoskniu, maxi ilgi..o kaip su veliumu?

Visiškai sutinku su tavo nuomone smile.gif jokių sunkių tortų, jokių austakulniu smile.gif))
Aš išsirinkau ir jau nusipirkau savo suknele 4u.gif pagrindas sifonas smile.gif))
O dėl veliumo man asmeniškai, negražu.... Na nebent foto pažaisti su vėju smile.gif o šiaip tikrai neee....
Atsakyti
QUOTE(tobuliux @ 2014 07 30, 00:46)
10 tūkst eurų? smile.gif
Mes +-bandysim tilpti į šią sumą mauricijuje smile.gif)))) gal iseis, o gal ir ne 😃 biggrin.gif
Papildyta:
Visiškai sutinku su tavo nuomone smile.gif jokių sunkių tortų, jokių austakulniu smile.gif))
Aš išsirinkau ir jau nusipirkau savo suknele 4u.gif pagrindas sifonas smile.gif))
O dėl veliumo man asmeniškai, negražu.... Na nebent foto pažaisti su vėju smile.gif o šiaip tikrai neee....

drinks_cheers.gif
Is kur pirkai, kiek atsiejo?
As labai pasimetus...
Galvoju gal kokia Mango silkine maxi nusipirkti uz 100 eur ir bus gerai pajuriui...
Mes tuoksimes tik dviese.
Atsakyti
Aš tai nusižiūrėjus kol kas trumpą ax.gif aišku noris ir to šilko plevenančio,bet ai panorėsiu ir praeis ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 07 30, 02:09)
Aš tai nusižiūrėjus kol kas trumpą  ax.gif  aišku noris ir to šilko plevenančio,bet ai panorėsiu ir praeis ax.gif  biggrin.gif

Jei kojos plonytes labai grazu trumpa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 07 29, 23:54)
drinks_cheers.gif
Is kur pirkai, kiek atsiejo?
As labai pasimetus...
Galvoju gal kokia Mango silkine maxi nusipirkti uz 100 eur ir bus gerai pajuriui...
Mes tuoksimes tik dviese.

Kadangi gyvenu Airijoje, Tai pirkau iš vestuvių suknelių salono, tokių kaip nuomu nėra, aišku jos man ir netiktų smile.gif mokėjau nei daug nei mažai, 1000 eurų, Lietuvoje už tokią sumą nuomojasi mergaitės smile.gif o aš jei dar ir pavyks parduosiu bent už pusę kainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tobuliux @ 2014 07 30, 12:03)
Kadangi gyvenu Airijoje, Tai pirkau iš vestuvių suknelių salono, tokių kaip nuomu nėra, aišku jos man ir netiktų smile.gif mokėjau nei daug nei mažai, 1000 eurų, Lietuvoje už tokią sumą nuomojasi mergaitės smile.gif o aš jei dar ir pavyks parduosiu bent už pusę kainos smile.gif

gal parodysi i az rolleyes.gif

ka del batu darot? as masciau masciau bet galiausiai galvoju abiem but basiem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tobuliux @ 2014 07 30, 00:46)
10 tūkst eurų? smile.gif

Oj ne, tikrai ne eurų, o litų, nesiruošiam 5* viešbuty gyventi, ir mūsų ceremonija bus tik simbolinė, į cmb nueisim grįžę, ir be galvos skausmų susitvarkysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2014 07 30, 18:22)
Oj ne,  tikrai ne eurų,  o litų,  nesiruošiam 5* viešbuty gyventi,  ir mūsų ceremonija bus tik simbolinė, į cmb nueisim grįžę,  ir be galvos skausmų susitvarkysim smile.gif

tai tikrai tada nebrangiau nei Mauricijuj wink.gif 4u.gif
mes ir svarstėm Graikija, bet nenorėjom laukti kitų metų wink.gif ir kažkaip labiau egzotikos norėjom wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Vai2lka @ 2014 07 30, 10:35)
gal parodysi i az  rolleyes.gif

ka del batu darot? as masciau masciau bet galiausiai galvoju abiem but basiem  smile.gif

Su mielu noru parodyčiau, bet neturiu jokios foto ;( internete niekur nerandu...
aš nusipirkau basutes, lygiu padu, kukliai gražios wink.gif o brangiajam dar nesugalvojom.... smile.gif
Atsakyti
Mes neseniai susituokem Seiseliuose smile.gif Viskas buvo kaip pasakoj. Suknele mano buvo is silko, visa plevesuojanti, basutes lygiu padu, su deimanciukais, jokio veliumo, gyvos geles plaukuose! Per ceremonija turejom gitarista, fotografa, video ir labai graziai papuosta papludimi. Po fotosesijos isplaukem su jachta ziuret saulelydzio! Buvo nuostabu. Sugrize vakarieniavom ir sventem ant vandenyno kranto. Mes turejom 6 svecius smile.gif

Apsistojom trijose salose, o svente vyko Praslin. Labai rekomenduoju!

Galiu daugiau papasakot, jei ka domina?
Atsakyti
QUOTE(Jolli_m @ 2014 07 30, 23:54)
Mes neseniai susituokem Seiseliuose smile.gif Viskas buvo kaip pasakoj. Suknele mano buvo is silko, visa plevesuojanti, basutes lygiu padu, su deimanciukais, jokio veliumo, gyvos geles plaukuose! Per ceremonija turejom gitarista, fotografa, video ir labai graziai papuosta papludimi. Po fotosesijos isplaukem su jachta ziuret saulelydzio! Buvo nuostabu. Sugrize vakarieniavom ir sventem ant vandenyno kranto. Mes turejom 6 svecius smile.gif

Apsistojom trijose salose, o svente vyko Praslin. Labai rekomenduoju!

Galiu daugiau papasakot, jei ka domina?

As ir galvoju apie Seiselius (arba Tailanda ir Bali) .Pasakok viska labai idomu, ir suknele parodyk!
Atsakyti