Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės užsienyje

Tai aš manau iš tų paketų galima viską keisti papildomai pamokėjus. Kiekviena gi svajojam kad viskas būtų tobula, o jau jų darbas tą padaryti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės ar kas nors essat susituokusios, kokioje nors Europos šalyje? Pavyzdžiui, Italijoje, Prancūzijoje, Graikijoje ir pan.? Kokios kainos dviems žmonėms, be svečių? Kur kreiptis ir nuo ko pradėti?
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2014 07 03, 13:08)
Sutinku su Thea!, cia labai tylu smile.gif as dar tik 'svajoniu' stadijoj, nes net datos neturim ir turbut greit neturesim, bet noriu zinoti savo galimybes, tai va ziurinejausi vestuves UK, ir taip brangiai gaunasi..beveik visos vietos siulo ir valgi, bet man kazkaip nepatinka ju siulomi patiekalai o ir kainos siaubingos..pvz £3000 uz viena nakti, kartais maistas neiskaiciuojamas i sita kaina (o gal as kazkaip tik brangias vietas maciau?), tada ieskojau Prancuzijoj, tai yra tikrai labai graziu vilu pvz 5 naktys 4000-5000 euru, su mazdaug 30 zmoniu nakvyne. Siaip fainai, bet tada butu problemu su viskuo kitu ko norisi, pvz maistas, fotografas, dar gyvos muzikos lb noreciau, bet visa tai reikia paciai pamatyt, paragaut ir pan, butu daug daugiau problemu susiderinant...
Esme tame, kad nenoriu vestuviu jau suplanuotu kokias visi perka (ten kaip buna package 1/2/3 ir rinkis), noriu pati turet maista kokio noriu ir programa kokios noriu, nors ir mazytes vestuves butu... ax.gif

Va viena iš priežasčių kodėl mes tuoksimes Mauricijuje smile.gif nereikia sukti galvos dėl nieko smile.gif atskris keletą pačių artimiausių ir Supper smile.gif 4u.gif nereikia nei apie maistą, nei apie nieką galvoti smile.gif viską susiderinsime vietoje smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlatanė @ 2014 07 03, 15:01)
Sveikutės ar kas nors essat susituokusios, kokioje nors Europos šalyje? Pavyzdžiui, Italijoje, Prancūzijoje, Graikijoje ir pan.? Kokios kainos dviems žmonėms, be svečių? Kur kreiptis ir nuo ko pradėti?

As mastau apie Italija/Prancuzija/UK, bet daugiau nei 2 zmonem...manau pradeti reikia nuo to kaip ir paprastas vestuves LT. Issirinkti vieta (t.y. sali, miesta, viesbuti), baznycia, jeigu tik 2 zmonems tai turbut koki restoraneli kur paskui galetumet atsvesti ir visas kitas smulkmenas ko norisi 4u.gif kur kreiptis labai patarti negaliu, bet buvau greit uzlekus i google su vilu paieskomis prancuzijoj, tai ten kompanijos nuomavo specialiai tam reikaluj. Jums manau priklauso nuo noru, bet google turetu nenuvilt biggrin.gif

QUOTE(tobuliux @ 2014 07 03, 15:12)
Va viena iš priežasčių kodėl mes tuoksimes Mauricijuje smile.gif nereikia sukti galvos dėl nieko smile.gif atskris keletą pačių artimiausių ir Supper smile.gif  4u.gif  nereikia nei apie maistą, nei apie nieką galvoti smile.gif viską susiderinsime vietoje smile.gif  ax.gif

O man norisi paskuti galva..ypac del maisto, nes pvz cia UK siulo visokius jorksyro pudingus, desreles, na man neskanu, o apie saldumynus jau isvis nekalbu. Nors pas jus jei tik keli patys artimiausi bus, tai nelabai tame problema, bet man negalejimas visko issirinkt ir apziuret ir paragaut tai panika ivarytu bigsmile.gif is kitos puses, net ir viska paciai issirinkus gali but problemu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2014 07 03, 17:22)
As mastau apie Italija/Prancuzija/UK, bet daugiau nei 2 zmonem...manau pradeti reikia nuo to kaip ir paprastas vestuves LT. Issirinkti vieta (t.y. sali, miesta, viesbuti), baznycia, jeigu tik 2 zmonems tai turbut koki restoraneli kur paskui galetumet atsvesti ir visas kitas smulkmenas ko norisi  4u.gif kur kreiptis labai patarti negaliu, bet buvau greit uzlekus i google su vilu paieskomis prancuzijoj, tai ten kompanijos nuomavo specialiai tam reikaluj. Jums manau priklauso nuo noru, bet google turetu nenuvilt biggrin.gif
O man norisi paskuti galva..ypac del maisto, nes pvz cia UK siulo visokius jorksyro pudingus, desreles, na man neskanu, o apie saldumynus jau isvis nekalbu. Nors pas jus jei tik keli patys artimiausi bus, tai nelabai tame problema, bet man negalejimas visko issirinkt ir apziuret ir paragaut tai panika ivarytu bigsmile.gif is kitos puses, net ir viska paciai issirinkus gali but problemu.. g.gif

man vienintelis ir tubūt didžausias šiuo metu galvos skausmas tai fotografas biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
Na merginos gal kas ant Kalėdų į Kubą nori kartu? smile.gif galimas variantas pigiai su fotografu prasisukti ax.gif ar bent jau už dyką vieni kitus pafotkintume biggrin.gif intensyviai ieškausi bilietų,planuoju šią savaitę jau ir pirkti tikriausiai 4u.gif
Atsakyti
Aš galvoju apie Kubą gruodį. Kol kas tai tik galvojimas, dar neišsirinkau nei datos, nei viešbučio. O kur tu ieškaisi bilietų? Per kelionių agentūrą ar savarankiškai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esppera: 09 liepos 2014 - 15:38
Viską planuojuosi pati 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 09 liepos 2014 - 16:03
Sveikos, uzsienio nuotakos smile.gif

Kaip sprendziate sukneles transportavimo problema? Priduodat bagaza? Ar grudat i rankini? Ar vezates ant pakabos? ax.gif
Tokia dilema iskilo, nes nezinau ka daryt =) Lyg ir girdejau, kad buna kazkokios pakabos ar maisai suknelems bei kostiumams, kad nesusilamdytu, bet nezinau, nei kaip jei atrodo, nei kur ju galima isigyti 4u.gif
Gal patarsite ka? smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Susižadėjom ir mes wub.gif Visada norėjom "ženotis" dviese šiltuose kraštuose, ant jūros kranto wub.gif Galvojam apie kurią nors Graikijos salą (Kretą, Santorini ar kitą), datos dar nenusprendėm, bet 2015 metais ax.gif Bet jūsų temą paskaičius, kažkaip atrodo, kad gali būti brangiau nei Mauricijuj blink.gif
Gal yra irgi planuojančių Graikijoje?
Atsakyti
QUOTE(Laukinukee @ 2014 07 23, 12:18)
Sveikos, uzsienio nuotakos  smile.gif

Kaip sprendziate sukneles transportavimo problema? Priduodat  bagaza? Ar grudat i rankini? Ar vezates ant pakabos? ax.gif
Tokia dilema iskilo, nes nezinau ka daryt =) Lyg ir girdejau, kad buna kazkokios pakabos ar maisai suknelems bei kostiumams, kad nesusilamdytu, bet nezinau, nei kaip jei atrodo, nei kur ju galima isigyti  4u.gif
Gal patarsite ka?  smile.gif

Va ir man šitas klausimas labai rūpimas.... smile.gif nors suknele ne tortas, bet vistiek i lagaminą kažkaip grūsti nesinorėtų.....
Papildyta:
QUOTE(Red&Red @ 2014 07 27, 17:53)
Sveikos  4u.gif
Susižadėjom ir mes  wub.gif  Visada norėjom "ženotis" dviese šiltuose kraštuose, ant jūros kranto  wub.gif  Galvojam apie kurią nors Graikijos salą (Kretą, Santorini ar kitą), datos dar nenusprendėm, bet 2015 metais  ax.gif  Bet jūsų temą paskaičius, kažkaip atrodo, kad gali būti brangiau nei Mauricijuj  blink.gif 
Gal yra irgi planuojančių Graikijoje?

Kokios kainos norint susituokt Graikijos salose? wink.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tobuliux @ 2014 07 29, 13:20)

Kokios kainos norint susituokt Graikijos salose? wink.gif ax.gif

Labai norėčiau atsakyti, bet tikrai nežinau, norėtume į 10000 tiplti ax.gif
Atsakyti