Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės užsienyje

QUOTE(tobuliux @ 2014 05 19, 11:53)
Čia manau, būtų pats nerealiausias variantas. Bet mum asmeniškai per brangus. Bilietų kainos tikrai didelės, netoli 2000 e plius reikėtų ir nakvyne pasirūpinti.  g.gif  blink.gif

Manau cia juokas buvo del fotografo is Lietuvos:)
Mano nuomone, vaziuoti i toki tolima krasta uz sitiek pinigu ir pasitenkinti viesbucio fotografu (kuriuo tikriausiai dirba vietinis barmenas ir fotkina su AUTO rezimu), butu didele kvailyste. Jusu vietoj tikrai nepatingeciau pagooglinti, paziureti Tripadvisor komentarus, turetu gi buti ir ten profesionalus fotografai. Nes tos ju standartinio paketo nuotraukos yra tikra tragedija, net geda ziuret.
Atsakyti
A Sol nemanau, kad del lt fotografo juokavo, nes esu skaicius, kad kiti vezas fotografus is Lietuvos, bet tokiu atveju turi buti nemazas biudzetas.
Tobuliux jei rasit ka duokit zinot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 19 gegužės 2014 - 13:13
QUOTE(Vai2lka @ 2014 05 19, 12:12)
A Sol nemanau, kad del lt fotografo juokavo, nes esu skaicius, kad kiti vezas fotografus is Lietuvos, bet tokiu atveju turi buti nemazas biudzetas.
Tobuliux jei rasit ka duokit zinot  4u.gif

susiažinau su viena pora, kuri tuoksis panašiu metu Mauricijuje, gal netyčia ir pavyks atsiskraidinti fotografą iš Lietuvos wink.gif)) 4u.gif būtų idealu!!! viešbutuką kuklutį galima išrinkt wink.gif)
o šiaip pačiam Mauricijuje yra tu fotografų, bet kainos didokas, plius kokybė nemanau, kad atitinka kainą. Mano išsirinktas 600 eurų 3 valandos, sakyčiau daug....
Atsakyti
Sveikos smile.gif man idomu ar yra planuojanciu tuoktis UK? Mes gyvenam Londone, susizadejom dar tik praeita sav, bet man aisku jau norisi pasvajoti kas ir kaip galetu buti, o ir kainos daugiau ar maziau domina...dar tiksliai nezinom ar noretume ceremonijos UK, nes jis lenkas, as lietuve, seimu yra visose tryjose salyse, tai gal ir vaziuotume i kokia sala susituokti jeigu UK butu per brangu arba zmones atsisakytu atvaziuot...bet butu smagu paplepet su kazkuo panasioj situacijoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2014 05 22, 11:42)
Sveikos smile.gif man idomu ar yra planuojanciu tuoktis UK? Mes gyvenam Londone, susizadejom dar tik praeita sav, bet man aisku jau norisi pasvajoti kas ir kaip galetu buti, o ir kainos daugiau ar maziau domina...dar tiksliai nezinom ar noretume ceremonijos UK, nes jis lenkas, as lietuve, seimu yra visose tryjose salyse, tai gal ir vaziuotume i kokia sala susituokti jeigu UK butu per brangu arba zmones atsisakytu atvaziuot...bet butu smagu paplepet su kazkuo panasioj situacijoj  4u.gif

welcome on board 4u.gif biggrin.gif
manau, puikus sprendmas mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano sesuo uz pusmecio tekes Skotijoje. Ji pati nustebo kiek daug draugu ir artimuju pas ja atvaziuos thumbup.gif Darykit kaip jums norisi. \o kas tikrai nores, ras ir laiko ir lesu atvaziuoti jusu pasveikinti smile.gif
Atsakyti
O kaip su tais kas tikrai negales nors tikrai nores? Pvz mano mociute..jos silpna sirdis ir apskritai pati labai silpna, ji i uk ar bet kur kitur is LT tikrai neatvaziuos, tai kaip suplanuoti tas vestuves, kad atsvesti su visais...
As visai noreciau daryti vestuves UK. Man cia yra tokiu graziu vietu...ir kazkaip atrodo susikurciau pati sau mielesne svente nei kai buna jau sukomplektuotos vestuves kokiose salose smile.gif
Dar vienas variantas butu pvz mazos vestuves UK ir po to po baliu su giminem Lenkijoj ir Lietuvoj, bet kazkaip nepraktiskai man cia skamba tai smile.gif

Esha, o jusu sesers suzadetinis skotas/anglas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tobuliux @ 2014 05 16, 15:01)
Reikia patarimo!!!
kokį fotografą rinktis Mauricijuje? puikiai žinau, kad viešbučių fotografai prasti  blush2.gif

Tikrai prasti. Teko būti Seychelles, palyginus netoli nuo Mauritius, tai kiek pasižiūrėjau į vietinių darbus, jie apgailėtini. Nors man sakė, kad kone kiekvienas viešbutis turi savo fotografą, kuris fotografuoja šventes.
Mano pasiūlymas - vežtis savo fotografą. Jei per brangu, tuomet visus kaštus galima minimalizuoti apgyvendinant jį vos kelioms dienoms. Tikiu, kad būtų tokių, kurie sutiktų fotografuoti už galimybę pabūti ten + kažkiek pragyvenimui.
Spėju, kad ten kainos panašios kaip ir Seychelles, tai pragyvenimas brangokas, nors jei nori pasijausti tikru salos gyventoju, gali maitintis kaip vietiniai maitinasi, t.y. vengia visokių restoranų, kuriuose kainos prasideda nuo šimtų litų už patiekalą, o valgant šalikelėse, arba mažuose kioskeliuose, parduodamą maistą.
Pigesnį skrydį surasti sunku, nes tai gana atoki sala, tuo pačiu - populiari. Jei negalite sau leisti nusivežti fotografą, tuomet geriau pasifotografuokite patys, nes sumokėjus vietiniam fotografui po to bus pikta, kad gavote labai nekokybiškas foto.
Alternatyva - rinktis artimesnę salą, kad ir Seychelles, ten labai daug fotogeniškų vietų, paplūdimiai tušti, tad daug gerų kadrų būtų.
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif Jungiuosi prie jusu 4u.gif Rudeni ar ziema lanuojam vestuves Karibuose. Gal galetumete parasyti, per kurias UK ar kt. (ne lietuvos) agenturas pirkote keliones su vestuviniais paketais? Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na merginos, kodėl čia taip tylu? Ar nėr besituokiančių,ar visos grįžta prie tradicinių lietuviškų balių tėvynėj? biggrin.gif Pasidalinkit savo artimiausiais planais, kas kur ir kada planuojatės 4u.gif Mes buvo jau praeitą žiemą nusprendę traukti į Kubą,bet tiek visko nutiko doh.gif tai šiemet tikiuosi jau niekas nesutrukdys biggrin.gif tik dėl pačios Kubos kyla klausimas,taip,kad dabar tenka dairytis ir kurti B ir C planus thumbup.gif o ir skrydžių kainos nieko gero nerodo ax.gif praeitais metais buvau daug geresnes kainas nužiūrėjusi g.gif
Atsakyti
[quote=uzgauta.tyla,2014 06 02, 14:49]
Tikrai prasti. Teko būti Seychelles, palyginus netoli nuo Mauritius, tai kiek pasižiūrėjau į vietinių darbus, jie apgailėtini. Nors man sakė, kad kone kiekvienas viešbutis turi savo fotografą, kuris fotografuoja šventes.
Mano pasiūlymas - vežtis savo fotografą. Jei per brangu, tuomet visus kaštus galima minimalizuoti apgyvendinant jį vos kelioms dienoms. Tikiu, kad būtų tokių, kurie sutiktų fotografuoti už galimybę pabūti ten + kažkiek pragyvenimui.
Spėju, kad ten kainos panašios kaip ir Seychelles, tai pragyvenimas brangokas, nors jei nori pasijausti tikru salos gyventoju, gali maitintis kaip vietiniai maitinasi, t.y. vengia visokių restoranų, kuriuose kainos prasideda nuo šimtų litų už patiekalą, o valgant šalikelėse, arba mažuose kioskeliuose, parduodamą maistą.
Pigesnį skrydį surasti sunku, nes tai gana atoki sala, tuo pačiu - populiari. Jei negalite sau leisti nusivežti fotografą, tuomet geriau pasifotografuokite patys, nes sumokėjus vietiniam fotografui po to bus pikta, kad gavote labai nekokybiškas foto.
Alternatyva - rinktis artimesnę salą, kad ir Seychelles, ten labai daug fotogeniškų vietų, paplūdimiai tušti, tad daug gerų kadrų būtų.
[/quote

Labai rimtai svarstem apie šią galimybę. Bet deja, kaip bebūtų gaila mums perdaug kainuotų. Vien bilieto kaina apie 1000 eurų, plius viešbutukas,kad ir kelioms dienoms. Būtų idealus variantas jei atsirastų pora,kuri tuokiasi gruodį ir norėtų kartu su mumis pasidalinti išlaidomis smile.gif drinks_cheers.gif :supe
Atsakyti
Sutinku su Thea!, cia labai tylu smile.gif as dar tik 'svajoniu' stadijoj, nes net datos neturim ir turbut greit neturesim, bet noriu zinoti savo galimybes, tai va ziurinejausi vestuves UK, ir taip brangiai gaunasi..beveik visos vietos siulo ir valgi, bet man kazkaip nepatinka ju siulomi patiekalai o ir kainos siaubingos..pvz £3000 uz viena nakti, kartais maistas neiskaiciuojamas i sita kaina (o gal as kazkaip tik brangias vietas maciau?), tada ieskojau Prancuzijoj, tai yra tikrai labai graziu vilu pvz 5 naktys 4000-5000 euru, su mazdaug 30 zmoniu nakvyne. Siaip fainai, bet tada butu problemu su viskuo kitu ko norisi, pvz maistas, fotografas, dar gyvos muzikos lb noreciau, bet visa tai reikia paciai pamatyt, paragaut ir pan, butu daug daugiau problemu susiderinant...
Esme tame, kad nenoriu vestuviu jau suplanuotu kokias visi perka (ten kaip buna package 1/2/3 ir rinkis), noriu pati turet maista kokio noriu ir programa kokios noriu, nors ir mazytes vestuves butu... ax.gif
Atsakyti