Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės užsienyje

QUOTE(callgirl @ 2013 03 12, 14:39)
Sveikos.
Pagaliau mes uzsakem savo vestuves Mauricijaus saloje. Tuoksimes si pavasari. Geguzes men, tai kai grysime parasysiu Jums atsiliepima! Jau laukiu nesulaukiu :smile.gif uz savaites jau ir suknele bus baigra,,,vyras jau apranga turi,,,,tik va batuku neturime,,,,nes ne sezonas dar Lietuvoj vasaros batam...tai nezinau ka daryt.....

uzsakem is Anglijos agenturos. nes is Lietuvos skirtumas tom paciom dienom i ta pati viesbuti 10000 brangiau. viesbutis Dinarobin.... tikrai daugiausiai patiko is visu siulytu visu agenturu.

Sveiki,
Is kurios agenturos pirkote? Mes po metu ziedelius ten mainysim.
Tik ar tikrai 10 k pigiau? Nuliuko nepridejot? smile.gif
QUOTE(Thea! @ 2013 03 12, 15:19)
O kokia bendra kaina gavosi su skrydziais? blush2.gif  Legalizuoti galima vedybas is Mauricijaus? 4u.gif

Tikrai taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esha: 14 kovo 2013 - 00:40
O yra kas tuokėsi Šri lankoj? bigsmile.gif
Atsakyti
Mano kolege ten tuokesi smile.gif Kalbant apie karibus, vestuves kelciau pirmiausia Bahamuose, antroj vietoj Sri lankoj, trecioj Jamaikoj, ketvirtoj- Kuboj.
Apie Sri lanka kolege papasakojo kaip apie placiu balto smelio papludymiu sala, kurios centre laukine gamta su ikyriom bezdzionem medziu virsunese biggrin.gif Papludymiai grazus ir prabangus, o salos vidurys tiesiog verda splavu ivairove, tonykstes virtuves kvapais. Be to ir naktys ten siautulingos.
Kada nors tikrai ten nukeliausim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2013 01 20, 23:38)
kada jus tuokiates? kokiam mieste? smile.gif civiline ar baznytine? smile.gif  ir as negaliu sulaukti wub.gif

Sesute, as pas jus i vestuves atvyksiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juratelexxx @ 2013 03 25, 19:06)
Sesute, as pas jus i vestuves atvyksiu  wub.gif

wub.gif thumbup.gif o mes labai labai laukiam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2013 03 26, 23:33)
wub.gif  thumbup.gif o mes labai labai laukiam wub.gif

Sulauksite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(callgirl @ 2013 03 12, 14:39)
Sveikos.
Pagaliau mes uzsakem savo vestuves Mauricijaus saloje. uzsakem is Anglijos agenturos.  viesbutis Dinarobin.... tikrai daugiausiai patiko is visu siulytu visu agenturu.

Sveikos,
domintų detaliau - su kokiomis agentūromis bendravote?
Kaip su dokumentais - kokius reikia išsiimti, kaip juos suruošiate? bigsmile.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu dauguma vestuvių planuotojų skelbiasi, kad planuoja vestuves užsienyje.
Įdomu kokia nauda iš to mums g.gif Jų tas planavimas- dokų tvarkymasis ir bendravimas su viešbučiu, ar suranda ir pigesniu variantų.
Atsakyti
Realiai tai jie nuperka skrydžius ir užsako viešbutį,vėliau dokus nusiunčia. Darbas baigtas,o ką man pasiūlė ir ką aš pati susiradau,kainos labai skyrėsi, mano variantas apie 6000lt pigiau gavosi, bet mano norai kitokie, norim ir pakeliauti. Sakiau tą ir agentūrai,tačiau jie vistiek man pateikė variantus kur vien viešbuty sėdėti. Taip,kad už skrydžio nupirkimą ir viešbučio rezervaciją aš tokių pinigų niekada nemokėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2013 04 16, 20:11)
Realiai tai jie nuperka skrydžius ir užsako viešbutį,vėliau dokus nusiunčia. Darbas baigtas,o ką man pasiūlė ir ką aš pati susiradau,kainos labai skyrėsi, mano variantas apie 6000lt pigiau gavosi, bet mano norai kitokie, norim ir pakeliauti. Sakiau tą ir agentūrai,tačiau jie vistiek man pateikė variantus kur vien viešbuty sėdėti. Taip,kad už skrydžio nupirkimą ir viešbučio rezervaciją aš tokių pinigų niekada nemokėčiau ax.gif

Tai kokią kelionę visgi pasirinkote? smile.gif
Ir kiek kainavo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 04 17, 09:05)
Tai kokią kelionę visgi pasirinkote?  smile.gif
Ir kiek kainavo?  blush2.gif

Oi mūsų planai dar tolokai,bet jau žiūrinėjuosi,skaičiuojuosi,planuojuosi. Po to galėsiu drąsiai pasidalinti skaičiais 4u.gif
Atsakyti
Aš vis pagalvoju bažnytinę santuoka registruoti Kanarų salose. Mes civiline santuoka esame pasirašę Vilniuje, bet normalios šventės kaip ir nedarėme.
Šiuo metu vyras yra išvažiavęs dirbti į Kanarus, Tenerifės salą. Žadėjo pasidomėti santuokai reikalingais dokumentais ir kitais formalumais.

Svajoja, kad galėtų organizuoti vestuves lietuvaičiams ar rusams. Be to jisai pas mane dar fotografas.

Tai toks variantas būtų ir ne toks brangus ir keliauti ne taip toli. Ir svarbiausia ten pastoviai šilta, ar žiemą ar vasarą. thumbup.gif

Kai viską išsiaiškinsiu pasidalinsiu su visomis patirtimi. Šturmuosime visos Kanarus bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aissttee: 20 balandžio 2013 - 16:03