Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės užsienyje

Kurios tuokesi kipre.. ar kur kitur.. ar gal zinote ar tiktu laisvo stovio pazyma is ambasados ar butinai reikia siusti i lietuva? g.gif nes ambasada isduoda toki kaip pazymejima, kad va nera susituokes.. bet nezinau ar galioja.. ir jie negali tiksliai to pasakyti..
Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2013 02 21, 13:41)
Kurios tuokesi kipre.. ar kur kitur.. ar gal zinote ar tiktu laisvo stovio pazyma is ambasados ar butinai reikia siusti i lietuva? g.gif nes ambasada isduoda toki kaip pazymejima, kad va nera susituokes.. bet nezinau ar galioja.. ir jie negali tiksliai to pasakyti..

Kai mano sesė (gyvena UK) tuokėsi Kipre, tai iš Lietuvos Civilinės metrikacijos biuro turėjo išsiimti pažymą apie šeiminę padėtį, tada vertė į anglų kalbą su notariniu patvirtinimu ir - lyg ir , čia negarantuoju doh.gif - dar apostilę Užsienio reikalų ministerijoje dėjo...
Atsakyti
Domiuosi ir aš vestuvėmis,bet biudžetas ne guminis, kažką apie 12tūkst. Bet jau su skrydžiais ir t.t. Realu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2013 02 27, 01:41)
Domiuosi ir aš vestuvėmis,bet biudžetas ne guminis, kažką apie 12tūkst. Bet jau su skrydžiais ir t.t. Realu? g.gif

ziurint kur ir ar tik dviese vyksite smile.gif Bet mano nuomone biudzeta reiketu kelti i virsu.. g.gif gal kas ir prasisuko taip.. nezinau..
Atsakyti
Taip dviese thumbup.gif O kokios vietos išeina pigiausiai? Kiek domėjausi tai Europa,kad ir netoli,bet jau prie brangesių g.gif pigiau turbūt Jamaika ir Kuba g.gif nors norėtųsi kokių Maldyvų ar Seišelių g.gif aišku kaina yra viena, bet norisi kuo tobuliau visko thumbup.gif tai tik mąstau thumbup.gif kad ir kaip bebūtų visos vietos labai gražios ir visur norisi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2013 03 01, 00:58)
Taip dviese thumbup.gif  O kokios vietos išeina pigiausiai? Kiek domėjausi tai Europa,kad ir netoli,bet jau prie brangesių g.gif  pigiau turbūt Jamaika ir Kuba g.gif  nors norėtųsi kokių Maldyvų  ar Seišelių g.gif  aišku kaina yra viena, bet norisi kuo tobuliau visko thumbup.gif  tai tik mąstau thumbup.gif  kad ir kaip bebūtų visos vietos labai gražios ir visur norisi thumbup.gif

kaip jau kazkur rasiau, kai kurios karibu salys, ta pati kuba daro nemokamus vestuviu paketus, tad reikia tik susimoketi uz skrydzius ir viesbuti ir zinoma dokumentu tvarkymas.. kas atima siaubingai daug nervu.. doh.gif
Atsakyti
Hm, idomiai. As kiek domiuosi, man agentutos atsake, kad tekant karibuose, sutilpciau i 20 000, Mauricijuj- i 30.
Nu Maldyvai (juose galima tik neoficiali santuoka) ir Seiseliai irgi nepigus krastai
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 03 01, 23:01)
Hm, idomiai. As kiek domiuosi, man agentutos atsake, kad tekant karibuose, sutilpciau i 20 000, Mauricijuj- i 30.
Nu Maldyvai (juose galima tik neoficiali santuoka) ir Seiseliai irgi nepigus krastai

oho blink.gif aš rašiau vienai LT agentūrai,tai neatrašė,turbūt matė,kad iš manęs nedaug gaus biggrin.gif Aš tai manau tiesiog ieškosiu geriausio varianto,gal LT o gal ir anglų firma g.gif
O atrodo Karibai tai egzotikų egzotika, o čia va vos ne pigiausias variantas rolleyes.gif įdomu kaip dar su kokiu Tailandu? Kaip tik šiandien į paštą gavau pasiūlymų neblogų su viešbučiais ir skrydžiais savaitei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2013 03 01, 23:59)
oho blink.gif  aš rašiau vienai LT agentūrai,tai neatrašė,turbūt matė,kad iš manęs nedaug gaus biggrin.gif  Aš tai manau tiesiog ieškosiu geriausio varianto,gal LT o gal ir anglų firma g.gif 
O atrodo Karibai tai egzotikų egzotika, o čia va vos ne pigiausias variantas rolleyes.gif  įdomu kaip dar su kokiu Tailandu? Kaip tik šiandien į paštą gavau pasiūlymų neblogų su viešbučiais ir skrydžiais savaitei ax.gif

lietuva nepripazysta tailando.. tik neoficiali santuoka..
Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2013 03 02, 01:21)
lietuva nepripazysta tailando.. tik neoficiali santuoka..

Aišku,šitą tada atidedu 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos.
Pagaliau mes uzsakem savo vestuves Mauricijaus saloje. Tuoksimes si pavasari. Geguzes men, tai kai grysime parasysiu Jums atsiliepima! Jau laukiu nesulaukiu :smile.gif uz savaites jau ir suknele bus baigra,,,vyras jau apranga turi,,,,tik va batuku neturime,,,,nes ne sezonas dar Lietuvoj vasaros batam...tai nezinau ka daryt.....

uzsakem is Anglijos agenturos. nes is Lietuvos skirtumas tom paciom dienom i ta pati viesbuti 10000 brangiau. viesbutis Dinarobin.... tikrai daugiausiai patiko is visu siulytu visu agenturu.
Atsakyti
O kokia bendra kaina gavosi su skrydziais? blush2.gif Legalizuoti galima vedybas is Mauricijaus? 4u.gif
Atsakyti