Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės užsienyje

O kokie orai Mauricijos saloje lapkricio men bus nezinote? As dar neskaiciau, kaip ten su sezonais, kuriuo metu geriausiai vaziuoti?
Atsakyti
Lapkriti ten vasara smile.gif Ir sala buna paskendusi visame savo grazume.

As planuoju vaziuoti birzeli... Zinau, kad tuo metu ten ziema. Bet kaip nuo manes atmusti ta nora, jei uzsimaniau ir viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gesa @ 2013 01 07, 18:24)
Na, nors Kipras - ne Graikija, ten graikiška beveik viskas  biggrin.gif . Jei jums tiktų Kipras, galėčiau duoti sesės koordinates, jie prieš kelis mėnesius ten susituokė, labai labai patenkinti, ir tikrai galėtų padėt  kitiems planuojantiems 4u.gif

Laba diena smile.gif
gal galeciau gauti seses koordinates del Kipro? mes dar mastom,kur susituokti, noreciau del Kipro paklausineti smile.gif Aciu !
Papildyta:
QUOTE(Fomera @ 2013 01 26, 15:52)
Sveikos merginos,

Svajojame šių metų gale lapkritį - gruodį susituokti Mauricijaus saloje. Dar tik renkamės informaciją, domimės smile.gif Gal yra bendraminčių? smile.gif  Būtų labai smagu padiskutuoti  4u.gif

Sveikute,
kokios kainos susituokti Mauricijuje? smile.gif
Atsakyti

Na aš labai mėgstu šilumą, todėl norime važiuoti jų vasaros laiku. Tačiau žinoma ir kainos didesnės kai sezonas... Va dar tokia ir mūsų tik pradžia kad apie klimatą pasiskaitėme :-)
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 01 13, 11:49)
Man patraukliausiai skamba Mauricijus, veliau Jamaika. Bet vasara ten- dregnieji ir vejingieji sezonai.

Esha, nieko nežinau apie Mauricijų, bet Jamaikoj, kiek domėjausi, tai gegužę dar viskas ok (nors jau skaitosi lietingojo sezono pradžia pas juos) - palyja dažniau negu sausuoju periodu, bet trumpai ir viskas greit atrodo lyg nieko nebuvę smile.gif Nerekomenduojama važiuot nuo liepos antros pusės iki spalio, nes tada didžiausia visokių audrų, uraganų tikimybė. Be to, tada ir temp pakyla aukštai, todėl kyla ligų (pvz maliarijos) protrūkiai. Bet sausasis sezonas nereiškia, kad nebus lietaus ir audrų, Karibų temoj viena mergina rašė, jog, rodos, gruodį kilo didelis uraganas. Tik tiek, kad aišku tikimybė gerokai mažesnė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 03 vasario 2013 - 03:13
sveikos mielosios smile.gif pagaliau atejo ir i mano kiema diena, kai pradedu planuoti vestuves smile.gif su MB nutareme, kad norime tuoktis uzsienyje, t.y. karibuose ar pan. Kazkodel labiausiai vilioja Kuba. Gal yra bandziusiu planuotis savarankiskai? be kelioniu agenturu, nes nesinori jiems moketi vien uz tai, kad pasakys data kada reikia skristi:) Gal galite mergaites pasidalinti patirtimi, nuo ko pradejote visa si reikaliuka?smile.gif uzsienio puslapiuose kiek ziurejau tai paketai vestuviu prasideda nuo 500 dol., galvoju reikia tiesiogiai rasyti i viesbucius, kurie uzsiima tuoktuvemis, bet klausimas ar nekils problemu su dokumentacija, kai ja reiks tvarkytis paciai ir dar su uzsienio viesbuciais...
Atsakyti
Fomera, as domiuosi Mauricijaus sala arba Seiseliais rudeni, spali lapkriti, bet dar netoli mano domejimasis nuejo:)
O kokiu jus tuoktuviu norit? Nes mes tai busim siaip ar taip oficialiai jau susituoke, tai norim baznytines santuokos. Tik sunkiau ten su ja.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(g_u_c_c_i @ 2013 02 06, 01:56)
Fomera, as domiuosi Mauricijaus sala arba Seiseliais  rudeni, spali lapkriti, bet dar netoli mano domejimasis nuejo:)
O kokiu jus tuoktuviu norit? Nes mes tai busim siaip ar taip oficialiai jau susituoke, tai norim baznytines santuokos. Tik sunkiau ten su ja.. ax.gif

Mes planuojame civiline santuoka Mauricijuje smile.gif mes irgi renkames tik pirma informacija, rasome uzklausas agenturoms, deliojame biudzeta smile.gif kazkaip visos agenturos pataria kelione isigyti kuo greiciau, kad veliau artejant ju vasaros sezonui kainos kils, bet gal cia is dalies tik psichologinis spaudimas... o jus planuojate patys kelione susiorganizuoti ar per agentura? nes siaip Mauricijuje tikrai galima ta baznytine santuoka, tik nesidomejau giliau del salygu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratelexxx @ 2013 01 17, 23:55)
Tai susitiksime Kipre  mirksiukas.gif Laukiu nesulaukiu  wub.gif

Gal jau turite paskaiciave kiek mazdaug kainuos? Mane irgi labiausiai vilioja Kipras, be to, manau ir kaina ten gautusi palankiausia g.gif
Atsakyti
QUOTE(gesa @ 2012 10 10, 15:19)
Prieš porą savaičių grįžom iš Kipro - ten tuokėsi mano sesuo (gyvena UK).
Sesė ir jos vyras labai labai labai patenkinti ir sakė nieko nekeistų, jei reikėtų vėl rinktis  thumbup.gif . Jiems viską suorganizavo ten gyvenanti organizatorė - civilinę ceremoniją miestelio rotušėje, bažnytinę - katalikų bažnyčioje, foto sesiją prie jūros, šventinę vakarienę. Aišku, viską su jais derino, klausė jų norų ir pageidavimų. O po vestuvių tuo pačiu jie dar ir "medaus savaitę" pajūry apturėjo, t.y. du zuikiai vienu šūviu, o finansiškai nė kiek ne brangiau. Tai sesė sakė visoms netekėjusioms draugėms tikrai patartų įprastą dviejų dienų balių gausiai giminei keisti į tokias romantiškas vestuves Kipre. Beje, vestuvių dalyvių iš viso buvo 30, kai kurie draugai ir giminės pasinaudojo proga saulytėje pasišildyti  biggrin.gif .
Visoms būsimoms jaunosioms linkiu sėkmės planuojant savo šventę  4u.gif

Butu galima sesers kontaktus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 02 13, 15:34)
Gal jau turite paskaiciave kiek mazdaug kainuos? Mane irgi labiausiai vilioja Kipras, be to, manau ir kaina ten gautusi palankiausia g.gif

Mums gaunasi nemazai.. nors palyginus atrodo taupiau.. bet vien kipras, su viskuom, atsieina apie 8-10tukst.svarais.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fomera @ 2013 02 07, 21:23)
Mes planuojame civiline santuoka Mauricijuje smile.gif mes irgi renkames tik pirma informacija, rasome uzklausas agenturoms, deliojame biudzeta smile.gif kazkaip visos agenturos pataria kelione isigyti kuo greiciau, kad veliau artejant ju vasaros sezonui kainos kils, bet gal cia is dalies tik psichologinis spaudimas... o jus planuojate patys kelione susiorganizuoti ar per agentura? nes siaip Mauricijuje tikrai galima ta baznytine santuoka, tik nesidomejau giliau del salygu  smile.gif

Maniskis tai nori pats viska organizuoti (kelione, viesbuti, vestuves ir t.t.), o as lbiau linkus per agentura pirkti g.gif Jau geriau pralosime kelis tukstancius, bet uztat viskas bus uztikrinta ir ramu.
Viskas dar diskusiju lygmeni, nes planuojame tuoktis kita pavasari
Atsakyti