Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija.

QUOTE(Aimeja @ 2011 08 03, 08:33)
Na aišku, kiekvienam skirtingai, bet man tokie pasakymai tai na juoką sukelia. Po kelionės aš dar balių darau. Kodėl? Kad keliavau?  doh.gif
Man kelionė šiais laikais yra tam tikras šeimos suplanuotas ,,pirkinys''-vieni perka baldus, kiti remontą daro, kiti gal buitį pagerina, kiti į kelionę važiuoja. Elementaru ir paprasta. Nei man reikia , kad kas vežtų ką nors iš kelionių, nei aš vežu. Aš važiuoju tiesiog pailsėti. Aš taip suprantu kelionę.
Tiesa vežu visada, tai sesei, nes ji mūsų ,,ūkį'' prižiūri, bet čia jau net nelauktuvės, čia jau padėka už jos vargą.

o kas cia blogo jei draugai susede pasidalina ispudziais,pasivaisina ? na mus pakviete is indijos gryze vieni,kiti peru buvo. pavaisina is ten parsiveztom kazkokiom egzotinem gerybem.pasedim,alaus isgeriam,saslykiuka sukertam pas juos nuvaziavekai mews gryztam is kazkur,pas mus renkames. tai viso labo tik draugiskumas tarp zmoniu be jokiu isskaiciavimu. niekas gi nesineria is kailio, kad pasirodyt pries kitus. o ir aplamai pas mane draugai susirenka mazdaug kas 4-5 savaites i pavesine pasisaslykint. tiesiog bendravimas tarp zmoniu vyksta.
taciau i kelione nei vieni nei kiti kartu vaziuot nekvieciam-vat ten jau "seimos pirkinys", kad neapkraut vieni kitu 2 savaitem svetimais rupesciais. mano manymu tokie pasisedejimai, tai tik zmogiskas bendravimas. o is tamstytes lupu pasakymas "nei man reikia, kad kas veztu ka nors is kelioniu , nei as vezu" man pakvipo egoizmu. gal draugu neturit? drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(snaige4 @ 2011 08 03, 08:39)
Mums lenkijoje labai patinka sriuba guliašova, valgėm ir pirmyn važiuodami, ir atgal  thumbup.gif

keista,kazkaip neteko matyt tokios.bet apie kalba eina zinau-darbe tokios buna valgykloj thumbup.gif
Atsakyti
Na, man pvz. lauktuviu irgi gali niekas neparvezt, nes tai daznai buna kokia neriekalinga smulkmena. Nebent tai kazka valgoma, butent tos salies, ko nera LT. Ir as pat nemegstu parvezti kazko nenaudingo...

Apie ta sriuba:
LENKIŠKA SRIUBA (FLAKI)
Tradicinė lenkiška sriuba su virtais jaučių skrandžiais ir daržovėmis. Pateikiama su keptos sluoksniuotos tešlos plutele
tik ten ne jauciu o peliu buvo smile.gif - sita vieta tai MB raso, nezinau, ar tai tiesa lotuliukas.gif
Atsakyti
bet vistiek saunuole Aimeja-kokios diskusijos uzvire:)

kas liecia ta "peliu sriuba" pamenu pernai valgiau. nu nesamone kazkokia. vaikai dar juokesi kaip as galiu tokia valgyt. bet kai maistui nesu isrankus o dar 50 proc suvalkietiskas kraujas teko-suvalgiau ax.gif

siaip kelionei ruosiames ir mes bene pries pusmeti-zonduojam kas kur kaip kada. viskas kas idomu palaipsniui metama i worda po to rusiuojama:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eceris: 03 rugpjūčio 2011 - 09:43
QUOTE(eceris @ 2011 08 03, 09:40)
kas liecia ta "peliu sriuba" pamenu pernai valgiau. nu nesamone kazkokia. vaikai dar juokesi kaip  as galiu tokia valgyt. bet kai maistui nesu isrankus o dar 50 proc suvalkietiskas kraujas teko-suvalgiau ax.gif

siaip kelionei ruosiames ir mes bene pries pusmeti-zonduojam kas kur kaip kada. viskas kas idomu palaipsniui metama i worda po to rusiuojama:)

Ir as suvalgiau is skupumo lotuliukas.gif Pliusiuka pasidejau...Skonis geras jos, bet vaizdas rolleyes.gif

Na aisku, akd planuojant kelione puse metu juk nedarai to kasdiena lotuliukas.gif Ir mes planavome keleta menesiu. svaigom, skaitem info, deliojom marsruta ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(eceris @ 2011 08 03, 09:21)
o aplamai lenku virtuve nera ispudinga,kiek yra teke valgyt, tai skanaus niekur nieko nesu rades-pilva apgauni tam momentui ir tiek blush2.gif

o man lenku virtuve labai skani. aisku, zabegalkese visokiose pakelese ne visada gali buti deramai pagaminta. Bet jei valgai normaliose vietose, tada super. Pernai is viso pakeliavimo po lenkija, man maisto ragavimas buvo pirmoje vietoje biggrin.gif

O flaki man labiausiai nepatinkantis patiekalas, as 'zurek' fane esu, kiek valgiau, tai vienodos ragauti neteko dar.

LAbai pikta Kroatijos tema, kokiu ten ekologisku kiausu privalge visi tokie pasiute grizta? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
as 'zurek' fane esu, kiek valgiau, tai vienodos ragauti neteko dar.

o kas cia per sriuba?reiks itraukti i ragaujamu sriubu sarasa 4u.gif

o del piktumo, matyt tapome viena didele Kroatiska seima, taigi nebuna namu be dumu. biggrin.gif

kaip dainavo John Lenon "suteikim taikai sansa"...
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2011 08 03, 12:20)
o kas cia per sriuba?reiks itraukti i ragaujamu sriubu sarasa 4u.gif

http://www.google.lt...lient=firefox-a

rugstoka tokia ji.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ,greitu laiku isvyksime ir mes i ta sali pirma karta,tai kyla ivairiu klausimu.Gal galite kas patarti pvz.yra tokia isvyka i Velebito kalnus,kokia kalnuose temperatura?ir ka reiketu apsirengti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2011 08 03, 14:22)
Sveiki 4u.gif ,greitu laiku isvyksime ir mes i ta sali pirma karta,tai kyla ivairiu klausimu.Gal galite kas patarti pvz.yra tokia isvyka i Velebito kalnus,kokia kalnuose temperatura?ir ka reiketu apsirengti? g.gif

aidluka fotoreportazuose kaip tik dabar raso savo pasakojima, ir rase kaip keliavo po velebito kalnus. paskaitinekite, gal rasite, ka naudingo. del rubu viskas priklauso nuo oro temperaturos. jei vesiau, dzemperio ar kokio megstuko turetu uztekti. jei zadate vaikscioti po kalnus rimciau, svarbu patogi avalyne.
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2011 08 02, 22:40)
Tai cia be lektuvo bilietu jau??? Be viesbucio?

Su viesbuciu 9n. ir biletais.
Seip kol kas nenoriu sakyti kad tikrai tek isleisiu. Gal bus nenumatytu islaidu. cool.gif

Bet pav. Juodkalnijoje, kai vaziavom su masina, su darugais isleidom 2000 (cia du suauge ir vaikas)
Maljorkoj su lektuvu, su drugais 3000 (cia du suauge ir vaikas)

Tai man 5000 dviem nerealiai daug atrodo. blink.gif

Cia nukripom nuo temos apie Kroatija.
Tai pakartosiu savo klausima.
QUOTE(chiki-piki @ 2011 08 02, 19:27)
Gal dar kas prisimins idomaus netoli Pula.
O i Krk sala ivaziavimas mokamas? Kiek kainuoja parkingas? Ka ten galima pamatyti isskirus gamta?
Dar del Venecijos norejau paklausti. Gal kas vaziavo su savo masina iki Venecijos? Kiek parkingas kainuoja? Kiek biletai kainuoja iki miesto?

Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2011 08 03, 15:03)

Va tuoj išlekiu į Prancūziją jau ketviertą kartą, bet važiuoju vėl visai į kitą regioną, ir vėl visai kitaip tongue.gif

sėkmės 4u.gif
kiekvienam savo
Papildyta:
QUOTE(eceris @ 2011 08 03, 15:23)
nu joooo,pagal kazkieno suprata  scenariju turbut turetu buti taip - baliuska iki nuluzimo... prabundam visi,rytas jau...,laptopas tik kaitalioja fotkes kas keleta sekundziu-vat tada puolam ziuret visi kas ka praleidom is vakaro lotuliukas.gif
bet turbut mes tam ir vaziuojam, kad proga pagert butu gryzus blush2.gif
pavydziu zmonems kurie negeria-mes tai uz priduota tara susirenkam kelionei drinks_cheers.gif
o jei jau rimtai - pamirskim ta eceri ir jo baliuskas - kalbekim apie kroatija-vistik ten nuostabu thumbup.gif

laugh.gif thumbup.gif gal gali po kelionės ir mane pakviest į tokią fiestą biggrin.gif
Papildyta:
na dabar prie temos smile.gif

gal kam tekę būti šiuose kempinguose?
http://www.campingsolaris.com/
http://www.campsolin...n/photo-gallery
http://www.autocamp-...iatiq_auto_camp
Atsakyti
noriu parekomenduoti aplankyti Kroatijoje nediduka miesteli STON. Jis garsus druska, zuvu rezervuarais ir savo ginybine siena. Placiau paskaitykite cia ir aisku patys pagooglinkite ax.gif zemelapis
Atsakyti