QUOTE(Aimeja @ 2011 08 03, 08:33)
Na aišku, kiekvienam skirtingai, bet man tokie pasakymai tai na juoką sukelia. Po kelionės aš dar balių darau. Kodėl? Kad keliavau?
Man kelionė šiais laikais yra tam tikras šeimos suplanuotas ,,pirkinys''-vieni perka baldus, kiti remontą daro, kiti gal buitį pagerina, kiti į kelionę važiuoja. Elementaru ir paprasta. Nei man reikia , kad kas vežtų ką nors iš kelionių, nei aš vežu. Aš važiuoju tiesiog pailsėti. Aš taip suprantu kelionę.
Tiesa vežu visada, tai sesei, nes ji mūsų ,,ūkį'' prižiūri, bet čia jau net nelauktuvės, čia jau padėka už jos vargą.
Man kelionė šiais laikais yra tam tikras šeimos suplanuotas ,,pirkinys''-vieni perka baldus, kiti remontą daro, kiti gal buitį pagerina, kiti į kelionę važiuoja. Elementaru ir paprasta. Nei man reikia , kad kas vežtų ką nors iš kelionių, nei aš vežu. Aš važiuoju tiesiog pailsėti. Aš taip suprantu kelionę.
Tiesa vežu visada, tai sesei, nes ji mūsų ,,ūkį'' prižiūri, bet čia jau net nelauktuvės, čia jau padėka už jos vargą.
o kas cia blogo jei draugai susede pasidalina ispudziais,pasivaisina ? na mus pakviete is indijos gryze vieni,kiti peru buvo. pavaisina is ten parsiveztom kazkokiom egzotinem gerybem.pasedim,alaus isgeriam,saslykiuka sukertam pas juos nuvaziavekai mews gryztam is kazkur,pas mus renkames. tai viso labo tik draugiskumas tarp zmoniu be jokiu isskaiciavimu. niekas gi nesineria is kailio, kad pasirodyt pries kitus. o ir aplamai pas mane draugai susirenka mazdaug kas 4-5 savaites i pavesine pasisaslykint. tiesiog bendravimas tarp zmoniu vyksta.
taciau i kelione nei vieni nei kiti kartu vaziuot nekvieciam-vat ten jau "seimos pirkinys", kad neapkraut vieni kitu 2 savaitem svetimais rupesciais. mano manymu tokie pasisedejimai, tai tik zmogiskas bendravimas. o is tamstytes lupu pasakymas "nei man reikia, kad kas veztu ka nors is kelioniu , nei as vezu" man pakvipo egoizmu. gal draugu neturit?
Papildyta:
QUOTE(snaige4 @ 2011 08 03, 08:39)
Mums lenkijoje labai patinka sriuba guliašova, valgėm ir pirmyn važiuodami, ir atgal
keista,kazkaip neteko matyt tokios.bet apie kalba eina zinau-darbe tokios buna valgykloj