Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija.

Cinside, as irgi taip dabar sakau, kad butu skrydziai tiesioginiai uz protinga kaina - keliautume ir keliautume ten.
Man irgi primine Italija. Juk Italai, Venecijieciai buvo kazkada uzgrobe Kroatijos zemes... Matyt daug ka ir paliko - pvz. picu receptus biggrin.gif
Atsakyti
Alus ir vyno taure kavinese netgi pigesni bigsmile.gif
Atsakyti
Alaus 0.5 taure Baska Voda buvo 18 kunu, pigiausio vyno taure 20 kunu (beveik visuose baruose)... nzn ar cia pigiau ne LT g.gif
Atsakyti
Alus 12 kunu, kai kur netgi 10, vynas Gemish (aisku skiestas su mineraliniu Jamnica) 10 kunu taure smile.gif , tinkamas variantas
Atsakyti
Brangiausia latte kava prestižiniuose restoranuose - 5,8 lito, tai brangiausia kava Kroatijoje kokią teko gerti. Dažniausiai kainuoja nuo 3,8 iki 4,8 lt. Čia grubiai skaičiuojant, nuo 8 iki 12 kn. Kur jūs matėt LT kurortuose ir šykblėsk restoranuose tokias kavos kainas? Vyno iš bačkos litras restorane 40 - 50 kunų! Litras! Kitur puslitris apie 30 kn. Taurė vyno, paprasta Malvazija ar pan., 100 ml, 6 kunos, tai įprasta kaina. Rašau Istrijos, Kvarnero kainas. Mes visur važinėjame, lankomės pačiose įvairiausiose vietose. Taip, galima ir omarus už 650 kn/kg valgyti, bet galima ir labai proto ribose susisukti. Picos nerealios, kaip ir jų kainos. Mano draugė Italijos fanatė, dabar Opatijoj ilsisi. Sakė tokių skanių picų dar ir Italijoje ne visur gausi, tik žinant geras vietas. Kainos, kaip kurorte, juokingos. Valgo sau su jūros gėrybėm, krevetėm ir max 35 kn moka už normalaus dydžio picą.

O kokie Kroatijoje ledai, skanumas nerealus. Nuo 5 iki 7 kn už porciją. Tik dar būna už tas 7 kn prikrauna tiek, kad vos ne dviguba dozė. V.ž. Ką norim rasti, tą ir randam. Ką norim matyti, tą ir matom.
Atsakyti
lotuliukas.gif bent su vienu dalyku sutiksiu, kad ledai tai super ir prikrauna beveik dvigubai net uz 6 kunas thumbup.gif Valgydavom po tris kartus per diena.

Ir dar... Kroatija labai labai grazi... patiko ten man viskas... net ir didesnes kainos negasdino. Tikrai aplankysiu dar karta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daliro: 27 liepos 2011 - 13:42
QUOTE(Cinside @ 2011 07 26, 21:15)
Ką tik grįžau iš Kroatijos. (...)

Su kokia kelionių agentūra važiavote?
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 07 27, 14:48)
Su kokia kelionių agentūra važiavote?

Grūda.
Atsakyti

QUOTE(Cinside @ 2011 07 26, 20:15)
Ką tik grįžau iš Kroatijos.
Antrą kartą autobusu nevažiuočiau. Mašina galbūt. O jei paleistų kokį tiesioginį skrydį, tikrai skirsčiau.
Mano akimis, per toli ta šalis. 3 dienos į priekį, 6 poilsio ir vėl 3 atgal. 2 sav atostogų ir nebūta, o nuovargis didesnis nei prieš jas laugh.gif Prabanga išnaudot savaitę vien kelionėms pirmyn/atgal, kai darbe ir taip tų atostogų vos išsizyzi.

Ai, tiesa, Trogiras jau koks nerealus. Ir Splitas. Dubrovnikas nublanko man prieš juos...  biggrin.gif

Aš irgi ką tik grįžau po kelionės su agentūra. Ir taip pat nebevaž\iuočiau antrą kartą autobusu schmoll.gif Visur lėkimas/ bėgimas, kėlimasis 5 - 6 val. ryte ir nuovargis...

Atsakyti
Sveikutes.
O kan nors buvo Pule?
Kazkaip man sove i galva, kad noriu i Pula biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(chiki-piki @ 2011 07 28, 11:33)
Sveikutes.
O kan nors buvo Pule?
Kazkaip man sove i galva, kad noriu i Pula  biggrin.gif
user posted image

Bent jau amfiteatras tikrai nepasirode toks ispudingas kaip cia nufotografuotas.
Kas patiko prie Pulos, tame regione jie turi kelius is tiesu labai gerus kempingus, cia kam aktualu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabute: 28 liepos 2011 - 11:26
QUOTE(Arturas15 @ 2011 07 28, 08:49)
Jūs tik juokavote, o mes šiemet taip ir padarėme blush2.gif

.

thumbup.gif o bilietus i keltas uzsisakinejot is anksto? kiek kainavo jei ne paslaptis? bigsmile.gif
Atsakyti