Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija.

QUOTE(Danni @ 2011 07 17, 11:20)
Ar yra čia važiavusių autobusu į Kroatiją su mažu vaiku? Mes norėtume važiuoti į poilsinę, kur 3 dienas važiuoji autobusu (visos naktys viešbutyje), o po to 6 dienas lepiniesi prie jūros. Įdomu kaip tokią kelionę ištvertų mūsų 5,5 metų berniukas. Man pačiai atrodo, kad jis ištvers, bet aplinkiniai labai atkalbinėja.

Aš į visas keliones važiuoju su vaiku mirksiukas.gif
1,5 metų jau sužinojo kas yra nakvynė autobuse thumbup.gif ir viskas l.gerai thumbup.gif

ką tik buvau Kroatijoje, kelionė 8 dienų trukmės dukrai 3,5m., 2 nakvynės autobuse, jokių problemų smile.gif , gal, kad pripratus ir be to buvau atsakinga ne tik už savo dukrą, bet ir už keletą dešimčių kitų vaikų ir jaunimo, todėl dėmesio jai galėjau skirti ne tiek ir daug, bet viskas gerai.

Ryžkitės ir tikrai viskas bus gerai..neklausykit jokių komentarų 4u.gif mėgsta vaikai keliones smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotė: 23 liepos 2011 - 14:46
O kam dalinti iš dviejų? g.gif Lito kursas euro atžvilgiu 3,45 : 1 , o kunos kursas yra 7,45 : 1. Na niekaip nesigauna 3,45x2= 7,45 .

Dėl to, kad daugelis prekių brangiau nei LT - nesutinku. Bet labai tingiu vėl apie tai rašyti. Užvakar turguj pirkau du kilus šviežių midijų, po 20 kn/kg. Labai brangu. biggrin.gif
Atsakyti
dalinti tam kad daug mash kaina butu aiski, zinoma su paklaida
Atsakyti
Sveikos, kadangi temos daug nesekiau labai prasau patarimo. Kokia valiuta patartumete veztis i Kroatija? ar cia vietoj Lt viska keistis, ar ten kazkaip suktis?
Atsakyti
Eurus. smile.gif
Atsakyti
[quote=snaige4,2011 07 25, 17:48]
mes kunas keitėmės kursu 7,2 Omiše, Zadare lyg geresnis buvo, nepamenu
bet čia kapeikos jau.. cool.gif
[/quot
Mes Omise banke keitem po 7.4
Papildyta:
[quote=Aimeja,2011 07 16, 16:53]Gal kas važiavo į Biokovo kalnus? Kaip ten viskas, labai baisu? Ir iš kur galima pasiekti Biokovo kalnus?
[/quote]
Pries kokia savaite ivaziavau i Biokovo kalna jai antra karta ir tikrai verta,o baisaus tikrai nieko nera tik grozis,o rasti lengva Makarskos pakarasti ira didelis prekybos centras KONZUM nuo jo reikia sukti link kalno(jei nuo Splito puses i kaire jei nuo Dubrovniko i desne) ten sviesoforu valdoma sankryza ir kyli i kalna kokius 5-6 kilometrus.ira ten ir nuorodos, seip uzkilimas mokamas pries ivaziuojant i ta kelia reika pirkti bilietus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza01: 25 liepos 2011 - 17:39
QUOTE(zuikiene. @ 2011 07 25, 14:22)
Sveikos, kadangi temos daug nesekiau labai prasau patarimo. Kokia valiuta patartumete veztis i Kroatija? ar cia vietoj Lt viska keistis, ar ten kazkaip suktis?

Eurais ir aisku korteles galima - atsiskaitant pritaiko geriausia kursa. Keisti i kunas Eurus geriausia bankuose, ten neima jokio komisinio mokescio.
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2011 07 25, 19:38)
Eurais ir aisku korteles galima - atsiskaitant pritaiko geriausia kursa. Keisti i kunas Eurus geriausia bankuose, ten neima jokio komisinio mokescio.

kad omise prekybos center studenac irgi neeme komisinio kiek pamenu.o gal banko keitykla ten buuvo,net neatkreipiau demesio. bet ir seimininke zinau kad geru kursu pakeite kai reikejo
Atsakyti
QUOTE(eceris @ 2011 07 25, 19:10)
kad omise prekybos center studenac irgi neeme komisinio kiek pamenu.o gal banko keitykla ten buuvo,net neatkreipiau demesio. bet ir seimininke zinau kad geru kursu pakeite kai reikejo

Mes ten nebandeme keisti, tai gal, nezinau...
Keiteme SPlite netoli iejimo i Dokleciano rumus keitykloje, tai eme, po to Plitvicose eme aisku... Na, bet ten del keliu litu jau neskaiciavome, nes nebuvo pasirinkimo... Bet keiciant didesne suma jau aisku apsimoka ten, kur neima komisinio.
Atsakyti
http://www.gismeteo....atalog/croatia/

Orai - daug maz atitinka. Manau, realiai netgi silciau buna... Ten +25 ir LT +25 visai kitokie biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, va ir mes jau po keliones... pakeliui i Kroatija aplankem Krokuva, Budapesta, pro Zagreba, nusileidom per kalnus i Gospic, nuo ten keliavom pakrante, darydami ilgesnius sustojimus Sibenek, Splitas. Apsistojom Baska vodoj (rinkomes tarp jo ir Tucepi), nesigailim, labai patiko mioestelis. Pries tai stojom Breloj, bet vietu laisvu neradom, tada ir pasilikom Baska vodoj. Klaida, ta kad atvykom i vieta sestadienio popiete, tai reiskia kad susirasti patogu ir gera busta uz gera kaina visai nuliniai sansai biggrin.gif... Radom labai gera, 4 zvaigzdziu apartamentus uz 62 eurus, minusas tai kad beveik paskutine eile nuo juros, su vaizdu i kalnus smile.gif Kai diena +30 (atrodo kaip +40) jau reikia pagalvoti ar kelis kart gryzti namo, iseidavom ryte ir gryzdavom tik vakare... ir dar jei nakti +29, tai neisivaizduoju kaip butu teke miegoti tokiame karstyje be kondicionieriaus.
Kam idomu detalesne info, rasykit i a.z., pasidalinsiu patirtimi smile.gif cia musu pirmoji kelione automobiliu, todel pasiskaitymai sm padejo... gal galesiu padeti ir as jums 4u.gif
Atsakyti
Ką tik grįžau iš Kroatijos.
Kas kalbėjot, kad ten brangiau, tai nelabai sutinku. Maisto prekės eiliniam nedideliam prekybcentry iš esmės tiek pat kainuoja: kas daugiau, kas mažiau.
Kavinėse man netgi pigiau nei Lietuvoj pasirodė. Rizotą valgiau už 22 litus, skanią picą už 20. Arbata 4 lt, vanduo 4 lt. Alkoholiniai kokteiliai iki 20 lt.
Tikėjausi brangiau visko biggrin.gif Nors tie, kas iš mažesnių miestų, tai jiems ir kavinėse brangu atrodė g.gif
Tik va kas nustebino, tai kad grynųjų ten tikrai reikia. Nei vienam bare, nei vienoj kavinėj Makarskoj neėmė kortelės. Tik maisto prekybcentriuose panaudojau. Tai kiek pritrūkau grynų atostogų gale, o imt iš bankomato mažai labai gaila buvo laugh.gif, nes išgryninimas nepigus.
Šiaip šalis graži, man kažkuo Italiją priminė. Iš esmės, tai netgi labai jaučiausi kaip Italijoj laugh.gif

Antrą kartą autobusu nevažiuočiau. Mašina galbūt. O jei paleistų kokį tiesioginį skrydį, tikrai skirsčiau.
Mano akimis, per toli ta šalis. 3 dienos į priekį, 6 poilsio ir vėl 3 atgal. 2 sav atostogų ir nebūta, o nuovargis didesnis nei prieš jas laugh.gif Prabanga išnaudot savaitę vien kelionėms pirmyn/atgal, kai darbe ir taip tų atostogų vos išsizyzi.

Ai, tiesa, Trogiras jau koks nerealus. Ir Splitas. Dubrovnikas nublanko man prieš juos... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 26 liepos 2011 - 19:17