Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija.

QUOTE(Linuskė @ 2011 07 12, 09:51)
Kai mes važiavome, visai nesusidarė grupė vykti  į šią išvyką, nes reikėjo, kad būtų ne mažiau kaip 10 norinčių važiuoti smile.gif

Aišku, ačiū 4u.gif O kur dar nesusirinko? blush2.gif Norisi kažkaip viską pasiplanuot, kad bent 1 diena liktų "laisva" be ekskursijų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2011 07 12, 09:55)
Aišku, ačiū  4u.gif O kur dar nesusirinko?  blush2.gif Norisi kažkaip viską pasiplanuot, kad bent 1 diena liktų "laisva" be ekskursijų  ax.gif

Susirinko į Biokovo kalnus, plaukimą laivu, Bosniją ir Hercegoviną, rafingą, visa grupė važiavo į Dubrovniką, bei Trogirą ir Splitą. Mano patarimas būtų nepadaryti iš atostogų sunkaus darbo ir nesirinkti visų siūlomų ekskursijų, nors aišku kiekvienam savo, čia tik mano asmeninė nuomonė smile.gif , nors buvo girdėti iš kitų keliautojų "tai ryt ir vėl darbo diena" 4u.gif
Atsakyti
Gyvenu.

Dėl ekskursijų, tai žiūrint kuriam laikui važiuojat. Bet jei su vaiku ir tik viena ramybės diena, tai čia jau nuo gyvenimo būdo priklauso. Pavargsit.. Aš jūsų vietoj imčiau bent dvi ramybės dienas, jei važiuojat 7 d. O kokios iš viso ekskursijos? Jei ruošiatės dabar po ekskursijas lakstyti, tai turėkite omeny, kad dienomis virš +30 pavėsyje. Ištversit su vaiku?
Atsakyti
Aš irgi taip manau. O į vakarėlį kalnų sodyboje irgi nesusirinko? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 07 12, 11:31)
Gyvenu.

Dėl ekskursijų, tai žiūrint kuriam laikui važiuojat. Bet jei su vaiku ir tik viena ramybės diena, tai čia jau nuo gyvenimo būdo priklauso. Pavargsit.. Aš jūsų vietoj imčiau bent dvi ramybės dienas, jei važiuojat 7 d. O kokios iš viso ekskursijos? Jei ruošiatės dabar po ekskursijas lakstyti, tai turėkite omeny, kad dienomis virš +30 pavėsyje. Ištversit su vaiku?

Stengsimės rolleyes.gif
Nemokamos ekskursijos yra: 1) po Makarską, 2) į Dubrovniką ir 3) į Splitą ir Trogirą.
Mokamos: 1) raftingas (tikrai neimsim), 2) saulėtekis Biokovo kalnuose (irgi neimsim), 3) į Imotskį (ko gero net nesusirinks grupė), 4) saulėlydis Biokovo kalnuose + galima imt vakarienę (galvoju, kad reikėtų), 5) vakarėlis kalnų sodyboje (norėčiau), 6) išvyka laivu į Hvar ir Brač salas.

Na, ką manote? blush2.gif
Atsakyti
Iš nemokamų neimčiau Makarskos. Bet pati jos nelabai žinau, tai susilaikysiu. Trogiras superinis smile.gif
Papildyta:
Išvyka laivu - gerai. Gal bus proga pasimaudyti laukiniuose pliažuose, tai būtų gera proga atsigauti.
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2011 07 12, 11:45)
Aš irgi taip manau. O į vakarėlį kalnų sodyboje irgi nesusirinko?  g.gif
Papildyta:
Stengsimės  rolleyes.gif
Nemokamos ekskursijos yra: 1) po Makarską, 2) į Dubrovniką ir 3) į Splitą ir Trogirą.
Mokamos: 1) raftingas (tikrai neimsim), 2) saulėtekis Biokovo kalnuose (irgi neimsim), 3) į Imotskį (ko gero net nesusirinks grupė), 4) saulėlydis Biokovo kalnuose + galima imt vakarienę (galvoju, kad reikėtų), 5) vakarėlis kalnų sodyboje (norėčiau), 6) išvyka laivu į Hvar ir Brač salas.

Na, ką manote?  blush2.gif

Na kokia ten ekskursija po Makarską smile.gif , tą pačią dieną kai nuvažiavom, įsikūrėm ir vakare perbėgom, vadovė parodė bankus, valiutos keityklas, senamiestuką, papasakojo kur verta apsilankyti ir viskas. Saulėlydyje Biokovo kalnuose buvome, mano nuomone tikrai verta, jei nebijot važiuoti serpantinais 4u.gif , o vakarienę taip pat imkit, nes nejaukiai jausitės, kai kiti vakarieniaus, o Jūs kažkur vaikštinėsit , smile.gif
Atsakyti
Sveiki, mes planuojame isvykti i Kroatija 2011 07 17 ir turiu klausima, ar kyla problemu su atsiskaitymais kortele Visa Electron?Ar butinai reikia tureti grynais EUR ir HRK?Ar keliu mokescius galima moketi kortele? Dekoju :-)
Kas turite kokiu patarimu butinai rasykite :-)
Atsakyti
QUOTE(ERNESTYTE @ 2011 07 12, 15:22)
Sveiki, mes planuojame isvykti i Kroatija 2011 07 17 ir turiu klausima, ar kyla problemu su atsiskaitymais kortele Visa Electron?Ar butinai reikia tureti grynais EUR ir HRK?Ar keliu mokescius galima moketi kortele? Dekoju :-)
Kas turite kokiu patarimu butinai rasykite :-)

Jokių problemų su Visa Electron nebuvo - priėmė visur. Tiesa, už kelius galima atsiskaityti kunomis arba eurais, ko gero ir kortele, bet, kad negaišti laiko su kortele, atsiskaitinėjau eurais. Šiaip grynųjų reikia perkant ne parduotuvėse, bet aš tiesiog nusiėmiau jų bankomatuose kunų. Tik neužmirškite, kad kiekvienas nuėmimas - 10 Lt (tai su Swedbank kortele), todėl reiktų nusiimti iškart daugiau, bet ne per daug biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 07 12, 12:05)
Iš nemokamų neimčiau Makarskos. Bet pati jos nelabai žinau, tai susilaikysiu. Trogiras superinis smile.gif
Papildyta:
Išvyka laivu - gerai. Gal bus proga pasimaudyti laukiniuose pliažuose, tai būtų gera proga atsigauti.

Ačiū 4u.gif Nu va, galvojau gal į Trogirą nevažiuot blush2.gif Makarska tai jo, bus tikriausiai pora valandų ir vsio smile.gif

QUOTE(Linuskė @ 2011 07 12, 12:14)
Na kokia ten ekskursija po Makarską smile.gif , tą pačią dieną kai nuvažiavom, įsikūrėm ir vakare perbėgom, vadovė parodė bankus, valiutos keityklas, senamiestuką, papasakojo kur verta apsilankyti ir viskas. Saulėlydyje Biokovo kalnuose buvome, mano nuomone tikrai verta, jei nebijot važiuoti serpantinais  4u.gif , o vakarienę taip pat imkit, nes nejaukiai jausitės, kai kiti vakarieniaus, o Jūs kažkur vaikštinėsit ,  smile.gif

Viskas gerai, bet nepigus tas malonumas. Mums su vaiku 100 Eurų kainuos su viskuo g.gif Kažkaip keistai tos kainos. Plaukimas laivu apie 30 Eur ir pietūs į tą kainą įeina. O čia 30 Eur pati ekskursija plius 20 Eur vakarienė mastau.gif Nu gal labai prigirdo už tą kainą lotuliukas.gif Bet kad su vaiku net išgert nelabai išeis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amžina studentė: 12 liepos 2011 - 15:11
man tai atrodo, kad agentūros labai kainas susikėlę su tokiom visokiom išvykom..
kažkurių saite radau parašyta, kad ekskursija į Plitvicų ežerų parką ar tai 30eur.. o juk bilietas ten iš tikrųjų 15eur kainuoja (pataisykit, jeigu klystu..) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2011 07 12, 16:09)
Ačiū  4u.gif  Nu va, galvojau gal į Trogirą nevažiuot  blush2.gif Makarska tai jo, bus tikriausiai pora valandų ir vsio  smile.gif
Viskas gerai, bet nepigus tas malonumas. Mums su vaiku 100 Eurų kainuos su viskuo  g.gif Kažkaip keistai tos kainos. Plaukimas laivu apie 30 Eur ir pietūs į tą kainą įeina. O čia 30 Eur pati ekskursija plius 20 Eur vakarienė  mastau.gif Nu gal labai prigirdo už tą kainą  lotuliukas.gif Bet kad su vaiku net išgert nelabai išeis  doh.gif

Mes buvom su kita kelionių agentūra, tai į Biokovo kalnus kainavo 32 EUR 1 žmogui, į kainą įėjo ir maitinimas: ant grotelių kepta mėsa, vynas ir rakija.
Atsakyti
Guliverio psl. rašoma, kad 15 Eur Plitvica smile.gif Bet mes ne specialiai iš Makarskos važiuosim, o pravažiuodami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amžina studentė: 12 liepos 2011 - 15:18