Gal žinote, ar jau priimami dokumentai į Žirmūnų gimnaziją, kokių dokumentų/pažymų reikia? Dėkui.
QUOTE(Moon @ 2012 02 17, 23:56)
Mokslo metai įpusėjo, 1 pusmečio pažymiai išvesti. Mokinukai, kaip jums sekasi VŽG?
maniškiam sekasi puikiai Reikalavimai labai dideli, bet visi klasėje mokosi noriai ir gerai.
Papildyta:
QUOTE(vovocka @ 2012 03 08, 19:25)
Gal žinote, ar jau priimami dokumentai į Žirmūnų gimnaziją, kokių dokumentų/pažymų reikia? Dėkui.
gal pasiskambinkit į raštinę, ten tiksliai pasakys
Kaip tik šį ryt tai ketinu padaryti
QUOTE(vovocka @ 2012 03 09, 09:50)
Kaip tik šį ryt tai ketinu padaryti
Parasykite gauta info ir mums
Mielos mamos ir ne tik :} Šiais metais baigiu žymiąją VILNIAUS ŽG :} net neįsivaizduojate kaip džiaugiuosi ją baigdama, ne todėl, kad baigiu VŽG, o todėl, kad nebereikės daugiau į ją eiti :}
Galiu pasakyti iš savo pusės, jog nebuvau stropiausia gimnazistė, tačiau šioje mokykloje mokytis sunku. Mokytojų požiūris į moksleivius "šaltas", jokių artimesnių ryšių su dauguma mokytojų nerasi. Mokytojai TIESIOG atlieka savo darbą. Galbūt sakysit gerai, bet man būdavo malonu(ankstesnėje mokykloje), kai mokytoja pasiteirauja kaip sekasi, ar ne per didelis krūvis ir pan . Žinoma, kaip ir visur taip ir čia yra visokių mokytojų nuo labai gerai dėstančių iki tokių, kai pamokoje sėdėdamas nesuvoki kaip gali dirbti tokia mokytoja(neišmananti savo darbo).
Taip pat konkurencija yra nežmoniška, atrodo, kad vaikai gali viską paaukot dėl pažymio, arba tai, kad kitas gautų prastesnį. BET tai vienas iš pliusų, tai man padėjo suvokti koks yra tikrasis pasaulis, nuo to man universitete bus tik lengviau :} AČIŪ tau VŽG!
Ir nežinau kaip Jūs, bet aš nebuvau (na dar iki išleistuvių galiu sakyti, kad ir nesu ) ta, kuri viską kaltų, o ten susirenka tokių daug. Atsiranda žmonių, kurie neišlenda iš namų nes visą laiką mokosi, (na jų čia reikalas), bet mano nuomone, "iškalti " gyvenimo negali,kai išeini iš mokyklos reikia ir bendravimo įgūdžių ir patirties, o ne tik sausos teorijos :}
Tad dar kartą dėkoju VŽG, žemai galvą lenkiu prieš E.Grigaliūną (direktorių) ir mūsų mėlynąsias uniformas ! O JŪS mielos mamos gerai apgalvokit, ar Jūsų vaikai pakels tokį krūvį ir ar norite tokį vaiką turėti :}
Galiu pasakyti iš savo pusės, jog nebuvau stropiausia gimnazistė, tačiau šioje mokykloje mokytis sunku. Mokytojų požiūris į moksleivius "šaltas", jokių artimesnių ryšių su dauguma mokytojų nerasi. Mokytojai TIESIOG atlieka savo darbą. Galbūt sakysit gerai, bet man būdavo malonu(ankstesnėje mokykloje), kai mokytoja pasiteirauja kaip sekasi, ar ne per didelis krūvis ir pan . Žinoma, kaip ir visur taip ir čia yra visokių mokytojų nuo labai gerai dėstančių iki tokių, kai pamokoje sėdėdamas nesuvoki kaip gali dirbti tokia mokytoja(neišmananti savo darbo).
Taip pat konkurencija yra nežmoniška, atrodo, kad vaikai gali viską paaukot dėl pažymio, arba tai, kad kitas gautų prastesnį. BET tai vienas iš pliusų, tai man padėjo suvokti koks yra tikrasis pasaulis, nuo to man universitete bus tik lengviau :} AČIŪ tau VŽG!
Ir nežinau kaip Jūs, bet aš nebuvau (na dar iki išleistuvių galiu sakyti, kad ir nesu ) ta, kuri viską kaltų, o ten susirenka tokių daug. Atsiranda žmonių, kurie neišlenda iš namų nes visą laiką mokosi, (na jų čia reikalas), bet mano nuomone, "iškalti " gyvenimo negali,kai išeini iš mokyklos reikia ir bendravimo įgūdžių ir patirties, o ne tik sausos teorijos :}
Tad dar kartą dėkoju VŽG, žemai galvą lenkiu prieš E.Grigaliūną (direktorių) ir mūsų mėlynąsias uniformas ! O JŪS mielos mamos gerai apgalvokit, ar Jūsų vaikai pakels tokį krūvį ir ar norite tokį vaiką turėti :}
QUOTE(Edvile* @ 2012 06 11, 22:48)
Mielos mamos ir ne tik :} Šiais metais baigiu žymiąją VILNIAUS ŽG :} net neįsivaizduojate kaip džiaugiuosi ją baigdama, ne todėl, kad baigiu VŽG, o todėl, kad nebereikės daugiau į ją eiti :}
JŪS mielos mamos gerai apgalvokit, ar Jūsų vaikai pakels tokį krūvį ir ar norite tokį vaiką turėti :}
JŪS mielos mamos gerai apgalvokit, ar Jūsų vaikai pakels tokį krūvį ir ar norite tokį vaiką turėti :}
Ačiū ,Edvile, už atvirumą. Mano sūnus jau baigė pirmą klasę VŽG, bet vis pasigaili, kad neįstojo Į Biržišką( kelių dešimtųjų balo pritrūko), ten santykiai ne tik su mokytojais , bet ir su klasiokais žymiai šiltesni, o mokymosi rezultatai ne ką blogesni. Susidaro įspūdis , kad čia visi tik mokslais rūpinasi, kaip pasikelti savo vidurkį, nėra jokio bendravimo tarp klasiokų po pamokų . Pagrindinių dalykų ( matematikos, fizikos, lietuvių k., biologijos) mokytojai l. profesionalūs, puikiai išaiškina savo dalyką. Pasigedome geros anglistės,per metus pasikeitė net 4 mokytojos. Krūvis iš tikrųjų didelis, džiaugiuosi, kad mano vaikui pavyko su juo susidoroti,(nors jis ir nepriklauso kalikų kategorijai) ir vidurkis jo dabar net geresnis negu buvo stojant į VŽG.
O tau, Edvile, linkiu sėkmės universitete, tikiu , kad įstosi į norimą specialybę ir pamokos VŽG nepraeis veltui
Jau paskelbti siemet istojusiuju sarasai
! | Skelbimas skirta atskira tema arba skelbimų lenta. Už ne vietoje dedamus skelbimus bus skiriami įspėjimai |
QUOTE(Moon @ 2012 06 12, 17:41)
Mano sūnus jau baigė pirmą klasę VŽG, bet vis pasigaili, kad neįstojo Į Biržišką, ten santykiai ne tik su mokytojais , bet ir su klasiokais žymiai šiltesni, o mokymosi rezultatai ne ką blogesni. Susidaro įspūdis , kad čia visi tik mokslais rūpinasi, kaip pasikelti savo vidurkį, nėra jokio bendravimo tarp klasiokų po pamokų . Pagrindinių dalykų ( matematikos, fizikos, lietuvių k., biologijos) mokytojai l. profesionalūs, puikiai išaiškina savo dalyką. Pasigedome geros anglistės,per metus pasikeitė net 4 mokytojos. Krūvis iš tikrųjų didelis...
mano sunus baige treciaja klase VZG ir yra laaabai patenkintas. Santykiai su klasiokais labai silti, jokios konkurencijos nejaucia. Mokytojais irgi nesiskundzia. Kruvis didelis, tiesa, bet ji labiau jaute gal tik pirmais metais. Ten susirinke motyvuoti vaikai, zinantys, ko ten atejo ir ko siekia gyvenime. As savo vaiko i ta mokykla nevariau, atvirksciai - sakiau, kad rinktusi mokykla arciau namu. Jis pats labai ten norejo, pats turejo tiksla ten mokytis ir iki siol isitikines, jog tai geriausias jo sprendimas. Beje, maniskis irgi nera is 'kaliku'
O as savo ruoztu esu rami del busimuju egzaminu, nes neturiu abejoniu, jog maniskis bus paruostas taip, jog istos i norima specialybe be problemu
Anglistes tikrai keiciasi per daznai, sutinku. Tik tiek, kad mano vaikis anglu kalba visad mokejo geriau uz kai kurias mokytojas, tai del to galvos sukt nereikia..
QUOTE(Hopelesslove @ 2012 06 16, 23:08)
Negaliu pasakyti, kurioje klaseje, nes šis forumas anoniminis. Kai klasėje tik keli berniukai, nesunkiai galima išsiaiškinti kas mes tokie. O jūsų klasė ar draugiška?