Oj merginos, tada jei susisieksite su Jurgita, paprašykite Phal. Mini Mark paieškoti mano vardu (aš vardu Milda xD), nes aš nepažįstu Jurgitos.. Už gėliuką rasiu kaip atsiskaityti
Ir dar aš ką tik Vilniaus ermitažo
Šiandien naujas vežimas padarytas... Kokių gražių phal. buvo.. Geltonų (tamsiai ir šviesiai), žalių, bordo, žinoma rožinių ir baltų, su skirtingų spalvų juostom ir mažais taškeliais (karvučių nebuvo) su skirtingom liežuvėlių spalvom, žodžiu, gerai pasiknisus galima rasti, tik tų tokesnių nelabai daug buvo. Tai du nugriebiau (paprastus, bet man labai norėjosi)
Ir kainos labai nesikandžioja... Vieni phal. 16.99lt, kiti 18.49, dar buvo už 20.99 ir už 45.99, nu bet dar kooookios miltonijos buvo gražios (violetinės, baltos su violetine, ir violetinių atspalvių buvo gal 3), o žiedais kokie dideli... Ir kaina man rods ar 18.99 ar 16.99, Neprisimenu nors užmušk...
Dar trys mažažiedės vandos nupigintos 59.99Lt Žodžiu prasisukau aš tarp gelių, tai tokia apsipatenkinus išėjau... Ypač kai medžiojau visą savaitę kokių grožių..;D
Tuoj foto įkelsiu pasirodyti...
Papildyta:Sodriai geltona su violetiniu liežuvėliu..
Ir paprastutė balta su violetiniu liežuvėliu... Kadangi dar tokios neturėjau tai ir pajamiau...
Kas iš to, kad lieki nesužeistas, jei tave mirtinai išgąsdina?
Ernestas Hemingvėjus [Atsisveikinimas su ginklais]