Gal kam bus naudinga, prie Kalnieciu (kur sankryza link pc SAVAS), tame kioskelyje orhideju yra nuo 5 lt
Nezydincios miniukes, normalaus dydzio dendrobium (viena tokia ir man isiule )
QUOTE(jediara @ 2011 07 27, 21:28)
bet žydi kasmet
tai ir vėl tik po metų pasirodysi??
seniai matyta
QUOTE(jediara @ 2011 07 27, 15:16)
Pražydo mano gražuolė
tikrai, kad gražuolė
QUOTE(Nastanka @ 2011 07 27, 18:36)
Pas mane prazydo dar viena Restrepia
mmmmmmmmmmmmmmm kažkas nepaprasto
sakykit, o zygui lauke patiktu?
QUOTE(jediara @ 2011 07 27, 14:16)
Pražydo mano gražuolė, visai nenorinti draugauti su fotoaparatu
gal ir nedraugiska,bet labai jau grazi
QUOTE(Tina* @ 2011 07 27, 23:26)
sakykit, o zygui lauke patiktu?
aišku, maniškis jau senai su visais kitais vasaroja balkone
QUOTE(zuzla @ 2011 07 28, 07:36)
aišku, maniškis jau senai su visais kitais vasaroja balkone
mano irgi balkone ir pastebėjau,kad naujas auginys ženkliai augt pradėjo,nors šiaip lapus saulė grybštelėjo,nesigauna taip uždengt-atidengt pagal orą...
Bet manasis gautu tiesiogiai lietaus is dangaus. Ju lapai demeti pasidaro nuo vandens, gal ne nuo viso
Hyperyje yra gražių orchių užvežta po 17lt, labai fainos geltonos karvutės su raudonais plėmais, dar gražios tokios į violetinumą šviesios šiltos, ir viena labai įdomi violetiniai dryžuota
QUOTE(Tina* @ 2011 07 28, 15:22)
Bet manasis gautu tiesiogiai lietaus is dangaus. Ju lapai demeti pasidaro nuo vandens, gal ne nuo viso
jie iš viso jautrūs vandeniui,reik stengtis neužpilt ant auginių.Nežinau,ar mano išsilaikys gyvas.Kai pirkau,buvo gal 7 nauji auginiai,dabar tik pora beliko,puvo puvo ir nupuvo,atrodos ir retai lieju...ai ,tegu žinos,iš viso,reik mažiau žiūrėt,tada geriau augs
Kaip tas tavo dendrobiukas stagariukas gyvena? gal jau parode koki lapuka?
QUOTE(eliss @ 2011 07 28, 17:19)
jie iš viso jautrūs vandeniui,reik stengtis neužpilt ant auginių.Nežinau,ar mano išsilaikys gyvas.Kai pirkau,buvo gal 7 nauji auginiai,dabar tik pora beliko,puvo puvo ir nupuvo,atrodos ir retai lieju...ai ,tegu žinos,iš viso,reik mažiau žiūrėt,tada geriau augs
kaip gaila. mano tuo pat metu pirktas nupūdė bet tik vieną, o dabar augina tris žiedstiebius