jediara, kristanew
Man naminukai visi labai grazus
Visų labai gražūs žiedeliai
Nastanka,ar restrepijos trumpai žydi?
Nastanka,ar restrepijos trumpai žydi?
Ačiū
QUOTE(eliss @ 2011 07 27, 18:39)
Zinok, skirtingai.. Kai kurios 3 dienas, kai kurios iki savaites ir reciau ilgiau negu savaite. Butent sitas ziedelis jau 3 diena laikosi
QUOTE(Kristanew @ 2011 07 26, 21:51)
dar truputis paprastučių žiedelių, svarbiausia naminukai
paprasti-nereiškia prasti svarbiausia ŽYDI ,o kai dar tokie gražūs ,tai visai liuks
QUOTE(jediara @ 2011 07 27, 16:16)
Pražydo mano gražuolė, visai nenorinti draugauti su fotoaparatu
tikrai gražuolė,o mano tai šita tinginė-retai žydi nors krūmas gražus,auga...
QUOTE(Nastanka @ 2011 07 27, 19:36)
Restrepia specie 'A' Type & chlimii
oi koks ''kinderiukas'',tokia trapi mažylė
QUOTE(into*in @ 2011 07 27, 21:18)
tikrai gražuolė,o mano tai šita tinginė-retai žydi nors krūmas gražus,auga...
Kažkada pirkau visai mažutę, bet žydi kasmet
kiek gražių žiedų tai visų net neišgisriu,vos kėdėj sėdžiu nuo žiedų gausos,bei spalvų gausos...merginos šaunuolės..
dažnai neberašau,bet temukę seku-grožiuosi.. . bijau susirgt
QUOTE(evers @ 2011 07 27, 20:47)
kiek gražių žiedų tai visų net neišgisriu,vos kėdėj sėdžiu nuo žiedų gausos,bei spalvų gausos...merginos šaunuolės..
evers,senai matyta ar verta dėl to taip pradingt, ar taip ar taip vien dieną perdegsi
QUOTE(jolituxxx @ 2011 07 26, 19:11)
Pagaliau turiu kvepiančią gražuolę
Ir bent jau šios kvapo nesijaučia arba neužuodžiu, bet man ji lb miela, primena Kanarų salose esantį parką ir jo orchidariumą
Ir bent jau šios kvapo nesijaučia arba neužuodžiu, bet man ji lb miela, primena Kanarų salose esantį parką ir jo orchidariumą
Ajetau vajetau koks grožis, mirtinai pribloškiantis
Užtat aš turiu cielą tuščią palangę Kaip manot ką tai reiškia? Ryt keliausiu pro Kauno bazes bandysiu ieškoti ko nors gražaus gražaus
QUOTE(Eiryn @ 2011 07 27, 20:40)
Ajetau vajetau koks grožis, mirtinai pribloškiantis
Užtat aš turiu cielą tuščią palangę Kaip manot ką tai reiškia? Ryt keliausiu pro Kauno bazes bandysiu ieškoti ko nors gražaus gražaus
Ačiū Man šitas dvi irgi vyras iš bazių prigriebė Sėkmės ieškant Jei kur užmatytumėte vandų būčiau dėkinga už informaciją Beja nemačiau pirmame puslapiuke Baltijos gėlių bazės, ten irgi būna orchidėjų, bet dažniausiai tos paprastutės