axara
[quote=axara,2011 07 20, 12:10]
Sveikos merginos
rodau kas pastruoju metu pas mane naujo prasiskleide
labai labai grazios
Sveikos merginos
labai labai grazios
QUOTE(axara @ 2011 07 20, 12:10)
grožiai
Lerikyte, matyt genai+ryžtas ir užsispyrimas
"Tik gėlės" turi katlėjų po 29lt, baltos, raudonos smulkiais žiedais, geltona su tamsiai rožine, alyvinės
Mole, Akropoly nieko gero....
senai jau taip zondavau orches
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 07 20, 16:14)
grožiai
"Tik gėlės" turi katlėjų po 29lt, baltos, raudonos smulkiais žiedais, geltona su tamsiai rožine, alyvinės
aha, ir laukiu kol pagaliau parveš baltą iš ten
aciu uz komplimentus
rodau pilnai issiskleidusia savo baltaja gulbe, pacia mylimiausia ir didziausiais ziedais is visu
rodau pilnai issiskleidusia savo baltaja gulbe, pacia mylimiausia ir didziausiais ziedais is visu
axara, rimute7, labai gražios gėlytės
QUOTE(axara @ 2011 07 20, 11:10)
QUOTE(rimute7 @ 2011 07 20, 12:18)
QUOTE(axara @ 2011 07 20, 15:37)
kokie grožiai
o aš rytoj pasiimu dvi gėlytes ir jau kolkas stabdis, reikia vaikui lopšį ruošti, ant gėlių žiedų nepaguldysi
Pramonės Maxima ir nieko įspūdingo
as irgi pramones buvau ir hyperi nu nieko neradau. Turiu klausymeli ar galii substratas pradziut per diena? as jas pamerkiu o ant rytojaus matau saknys balksvos nei rasos laseliu vazonelis lengvuti
QUOTE(giedruze @ 2011 07 20, 19:46)
as irgi pramones buvau ir hyperi nu nieko neradau. Turiu klausymeli ar galii substratas pradziut per diena? as jas pamerkiu o ant rytojaus matau saknys balksvos nei rasos laseliu vazonelis lengvuti
tai gal labai trumpai laikot pamerkusi?
QUOTE(giedruze @ 2011 07 20, 19:46)
gal substratas stambus, vazonas mažas o pas augalą neperdaugiausiai šaknų?
Oj merginos siaubas ta orchidligė... Šiandien nuvariau paveikslo rėminti, žinoma ermitažas juk ranka pasiekiamas ir įkišau nosį... Tai ką parėjau su trim phal.
Atrodo oo.. kaip noooriu šito... oo dar ir šitooo... hmm.. o kas ten tooks gražus... noriu noriu noriu... Kadangi dar akcija, pagalvojau gal mama neišmes iš namų..
Tai vat rodausi..
Ant lipduko labai geras pavadinimas parašytas "Ka"..xD matyt KArvytė bandė sutrumpinti..xD O kveepia.. Lyg citrusais.. greifurtais gal..
O šią buvau užmačius maximoj prieš savaitę, bet nepirkau, nes 25 lt kainavo... O šiandien kai dar pamačiau kad ir margalapė...
Na ir šiaip ilgai ieškota karvytė..
Jaučiuosi apsipatenkinus iki ausų.. Dar laukiu gėlytės iš Jurgitos...
Atrodo oo.. kaip noooriu šito... oo dar ir šitooo... hmm.. o kas ten tooks gražus... noriu noriu noriu... Kadangi dar akcija, pagalvojau gal mama neišmes iš namų..
Tai vat rodausi..
Ant lipduko labai geras pavadinimas parašytas "Ka"..xD matyt KArvytė bandė sutrumpinti..xD O kveepia.. Lyg citrusais.. greifurtais gal..
O šią buvau užmačius maximoj prieš savaitę, bet nepirkau, nes 25 lt kainavo... O šiandien kai dar pamačiau kad ir margalapė...
Na ir šiaip ilgai ieškota karvytė..
Jaučiuosi apsipatenkinus iki ausų.. Dar laukiu gėlytės iš Jurgitos...