Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Na ir grozybiu prisipirke bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif Nuostabus visu ziedai,tiesiog negali atsigrozeti thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės 4u.gif

vis pažiūriu jūsų grožybes, nuostabūs žiedai, pirkiniai wub.gif
aš mėnesį nieko nepirkau, bet šiandien nesugebėjau palikti margalapės gražuolės smile.gif ir kainavo 9.99...šaknys sveikutėlės, kiek matosi.

user posted image

user posted image
Atsakyti
vau kokia grazi super thumbup.gif sveika sugrizus
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2011 07 19, 17:00)
1. ar gali būdamas sveiko proto žmogus mokėti už raibuolę 69,90,

2. pirštais nerodysim ligonių,

1.negali schmoll.gif ,todėl norus pakužda kam reikia ir tikisi,kad tų nelabai sveiku protu atsiras doh.gif biggrin.gif

2. per nagus nori?? g.gif

3. mano pirmoji ta didelė 65 lt kainavo.. prieš pora metų ermitaže

QUOTE(Pokahonta* @ 2011 07 19, 22:20)
  šiandien nesugebėjau palikti margalapės gražuolės smile.gif ir kainavo 9.99...šaknys sveikutėlės, kiek matosi.

labai nusisekė pirkinys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 07 19, 20:20)
sveikos mergaitės 4u.gif

aš mėnesį nieko nepirkau, bet šiandien nesugebėjau palikti margalapės gražuolės smile.gif ir kainavo 9.99...šaknys sveikutėlės, kiek matosi.

nuostabus lobis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 07 19, 20:20)
sveikos mergaitės 4u.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wau wau ir kur tau Kaune tokių atrasti eina? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 07 19, 21:20)

nuostabi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pokahonta*, fantastiškas pirkinys thumbup.gif aš irgi tokią prieš kelis mėnesius pirkau, labai panaši į phal. stuartiana
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2011 07 19, 23:22)
labai panaši į phal. stuartiana

drinks_cheers.gif

ačiū merginos, kad įvertinot pirkinuką smile.gif bijau vėl užsikabinti blush2.gif
nors dar noriu vandutės pas Jurgitą, kur Lerikytė buvo įdėjusi-nereali ji man wub.gif

o šį phalaenopsį hyper maxima pirkau 4u.gif vienos po 16.99, kitos po 9.99 smile.gif
įdomesnio daugiau nieko nemačiau, ryte gal papildys.
Atsakyti
Tikra stuartiana. Sunku butu skirtumus rast. O manoji veisline stuartaina baisiai spyriojasi, nieko gero is jos... itariu nuluztu mano kodas tokia aptikus blush2.gif
Atsakyti
va kiek akvariumo vandens orchidėjom laistyt biggrin.gif
http://www.grynas.lt...i.d?id=47722659
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 07 19, 23:34)
drinks_cheers.gif

ačiū merginos, kad įvertinot pirkinuką smile.gif bijau vėl užsikabinti blush2.gif
nors dar noriu vandutės pas Jurgitą, kur Lerikytė buvo įdėjusi-nereali ji man wub.gif

o šį phalaenopsį hyper maxima pirkau 4u.gif vienos po 16.99, kitos po 9.99 smile.gif
įdomesnio daugiau nieko nemačiau, ryte gal papildys.

et an ji irgi įspūdinga biggrin.gif beje, tiktų tau
Atsakyti