joooooo daili man ji nerealiai ir nebrangi. Ir daug tamsesnė už black jacką.
QUOTE(kimalaugno @ 2011 07 18, 16:36)
Apie šitą kalbi? Spėjau parsivešti iki namų, užsuko draugytės, nebeturiu jau perpirko staigiai, sakė tu žinai kur rast
geras, gal ir man jos reikia
Truputis naujai prasiskleidusių žiedukų. Žydi daugiau bet kitos jau daug kartų matytos tai net nefotografavau, o dar mano fotoaparatas spalvų neskiria žiuri visos kažkokios ne tokios gavosi
QUOTE(Lerikyte @ 2011 07 18, 15:37)
joooooo daili man ji nerealiai ir nebrangi. Ir daug tamsesnė už black jacką.
o spalva atrodo net bėgs kaip persisunkus, nu gražuolė tikrai, tik iš smulkesnių žiedų, nestambiažiedė bet ir ne mini marko žiedų dydžio
O as uzsikodavau ir atrodo kodas veikia grazu viskas, ka rodot, bet laikausi. Uztat kitur kodai nuluzo... amzinas vargas piniginei
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 07 18, 09:08)
Pora kartų skaičiavau vieną kartą 68,kitą 72,tai net nežinau kiek tiksliai.
Oho, kokia gausa, saunuole
QUOTE(Tina* @ 2011 07 18, 18:31)
O as uzsikodavau ir atrodo kodas veikia grazu viskas, ka rodot, bet laikausi. Uztat kitur kodai nuluzo... amzinas vargas piniginei
vaikiškų rūbelių parduotuvėse??
QUOTE(into*in @ 2011 07 18, 23:03)
Ir ne tik ju pagavau e-parduotuviu virusa
Papildyta:
Merginos gal yra norinciu kiek kitokios egzotikos - kalistemono ir figmedzio? Durna galva eksperimentuoja, o paskui ner kur det po 10 vienodu isaugusiu egzemplioriu Ziemoja patalpoj.
QUOTE(Tina* @ 2011 07 19, 00:27)
Ir ne tik ju pagavau e-parduotuviu virusa
Papildyta:
Merginos gal yra norinciu kiek kitokios egzotikos - kalistemono ir figmedzio? Durna galva eksperimentuoja, o paskui ner kur det po 10 vienodu isaugusiu egzemplioriu Ziemoja patalpoj.
Papildyta:
Tina jeigu žadate siuntis kalistemono sėklas, tai galiu šiųmečių augaliukų perleisti (jeigu augaliukus paaugusius, kas kita)
QUOTE(tviga @ 2011 07 18, 15:39)
Truputis naujai prasiskleidusių žiedukų.
gražu ir pas mane visos šitos yra, tik "Debora" "poilsiautojos" vaidmenyje
QUOTE(0-0_lina @ 2011 07 19, 08:07)
Tina jeigu žadate siuntis kalistemono sėklas, tai galiu šiųmečių augaliukų perleisti (jeigu augaliukus paaugusius, kas kita)
Noriu padovanoti jau uzaugintus kalistemonus ir figmedzius, o ne seklas.
Jei kas norite geltonų karvyčių ir baltų su violetine spalva (čiut dar kraštukai pateplioti. l. gražios) - jų yra Vilniaus ermitaže
Tik negaliu foto įkelti.
Papildyta:
Pacituoju foto, kokių yra
Tik negaliu foto įkelti.
Papildyta:
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 06 30, 11:34)
Pacituoju foto, kokių yra