Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(tviga @ 2011 07 17, 09:33)
Ir dar du mini (kadangi sunku buvo išsirinkti kurio labiau noriu, tai abu pasiėmiau )  ax.gif geltonas ir tamsiai violetinis tik foto atrodo kaip bordo, o realiai spalva tokio tamsumo kaip deboros

o kur miniukus pirkot? unsure.gif aš to geltono labai labai noooooooooooriu... vieną tokį jau turiu, tai noriu didelį krūmą iš tryjų pasidaryti blush2.gif
beje pas jus mano gėlytės yra, kurias pas jurgita.jurga rezervavau, norėčiau kada pasiimti jas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliuks: 18 liepos 2011 - 08:45
QUOTE(Lerikyte @ 2011 07 17, 15:37)
turbut tada nemaciau, jau buvau isvaziavus

dauguma mano zydinciu siuo metu:

kaip grazu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 07 17, 23:05)
Sveikos mergaitės  4u.gif

ziedu gausumas tiesiog viska nustelbiantis wub.gif
ir antroji gelyte labai grazi savo margumu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axara: 18 liepos 2011 - 09:53
QUOTE(Lerikyte @ 2011 07 17, 16:37)
dauguma mano zydinciu siuo metu:

kaip gražu wub.gif man patinka kai daug vienu metu žydi

QUOTE(GIZZI5 @ 2011 07 18, 00:05)
Sveikos mergaitės  4u.gif

oho kiek žiedų, vos šakos laikosi thumbup.gif

QUOTE(Burbuliuks @ 2011 07 18, 09:44)
o kur miniukus pirkot?  unsure.gif aš to geltono labai labai noooooooooooriu... vieną tokį jau turiu, tai noriu didelį krūmą iš tryjų pasidaryti  blush2.gif
beje pas jus mano gėlytės yra, kurias pas jurgita.jurga rezervavau, norėčiau kada pasiimti jas  4u.gif

miniukus pirkau stoties turguje, tik po vieną buvo tai jau neliko, nebent vėl parsivežė tokių pačių.
Dėl gėlyčių parašysiu į až
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2011 07 16, 20:08)
Lauksim kartu, nes ir pas mane viena tokį patį žiedstiebį augina

Kaip Delfis gyvai transliuoja žiurkėnų gyvenimą, taip aš orchidėjos pokštus parodysiu "live" biggrin.gif
Po savaitgalio prasiskyrė šonas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ir aš šeštadienį turėjau susitikimimą su Jurgita, aplinkui mašina ir žavi šviesiaplaukė ilgakasė sukiojosi, kažko tai spėju, kad Lerikyte ten buvo? tongue.gif g.gif

O man iš keturių gėlyčių tik tris atvežė, bet iki kito atvykimo, gali sąrašiukas prailgėti, tai tik pardavėjos naudai, tas pamiršimas.. bigsmile.gif lotuliukas.gif

Kitas gėlytes greitai draugės perėmė, doh.gif ir beliko mano išsvajotas "Mini Markas"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kimalaugno @ 2011 07 18, 13:11)
Ir aš šeštadienį turėjau susitikimimą su Jurgita, aplinkui mašina ir žavi šviesiaplaukė ilgakasė sukiojosi, kažko tai spėju, kad Lerikyte ten buvo?  tongue.gif  g.gif

O man iš keturių gėlyčių tik tris atvežė, bet iki kito atvykimo, gali sąrašiukas prailgėti, tai tik pardavėjos naudai, tas pamiršimas..  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Kitas gėlytes greitai draugės perėmė, doh.gif  ir beliko mano išsvajotas "Mini Markas"

aha, dar norėjau paklaust, gal iš SM kas sukiojasi biggrin.gif gal garbanotais plaukais? rolleyes.gif

aaa, jei vienos trūko tada atsimenu, kuriai trūko biggrin.gif nu va kaip smagu, netyčia matėmės biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif

o aš jau dėl šitos seilėjuos, bet gana gana doh.gif doh.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 18 liepos 2011 - 12:15
QUOTE(Lerikyte @ 2011 07 18, 12:14)
aha, dar norėjau paklaust, gal iš SM kas sukiojasi biggrin.gif gal garbanotais plaukais?  rolleyes.gif

aaa, jei vienos trūko tada atsimenu, kuriai trūko biggrin.gif nu va kaip smagu, netyčia matėmės biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

storuliukė - nėštukė smile.gif)) kur gali nepastebėti tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nėščia? blink.gif blink.gif a vat šito tai nepastebėjau doh.gif žiopla. O tą dien po senukus vaikščiojant sutikom dar 4 per 15 min, sakiau, kad persekioja, nėštumo virusą nešioja biggrin.gif

ir blmb jau labai nėščia, o aš tikrai nepastebėjau, normaliai biggrin.gif linkiu lengvo atėjimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 18 liepos 2011 - 12:19
QUOTE(kimalaugno @ 2011 07 18, 13:11)
Kitas gėlytes greitai draugės perėmė, doh.gif  ir beliko mano išsvajotas "Mini Markas"

koks šviežutis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 07 18, 12:17)
nėščia?  blink.gif  blink.gif  a vat šito tai nepastebėjau  doh.gif žiopla. O tą dien po senukus vaikščiojant sutikom dar 4 per 15 min, sakiau, kad persekioja, nėštumo virusą nešioja  biggrin.gif

ir blmb jau labai nėščia, o aš tikrai nepastebėjau, normaliai  biggrin.gif  linkiu lengvo atėjimo  4u.gif

Labai nescia lotuliukas.gif nestuke.gif dar trejetas savaitėlių ir būsiu tik trivaikė tongue.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kimalaugno @ 2011 07 18, 14:21)
Labai nescia  lotuliukas.gif  nestuke.gif dar trejetas savaitėlių ir būsiu tik trivaikė  tongue.gif  wub.gif

o ten dukra kartu buvo?
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 07 18, 13:24)
o ten dukra kartu buvo?

oi ne lotuliukas.gif mano dukrytei dar tik 5m. tongue.gif o čia buvo sesė tongue.gif Mudvi jei neklystu tai ir vienmetės su Tavim tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kimalaugno: 18 liepos 2011 - 13:46