Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

nuostabūs žiedeliai, gražu į temutę užsukti wub.gif
eliss tai dar kvepėsim, o mano brasijos hibrido žiedeliai po truputi jau krenta verysad.gif
Atsakyti
o man Jurgita ko gero jos negavo...
Atsakyti
As pas mus BAUHOFe maciau, 65 lt lygtai, pagalvojau, kad jau super brangu g.gif
Atsakyti
Mano naujokes biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
naminukai mažyliai ax.gif
Atsakyti
linkejimai is Olandijos, jurgita.jurga mums pririnko tiek groziu, kad akys raibsta topsecret.gif aciuks.gif aciu tau!

http://public.fotki.com/jurao/
Atsakyti
QUOTE(Laimonduxe @ 2011 07 10, 19:34)
Mano naujokes biggrin.gif

tas geltonas wub.gif
Atsakyti
O as matyt jau "persivalgiau" doh.gif perziurejau ramiai foto dar vakar FB ax.gif
Atsakyti
na žinokit ir man kažkoks košmaras namie pasidarė doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos orchideju myletojos, uzsukau pas jus su kukliu klausimu blush2.gif
auginu tik viena orchideja, kuria gavau dovanu per gimtadieni pries tris metus. Per ta laika ji daugiau ne karto nezydejo ir dabar neseniai pastebejau tarp lapu lendanti tai stiebeli tai saknele, nelabai suprantu g.gif Prasau man neismanelei pasakykit kas tai?
Jei tai saknele, ka man daryti, kad ji prazydetu. O ja taip myliu - priziuriu, kad neperlieciau, laistydama kas karta tresiu, net karsta dusa kartais darau - geriausiu atveju ji lapelius ir orines sakneles augina ir viskas verysad.gif
http://images41.fotk...P1050212-vi.jpg
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytes!
Seniai berasiau, tik vis paskaitydavau. Kazkaip kompas pastringa, neina nei zinutes parasyt, tuo labiau nuotraukas ikelt. Bandau..

Restrepia guttulata (ziedas - 3 cm)
user posted image
Naujokelis - vyro dovana
user posted image

Beje, visu gelytes labai grazios! Saunoles! wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nastanka, wub.gif
buvau ir aš užsimanius restrepios,bet tas mažumas man nelabai...

Pati grįžau su trim orchidėjom po 5 lt:dendrobiu,katlėja ir kažkokia liežuve.Vandų buvo gražių,bet nežydinčių.Bučiau ir daugiau ko paieškojus,bet pristabdžiau save smile.gif Dabar turėsiu darbelio persodint smile.gif
Jau buvau užsimanius katlėjos iš Jurgitos,bet jau kad radau,apseisiu smile.gif
Atsakyti