[quote=Tina*,2011 07 05, 21:06]
Net savo trisdesimt phalaenopsiu pirmyn atgal (namai-laukas-namai) sunesiojau. Gerai juos palaiste, kai toks gausus ir ilgas lietus.
Labai įdomu, nes visą laiką galvojau, kad negalima, kad į phalaenopsių skrotelę patektų vandens?
Ar po lietaus reikia kažkaip nusausinti? Gal padėtų ir maniškėm gėlytėm maudynės, nes kelinti metai nesulaukiu žiedelių ... Tiesa, esu tik mėgėja-augintoja, todėl vis lendu prie jūsų
QUOTE(rimute7 @ 2011 07 07, 09:03)
Labai įdomu, nes visą laiką galvojau, kad negalima, kad į phalaenopsių skrotelę patektų vandens?
Ar po lietaus reikia kažkaip nusausinti?
Ar po lietaus reikia kažkaip nusausinti?
tai nusausinkit skroteles servetėle ir viskas
laba diena merginos,noriu paklaust,o jus lauke laikot geles,po atviru dangum? ar ant nakties sunesat namo? noreciau ir as i lauka isnest savo gelytes
QUOTE(jele25 @ 2011 07 07, 11:45)
laba diena merginos,noriu paklaust,o jus lauke laikot geles,po atviru dangum? ar ant nakties sunesat namo? noreciau ir as i lauka isnest savo gelytes
tokiam klausimui labiau tinkama priežiūros tema
QUOTE(zuzla @ 2011 07 07, 11:57)
tokiam klausimui labiau tinkama priežiūros tema
aciu,einu ten paklausiu
Vasaros metu nieko ten nesausinu, o ziema taip nemaudau.
[quote=Esmeralda913,2011 07 07, 13:04]
Sveikos orchidėjų mylėtojos
visai jos nekuklios
visai jos nekuklios
Esmeralda913, labai gražios gėlytės ir tokios turtingos žiedais
QUOTE(tviga @ 2011 07 07, 15:11)
Esmeralda913, labai gražios gėlytės ir tokios turtingos žiedais
Ačiū u ž komplimentą, aš irgi jomis žaviuosi, bet va palikau kelioms dienoms vienas, tai keli pumpuriukai nugelto, bet vistiek jos mane žavi kasdieną
esmralda913 labai puikus ziedai
QUOTE(Esmeralda913 @ 2011 07 07, 15:04)
vau vau vau labai gražūs žiedeliai tokios kaip paskutinėj foto jau kuris laikas ieškau,nes maniškė iškeliavo ... ,buvo dovanota,tai noriu atstatyti