O dar liko? Nematėte? Labai jau graži, aš ir tokios noriu...
Merii - vandų karalienė
Merii fantastiškas grožis
kuo toliau tuo labiau man pradeda patikti vandutės, nors dar prieš metus man jos nelabai patiko dėk jų šaknų jaučiu kad reiks plėsti gėlyčių gretas
kuo toliau tuo labiau man pradeda patikti vandutės, nors dar prieš metus man jos nelabai patiko dėk jų šaknų jaučiu kad reiks plėsti gėlyčių gretas
O man ju saknys savotiskai grazios
Va ka duoda maudynes lietuje
[attachmentid=214549]
O cia taip noretusi, kad epidendrum koki ziedkoti leistu...
[attachmentid=214550]
[attachmentid=214549]
[attachmentid=214550]
QUOTE(Tina* @ 2011 07 05, 18:17)
Tina manosios "bulvės" ištremtos išvis į lauką,po vynuoge gyvena tai maudynės irgi į gerą,tris žiedus sukrovė(nors iš jauno auginio),o net nemačiau....pjoviau žolę ir užsekiau,būtų ir peržydėjus nematant,nes buvau labai ant jų supykus ryt gal pafotkinsiu,nes dabar pliaupia lietus Katlėja irgi auginį auginasi,gerai tas laukas cimbidį irgi ištrėmiau į lauką
visų gėlytės ypač vandos...jau ir man jos pradeda patikti,bet pigesnių kaip 100lt pas mus nėra....o tokia kaina nedrįstu pirkti
QUOTE(Tina* @ 2011 07 05, 19:17)
bus žiedų
o va čia tai manau nelabai? pas mane iš tokio žiedstiebio naujokas išsirutuliojo ,na gal tau labiau pasiseks mano abu epidendrumai nudžiovino žiedstiebius jau su pumpuriukais,nors patys tai gražūs ir sveiki....,bent man taip atrodo
Ištrėmiau ir aš savąsias ant lietaus,tegu žinos,ir nupraus tuo pačiu tik aš visados po lietaus išnešu na bet lietaus oi kiek praneša...
Manosios jau antra vasara kieme leidzia Atsigave, visos leidzia naujas saknis, naujus lapus, naujus uglius. Labai labai tikiuosi, kad manosios katlejos ateinancia ziema padovanos zeidu, nes dar neteko matyti...
Oi as tai gaudziau lietu ne tas zodis. Pati ne ka maziau pasilaisciau Net savo trisdesimt phalaenopsiu pirmyn atgal (namai-laukas-namai) sunesiojau. Gerai juos palaiste, kai toks gausus ir ilgas lietus.
Vilnius plaukia, o pas mane į balkoną nei lašas neįkrito et gerai tau
QUOTE(zuzla @ 2011 07 05, 23:47)
Vilnius plaukia, o pas mane į balkoną nei lašas neįkrito et gerai tau
plaukia sakai?? tada pas mus ne vilnius,nes ir mano balkonas sausas.. ,bet vakar išprausiau visas ,tai tupi laimingos ir tam sausam