Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2011 06 30, 20:28)
Va ir issigandau truputeli g.gif , vadinasi rudeniop sodinsiu i tikraji misini orchytems mirksiukas.gif dekui Lerikyte uz perspejima mirksiukas.gif

nėra už ką. Nes rudeniop ir kai temperatūra pakris, vanduo ilgiau užsilaikys tai didžiulis procentas, kad pus.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ačiū už pagyras dovanoms 4u.gif

vakarykštis radinys - turi tik du žiedus, bet skirtingus biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
eliss tikrai kvapas labai stiprus 4u.gif
negalvojau, kad taip stipriai gali kvepėti blink.gif šiaip kambaryje bebūnat priprantama prie kvapų, bet čia tai siprumėlis 4u.gif bet vakarop kvapas susilpnėja smile.gif

*Kristal* gražutė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 07 01, 12:02)
*Kristal* gražutė wub.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 07 01, 11:02)
eliss tikrai kvapas labai stiprus 4u.gif
negalvojau, kad taip stipriai gali kvepėti blink.gif  šiaip kambaryje bebūnat priprantama prie kvapų, bet čia tai siprumėlis 4u.gif bet vakarop kvapas susilpnėja smile.gif

O tai kaip tiksliai ji vadinasi?
Papildyta:
Brasia ar cambria?
Atsakyti
-
QUOTE(Tina* @ 2011 07 01, 15:13)
O tai kaip tiksliai ji vadinasi?
Papildyta:
Brasia ar cambria?

net neįsivaizduoju, pas mane jokios etiketės nebuvo, sakė iškrito, buvo maišelis nuimtas, tad ir aš teiraujuosi, gal kas padės išsiaiškinti g.gif
draugė ir tokią nusipirko, dabar nori parduoti, per stiprus kvapas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 07 01, 14:13)
Brasia ar cambria?

brassia hibridas
cambria - pavadinimas, kurį naudoja prekybininkai pavadindami taip visas odontoglossum (arba liežuvių) atstoves, kas irgi yra neteisinga, nes cambria yra kai kurių orchidėjų vardo dalis, pvz Vuylstekeara Cambria
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 01 liepos 2011 - 13:23
QUOTE(zuzla @ 2011 07 01, 15:20)
brassia hibridas
cambria - pavadinimas, kurį naudoja prekybininkai pavadindami taip visas odontoglossum (arba liežuvių) atstoves, kas irgi yra neteisinga, nes cambria yra kai kurių orchidėjų vardo dalis, pvz Vuylstekeara Cambria

dėkui už atsakymą mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kas auginat ansellia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 07 01, 14:20)
-

net neįsivaizduoju, pas mane jokios etiketės nebuvo, sakė iškrito, buvo maišelis nuimtas, tad ir aš teiraujuosi, gal kas padės išsiaiškinti g.gif
draugė ir tokią nusipirko, dabar nori parduoti, per stiprus kvapas biggrin.gif

kvapas tai tikrai stiprus,rytais prabundu vien nuo jos kvapo,net galvoju į terasą nešt rolleyes.gif o vat oncidium meirax kvepia silpnai,tik priėjus jaučias,lyg Nivea kremas smile.gif
pažiūrėjau į tavo albumą,tokią kaip mano turi,tik manoji labai aukšta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 07 01, 18:08)
kvapas tai tikrai stiprus,rytais prabundu vien nuo jos kvapo,net galvoju į terasą nešt rolleyes.gif o vat oncidium meirax kvepia silpnai,tik priėjus jaučias,lyg Nivea kremas smile.gif
pažiūrėjau į tavo albumą,tokią kaip mano turi,tik manoji labai aukšta smile.gif

draugė pasiėmė didesnį, šakos aukštesnės ir žiedai stambesni smile.gif
aš turiu falenopsį smarkiai kvepentį, bet šitoji jo kvapą nustelbia biggrin.gif
Atsakyti
Įkeliu dar kelias foto ,žiedai naminiai.

user posted image[/URL][/IMG]
O čia dar viena tik šviesesnė taškutė,kuri,kažkada jau rašiau,auga vandeny.Žydėjo pavasarį,dabar vėl pražydo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emma: 01 liepos 2011 - 19:46