QUOTE(grmarti @ 2012 06 27, 09:47)
Sveiki
į Bulgariją vykome su savo automobiliu 2006 m. Dabar mąstome, gal nuvykti pailsėti ir šįmet į Bulgariją. Labai reiktų jūsų patarimų Kadangi važiuojame patys, labiausiai neramina nakvynė Bulgarijoje, kokios dabar yra kainos, ar problematiška susirasti nerezervuojant nieko iš anksto. Kokius apartamentus renkatės, gal kas nakvojot kempinguose? Ačiū iš anksto už atsakymus
Norėjau Jūsų paklausti kur nakvojote, keliese, kiek tai kainavo. Ar mokėjote už kelius, kokios maždaug kainos kuro, kiek apytiksliai nuvažiavote kilometrų
Jūs gal važiuojate į Saulėtą krantą? Bandysite vietą nakvynei ieškoti nuvažiavę, nieko nesirezervavot iš anksto?
Kiek kainuos Jums apartamentai? Gal keturiese važiuojat?
į Bulgariją vykome su savo automobiliu 2006 m. Dabar mąstome, gal nuvykti pailsėti ir šįmet į Bulgariją. Labai reiktų jūsų patarimų Kadangi važiuojame patys, labiausiai neramina nakvynė Bulgarijoje, kokios dabar yra kainos, ar problematiška susirasti nerezervuojant nieko iš anksto. Kokius apartamentus renkatės, gal kas nakvojot kempinguose? Ačiū iš anksto už atsakymus
Norėjau Jūsų paklausti kur nakvojote, keliese, kiek tai kainavo. Ar mokėjote už kelius, kokios maždaug kainos kuro, kiek apytiksliai nuvažiavote kilometrų
Jūs gal važiuojate į Saulėtą krantą? Bandysite vietą nakvynei ieškoti nuvažiavę, nieko nesirezervavot iš anksto?
Kiek kainuos Jums apartamentai? Gal keturiese važiuojat?
kaip tik dabar priesakisturiu visus cekius kiek uz ka mokejau. Tai pirmas mokejimas uz keliu buvo ivaziavus i Rumunija. as buvau 2 sav. tai vinjiete pirkau menesiui nes pas juos arba sav. arba menesiui. Men. man kainavo 31.23RON. Antra vinjiete uz keliu buvo jau tik ivaziavus i Bilgarija mokejau men - 20 lievu.
Kaina uz tilta jau rasiau kad buvo is Rumunijos puse 6Eur gryztant is Bulgarijos puses uzteko 2 Eur. Mano masina vaziuoja kai ipili bendzo, tai as galiu pasakyt tik 95 kainas. Rumunijoje litras kainuoja 5.80 RON, Bulgarijoje - 2.4 lievu. Nuo Kauno iki Sauleto kranto nuvaziavau 2060km. Vaziavome 3 zmones, nakvojau prie HU-RO sienos. Katalyn motel mokejau uz nakvyne 30Eur. Prie motelio augo didziule tresne pilna uogu tai musu celofaninis didziulis maisas tuoj buvo pilnas dideliu uogu. Man nakvyne Sauletam krante nieko nekainavo nes vaziavau pas pazystamus.
Papildyta:
QUOTE(raimuta @ 2012 06 27, 13:55)
Man baisiausia bus važiuot serpantinais , pernai tuneliais ilgais bijojau važiuot,šiemet teks serpantinus atkentėt , nu gal pavyks išvengt jų, bet kažin....
galesi uzsimerkt nes cia serpantinai netikri kazkaip greitai baigiasi, didziausias aukstis kuri uzfiksavo mano GPS buvo 720metru. Man buvo kazkaip ilgiausiai vaziuot paskutinius gal 60km iki Sauleto kranto. Jau matai jura, pravaziuoji Ozbora, o paskui kelias taip nusuka nuo juros i sausuma ir dar pries pat finisa dar vienas kalniukas 550metru atsiranda, vat kaip per ji persiverti taiatsiveria Sauletas krantas ir Nesebaras. Bet zmones kalba kad uz to kalno visi debesys uzsikabina ir todel Sauletam krante mazai lyja.