Laba diena,
Norėęiau paklausti tų, kurios galjau ir ne kartą buvote Bulgarijoj - štai pažiūrėjau gismeteo orų prognozes, tai nuo birželio 25 d. rodo daugiau nei savaitę lietų, na ir , žinoma, +28.
Tai ar tam regionui būdingas lietus trumpas ir paskui vėl karšta, ar gali taip visą savaitėlę susigadinti?
Planuojame keliauti 4 asmenų šeima, hotel dar tik renkuosi.
O,as ziurejau ora cia http://weather.rambler.ru/ Tai jokio lietaus nuo 25 nemaciau Pati busiu tokiu laiku,tai seku oru prognoze
Canbera- as buvau 2 kartus all inclusive ,tai ledai,gerimai buvo nemokamai. Ir fenai abu kartus buvo.
Canbera- as buvau 2 kartus all inclusive ,tai ledai,gerimai buvo nemokamai. Ir fenai abu kartus buvo.
QUOTE(someday... @ 2012 06 19, 14:34)
Buvom buvom mūsų vyrai ypač draugavo
Kas klausė apie tresnes, bent jau mes jų gavom sociai
Dėl šiltesniu drabužių, pirmom dienom mums reikėjo megztuku, tai galit isimest, vien dėl vėjo prie jūros.
Kas klausė apie tresnes, bent jau mes jų gavom sociai
Dėl šiltesniu drabužių, pirmom dienom mums reikėjo megztuku, tai galit isimest, vien dėl vėjo prie jūros.
Aaaa,dabar jau zinau Nu kad draugavo tai jau ne tas zodis,ypac puikus buvo vienas vakaras
QUOTE(canbera @ 2012 06 19, 14:49)
sveikos,
kaip suzinoti kas ieina i all inclusive tam tikram viesbutyje ?
man pavyzdiui idomu ar ieina ledai, naturalios sultys taip pat domino ar yra fenai.
rasiau emailu paciam viesbuciui, bet taip ir negavau atsakymo.
Viesbutis Evrika sunny beach. atrodo 4 zvaigzdes.
kaip suzinoti kas ieina i all inclusive tam tikram viesbutyje ?
man pavyzdiui idomu ar ieina ledai, naturalios sultys taip pat domino ar yra fenai.
rasiau emailu paciam viesbuciui, bet taip ir negavau atsakymo.
Viesbutis Evrika sunny beach. atrodo 4 zvaigzdes.
Padėti gali visagalis google - susivedat ir skaitot viską, ką randat, pradedant aprašymu, baigiant atisliepimais...
Miramax, viskas perskaityta kas imanoma. Bet apie tai nieks nerase,arba neuzmaciau.
Rulle, aciu.
Rulle, aciu.
QUOTE(canbera @ 2012 06 19, 15:53)
Miramax, viskas perskaityta kas imanoma. Bet apie tai nieks nerase,arba neuzmaciau.
Rulle, aciu.
Rulle, aciu.
Ivedus viesbuti turetu buti parasyta,kas ieina,as skrendu per Novatura,tai viesbucio aprasyme yra viskas parasyta,tik man naujove,kad gultai,ranksluosciai prie baseino ,jei neturi all-mokama. Pabandykit ivesti per rusu paieska rambler.ru,ten daugiau yra atsiliepimu ir aprasymu
Sveikos,
Daug kas vaziuoja su mazais vaikais... Ar kam nors reikejo vezimelio? Ir ar galima ji isnuomoti? Juk noretusi ir po miesta pasivaikscioti. O vaikas greitai pavargs
Daug kas vaziuoja su mazais vaikais... Ar kam nors reikejo vezimelio? Ir ar galima ji isnuomoti? Juk noretusi ir po miesta pasivaikscioti. O vaikas greitai pavargs
QUOTE(SYRIA @ 2012 06 19, 16:16)
Aaaa,dabar jau zinau Nu kad draugavo tai jau ne tas zodis,ypac puikus buvo vienas vakaras
Galvojau tik man jis buvo puikus
QUOTE(Sunrayja @ 2012 06 19, 19:04)
Sveikos,
As vezimo nesiveziau,mano maze jau senokai jo neturi,viesbutyje tikrai nereikejo,o del miesto,tai budavo,kad pavargdavo,tai tetis ant peciu panesdavo:) bet visumoj tai man tik trukdes butu nebent i kokius tolimus miestus keliausit,tai visa diena tikrai nenesiosi:)
QUOTE(someday... @ 2012 06 19, 21:58)
Galvojau tik man jis buvo puikus
Ne ne ir man linksma buvo:))
QUOTE(Sunrayja @ 2012 06 19, 19:04)
Sveikos,
Vežimėlis jei geria pamenu nekainuoja bagažo prasme, tia jį drąsiai galima paimti.
Mes vešimės, mums pernai labai pravertė, šiemet mažiau reikės manau, bet kai vakare pasivaikščioti išeiti ilgesnes distancijas, tai super variantas.
O mums vežimas net labai pravertė. Aišku mano maziui tik 9men, pats nevaiksto, tai aš visur ji vezime tampiau. Ir pietuku pamigdydavau. Ir oro uoste ne toks bardakas kai jis sėdi.
Tiesa į bagaza jo neskaiciuoja, o vežtis galima iki PAT lėktuvo, per visas kontroles.
Tiesa į bagaza jo neskaiciuoja, o vežtis galima iki PAT lėktuvo, per visas kontroles.
sveikos,
mano mazei tik 8 men bus, tai specialiai nusipirkom vezimuka sketuka su gulima padetim, nes i lektuva juos nemokamai ima manau pravers ir oro uoste ir Bulgarijoje norit pasivaikstinet..
mano mazei tik 8 men bus, tai specialiai nusipirkom vezimuka sketuka su gulima padetim, nes i lektuva juos nemokamai ima manau pravers ir oro uoste ir Bulgarijoje norit pasivaikstinet..