Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

QUOTE(Evey @ 2012 06 08, 07:41)

Is ryto nepagavau Jusu minties blush2.gif
Dekoju uz zemelapi aciuks.gif Gal reikes atspausdinti g.gif
Skambinau draugei, ji Amforoje, oras puikus, viesbutis patiko, prie juros dar nebuvo lotuliukas.gif nes 12 val susitikimas su Go2h .... atstove viesbutyje smile.gif

Papildyta:

QUOTE(giedrius @ 2012 06 08, 11:13)
Tai ka rytoj ryte startuoju i Sauleta kranta, teorija girdeta dabar viska teks parirti paciam praktiskai. Praktiniai uzsemimai Kaunas-Sauletas Krantas tuoj prasides.

Laimingo kelio ir gero poilsio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 08 birželio 2012 - 11:20
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 06 07, 17:33)
Drauge siandien skrido su Go2H.... tai skridys buvo atidetas valandai  verysad.gif

Papildyta:
Mano cia  verysad.gif  ka daryti? at tikrai verta nerimauti  unsure.gif man jau visus dokumentus atsiunte  g.gif  bitetus, vaicerius ....
Gal kur galima pasiskambinti, pasikonsultuoti?  g.gif

Tiesiog norėjau nuraminti ir pasakyti kad viskas bus gerai, ir kad atidėtas skrydis buvo ne dėl organizatorių kaltės, ir kad tai kas nutiko kitoms agentūroms, jūsų atostogų nesugadins.

O dėl skrydžio laiko, aišku abidna, kad atostogų dvi dienos praktiškai visada būna išbraukiamos. Nebent skrydis būna anksti ryte, o grįžimas vėlai vakare.
Atsakyti
Mes 21 skrendame i Auksines Smiltys. Hotel biggrin.gif Perunika 3*LIUX AI maitinimas.
Norejau suzinoti kokios rozetes ten, kaip pas mus ar kitokios? g.gif Dar idomu ar yra ten kokia parduotuve, kurioje butu koses kudikiams ar geriau viska is cia pasiimti? Ir gal kas zino kiek ten mazdaug kainuoja seifas? 4u.gif
Atsakyti
rozetės kaip pas mus. tyreles visas parsivežiau - ėmiau savo induką ir blenderį, iš restorano pasiimdavau mėsyčių, daržovių ir susiblenderiuodavau. Obvzore Spram buvo marketai, yra tyrelių.
Atsakyti
Aciu.
O tai gal galima paprasyti, kad restorano virtuveje sutrintu maista, ar tai butu "nagloka"
Ir dar idomu ar pusryciams buna kosiu, nes Maltoje kosiu pusryciam nebuvo, ar tai priklauso nuo viesbucio meniu
Atsakyti
QUOTE(raimuta @ 2012 06 08, 11:17)
Su mašina važiuojat jūs taip?o kur gyventi ten ieškosites ar iš anksto jau turit susirade?Kada grįžtat atgal?

taip vaziuojam su masina, gyvensim Sauletam krante apartamentai Royal sun. Taip gyvenama plota buvom uzsisakeis anksto.
Papildyta:
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 06 08, 12:13)
Is ryto nepagavau Jusu minties  blush2.gif
Dekoju uz zemelapi  aciuks.gif Gal reikes atspausdinti  g.gif
Skambinau draugei, ji Amforoje, oras puikus, viesbutis patiko, prie juros dar nebuvo  lotuliukas.gif  nes 12 val susitikimas su Go2h .... atstove viesbutyje  smile.gif

Papildyta:
Laimingo kelio ir gero poilsio  4u.gif

Tegul jau sito gero netruksta, aciu
Atsakyti
QUOTE(Ir vėl Pavasaris ateis... @ 2012 06 08, 13:09)
Aciu.
O tai gal galima paprasyti, kad restorano virtuveje sutrintu maista, ar tai butu "nagloka"
Ir dar idomu ar pusryciams buna kosiu, nes Maltoje kosiu pusryciam nebuvo, ar tai priklauso nuo viesbucio meniu

aš pirmą kartą paprašiau, bet teko ilgokai laukti - ir be blenderiavimo yra jiems kas veikti. o žmonių tik daugėjo, mes dar visai sezono pradžioj buvom. taigi man buvo paprasčiau pačiai kambary susitrinti ir sumaitinti.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 06 08, 14:54)
aš pirmą kartą paprašiau, bet teko ilgokai laukti - ir be blenderiavimo yra jiems kas veikti. o žmonių tik daugėjo, mes dar visai sezono pradžioj buvom. taigi man buvo paprasčiau pačiai kambary susitrinti ir sumaitinti.

Aisku, tai ir as paimsiu blenderi. O nebus problemu, kad isnesam gabaliuka mesos, darzoviu?
Atsakyti
QUOTE(Ir vėl Pavasaris ateis... @ 2012 06 08, 16:28)
Aisku, tai ir as paimsiu blenderi. O nebus problemu, kad isnesam gabaliuka mesos, darzoviu?

na, negaliu už visus atsakyti, bet jie vaikus labai myli, restorano adminės atsiklausiau gal net labiau iš mandagumo, ar galiu. neprieštaravo smile.gif savo induką iškart nešdavausi, kad nereiktų restorano imti.

beje, kažkaip nepastebėjau garsiojo bulgarų gestų kalbos taip/ne nesutapimo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 06 07, 18:33)
Aciu uz geras zinias  aciuks.gif oras  thumbup.gif
Drauge siandien skrido su Go2H.... tai skridys buvo atidetas valandai  verysad.gif

Papildyta:
Mano cia  verysad.gif  ka daryti? at tikrai verta nerimauti  unsure.gif man jau visus dokumentus atsiunte  g.gif  bitetus, vaicerius ....
Gal kur galima pasiskambinti, pasikonsultuoti?  g.gif

Mano agentura irgi cia. Jau skambinom jiems, uztikrino, kad nebus jokiu problemu. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, atsiprašau, kad trukdau, bet gal kas buvote .Com hotel Albenoje? Labai norėčiau atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 06 08, 17:34)

beje, kažkaip nepastebėjau garsiojo bulgarų gestų kalbos taip/ne nesutapimo mastau.gif

o mes buvom susidure kelis kartus parduotuvese ir t.t lotuliukas.gif net viena karta taip uz gultus nemokejome blush2.gif priejo paskause, ar sumoketa. Vyras atsake kad "NE" schmoll.gif na aisku kaip pas mus priimta mirksiukas.gif jis ir nuejo, tik po to supratome, kad jam tai reiske "TAIP"
Atsakyti