Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

QUOTE(someday... @ 2012 05 06, 07:15)
Merginos, mes vis neapsisprendziam ka daryt del pampersu. Jei kas buve Obzore, yra kur nusipirkt?

mes tai vešimės vieną poką paprastų ir pokelį plaukiojimui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2012 05 06, 07:15)
Merginos, mes vis neapsisprendziam ka daryt del pampersu. Jei kas buve Obzore, yra kur nusipirkt?

tikrai yra
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2012 05 06, 08:15)

Jau kažkada šia svarbia tema plačiia rašiau - tikria yra pampersų, gal kiek brangiau nei Lt, bet tikrai normos ribose.

Reikia tiesiog paieškoti vaistinės ar didesnio supermarketo, nes šiaip kiekvienam kioskely galit jų rasti.

Tai mes pradžiai vežėmės poką, nes pradžioj sunku rasti ir už gerą kainą, tai pradžiai reikia turėti, o paskui jau jei pritrūks galima užsipirkti.
Maximum manau gali gautis apie 1 lt už pampersą (nes yra pirkti vienetais, aišku pokais irgi yra ir kažkiek pigiau ). Čia berods mes 3-4 dydžiu tada domėjomes.
Atsakyti
mes taip pat planuojam kelione i Bulgarija, tik vis dar neissirinkom viesbucio.
ar teko kam but Festa Pomorie Resort? kokie ispudziai, kaip maistas?
jei nebuvot, gal kas ka girdejot apie ji?

aciu.
Atsakyti
mes skrendam liepos 31 d.i Sauletaji Kranta.viesbutis ASTORIA.Gal yra bendrakeleiviu? blush2.gif
Atsakyti
Kurios skrendat pirmu ar antru reisu su Novaturu,negazdina orai?As skrendu birzelio 4d.,man net silpna,kai pasiziuriu,kad iki galo menesio tik 2 dienas nelyja,o siaip istisai lietus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SYRIA @ 2012 05 15, 08:10)
Kurios skrendat pirmu ar antru reisu su Novaturu,negazdina orai?As skrendu birzelio 4d.,man net silpna,kai pasiziuriu,kad iki galo menesio tik 2 dienas nelyja,o siaip istisai lietus  doh.gif

Mes kartu busim, 6d iskrendam mirksiukas.gif oj mes ir tikimes geriausio vacation4.gif
Atsakyti
Nu saunuoles jus,o man tai panika doh.gif Jau bandau isivaizduoti kaip gulesiu prie baseino po stogu lotuliukas.gif

Niekaip nesuprantu kaip visa menesi istisai gali lyti schmoll.gif nu tikiuosi dabar lis o nuo galo menesio istisai svies saule thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SYRIA: 15 gegužės 2012 - 09:12
man dar neramu, kaip su maitinimu. viskas įskaičiuota mūsų, bet kaip su kūdikiais? atskirai jų meniu nėra, na, vaikų. Turkijoj draugai buvo, pas juos tyrelių buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 05 15, 16:41)
man dar neramu, kaip su maitinimu. viskas įskaičiuota mūsų, bet kaip su kūdikiais? atskirai jų meniu nėra, na, vaikų. Turkijoj draugai buvo, pas juos tyrelių buvo unsure.gif

Nu Bulgarijoj as pirma karta,tai nezinau ar bus, musu jau netoli 2metuku,tai rasim manau ka valgyti,pernai buvom kretoj,tai viesbutis kad ir geras,bet vaikams tik didesniems meniu buvo,o mes savo tyreles ir koses vezemes mergytei. O turkijoj tai girdejau,kad ir blenderiai buna ir darzoviu.
Atsakyti
tai vat aš ir galvoju įsimesti ir tyrelių, ir blenderį...
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 05 15, 16:00)
tai vat aš ir galvoju įsimesti ir tyrelių, ir blenderį...

na mes keliaujam su savo 7 men mazyle i Bulgarija, bet va klausimas iskilo, blenderi tai pasimt galiu, o ar bus ka blenderiuot? juk darzoves ten tikrai bus pasudytos isvirtos, mesa juo labiau..
manau teks apsiet tyrelem pirktinem, kambari gi neissivirsi kosyciu smile.gif
Atsakyti