Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

QUOTE(Linciaika @ 2012 03 12, 07:59)
Sveikutes,

as tai tokia biski is fantastikos srities, bet noriu pklaust, o jai vaziuot su masina ir vestis 4men kudiki ar labai sunku butu? Kudikio dar net ner, lauikiam, alia negaliu kai zinau kad bent mintyse nesuplanuota kokia kelione ax.gif

mes planuojam kelione i Bulgarija rugpjuti. Ir skrisim todel, kad ir abiems vaikams (7 ir 2 m.) tokios trukmes keliones yra per ilga.. Tokia mano nuomone.. 4u.gif

Ar kuri nors esat ka girdejusi apie Edelweis viesbuti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viti: 12 kovo 2012 - 15:33
QUOTE(Linciaika @ 2012 03 12, 08:59)
Sveikutes,

as tai tokia biski is fantastikos srities, bet noriu pklaust, o jai vaziuot su masina ir vestis 4men kudiki ar labai sunku butu? Kudikio dar net ner, lauikiam, alia negaliu kai zinau kad bent mintyse nesuplanuota kokia kelione ax.gif

Manau, kad su mėn. kūdikiu tikrai lengviau nei su metinuku ar vyresniu. Čia tuo atveju, jei pati maitini. Juk vaikutis daugiausiai laiko pramiega, jam/jai svarbiausia, kad būtų pavalgęs ir sausas.
Aišku, kelionė yra kelionė, rizikų daugiau. Tiesiog visi keliaujantys turi suprasti, kad keliauja su mažyliu - nedaryti skersvėjo mašinoj, nepiktnaudžiauti kondicionierium ir būti pakantiems mažylio paknerzėjimui.
Atsakyti
QUOTE(Linciaika @ 2012 03 12, 12:51)
nu a cia ir beda...MB mano neskraido doh.gif nu ziuresim viskas dar labai toli

dar vaikutis kaip suprantu tik pakeliui bigsmile.gif tai matysite koks tas vaikas, kaip pati jausitės rolleyes.gif o šiaip žinau kas važiavo su 4 mėn vaiku kelionei po Europą 10 dienų. Važiavo kemperiu. Tai sakė super 4u.gif Bet aišku, svarbu, kad visi keliaujantys suprastų kad vaikas yra vaikas ir su tokiu mažuliuku reikia daugiau kantrybės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2012 03 12, 17:46)
dar vaikutis kaip suprantu tik pakeliui  bigsmile.gif tai matysite koks tas vaikas, kaip pati jausitės  rolleyes.gif o šiaip žinau kas važiavo su 4 mėn vaiku kelionei po Europą 10 dienų. Važiavo kemperiu. Tai sakė super  4u.gif Bet aišku, svarbu, kad visi keliaujantys suprastų kad vaikas yra vaikas ir su tokiu mažuliuku reikia daugiau kantrybės  smile.gif

niu vaziuociau su MB, savo mama ir broliu, tai jau jie neuspras tai tada nepasimoka su vaiku niekur keliaut, o siaip sakiau ziuresiu koks lelius bus, bet bent jau mintyse padelioju kelione, vis ramiau ax.gif
Atsakyti
Yuhuu... rugsejo 4 diena skrendam i Bulgarija smile.gif
kiek zinau, lektuvas pilnas.. gal dar supermamos skrenda ?
Atsakyti
QUOTE(Linciaika @ 2012 03 13, 04:23)
niu vaziuociau su MB, savo mama ir broliu, tai jau jie neuspras tai tada nepasimoka su vaiku niekur keliaut, o siaip sakiau ziuresiu koks lelius bus, bet bent jau mintyse padelioju kelione, vis ramiau ax.gif

o ko jau nesupras? bet vis dėliokitės tą kelionę mirksiukas.gif nes sako mintys materializuojasi rolleyes.gif tai gal vaikutis gims jau nusiteikęs keliauti ir kuprine ant pečių hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2012 03 13, 13:00)
o ko jau nesupras? bet vis dėliokitės tą kelionę  mirksiukas.gif nes sako mintys materializuojasi  rolleyes.gif tai gal vaikutis gims jau nusiteikęs keliauti ir kuprine ant pečių hihihi.gif

nu as labai tikiuosi, kad toks ir bus, i mamuka, nes as jau geriau pataupysiu ant kokiu maistu brangiu ar rubu, bet kelionei bent karteliui surinksiu
Atsakyti
Sveikos, gundo ir mane kelionė į Bulgariją, tik iškilo keletas klausimų. Mes planuojame važiuoti 2 poros su mašina, nuomotis apartamentus, ne viešbutį. Iš atsiliepimų susidariau nuomonę, kad jaunimui reikia važiuoti į Sunny Beach, teisingai? Daug veiksmo, pramogų ir pan:)
Kaip ten yra su paplūdimiais? Ar jie visi mokami, nes iš nuotraukų atrodo, kad visas paplūdimys nusėtas mokamais gultais ir skėčiais. Jeigu taip, kokios kainos?
Kaip ten galų gale yra su parduotuvės ir kavinių kainom? Vieni sako pigu, kiti sako pamirškit pigu:) Mes ten važiuojame taupumo sumetimais, tad tai yra labai aktualu. Ar ši topturo informacija nepasenusi?
1 kg dešros čia kainuoja 12,39 levų,
dėžutė mėsos konservų – 1,75 levų,
litras pieno – 0,83 levų,
1 kg apelsinų – 1,40 levų,
makaronai – 0,40 levų,
duona – 0,56 levų,
alus – 0,30 levų,
1,5 litro vyno „Muskat Sofija“ – 4,15 levų.
Ir dar labai labai aktualu viskio kainos biggrin.gif parduotuvėse, o gal kas žino ir baruose/kavinėse. Nes mano brangusis "kitokių gėrimų nemėgsta".....
Atsakyti
man iškilo klausimas dėl arbatpinigių kambarinėms - ar paliekat? kur paliekat? kiek ir kaip dažnai paliekat?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 03 15, 16:03)
man iškilo klausimas dėl arbatpinigių kambarinėms - ar paliekat? kur paliekat? kiek ir kaip dažnai paliekat?

Bulgarija buvo ta šalis, kur iš manęs pirmą kartą per atostogas kambarinė nepaėmė arbatpinigių (kai atnešė mažiui maniežą bandžiau įduot) biggrin.gif Tai ir nepalikinėjau tongue.gif
Tiesa, vaikinukas už bagažo nunešimą pinigus paėmė maloniai, nepamenu tik ,ar 1 levą ar 2 g.gif
Atsakyti
aciuks.gif reikia pasižiūrėti levo kursą, ten planuojame eurus keistis, ne Lt levų pirkti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnelė88 @ 2012 03 15, 16:07)
Sveikos, gundo ir mane kelionė į Bulgariją, tik iškilo keletas klausimų. Mes planuojame važiuoti 2 poros su mašina, nuomotis apartamentus, ne viešbutį. Iš atsiliepimų susidariau nuomonę, kad jaunimui reikia važiuoti į Sunny Beach, teisingai? Daug veiksmo, pramogų ir pan:)
Kaip ten yra su paplūdimiais? Ar jie visi mokami, nes iš nuotraukų atrodo, kad visas paplūdimys nusėtas mokamais gultais ir skėčiais. Jeigu taip, kokios kainos?
Kaip ten galų gale yra su parduotuvės ir kavinių kainom? Vieni sako pigu, kiti sako pamirškit pigu:) Mes ten važiuojame taupumo sumetimais,

Sunny Beach pramogų jaunimui tikrai daug, bet reikia važiuoti liepą-rugpjūtį. Na dar birželio gale. Tada per promenadą vakarais sunku net tarp žmonių prasibraut. Kitu laiku - žymiai ramiau.
Pliažai suskirstyti zonomis, ten kur stovi gultai ir skėčiai - mokama (7 levai skėtis, 7 gultas), o už jų nemokama zona. Gali atsinešti savo skėtį, gulėti ant puikaus smėliuko.
Kainos parduotuvėse labai skiriasi, mažose - brangu, didelėse - pigiau. Man pasirodė kiek brangiau nei LT. Labiausiai man patinka Mladost prekybos centras.
Alkoholiniai gėrimai pigiausi bazėse ir tikrai vynas, Rakija (verta paragaut) , brendis daug pigesni nei LT.
Atsakyti