Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

QUOTE(linajan1975 @ 2012 01 23, 12:53)
Mes buvome Saulėtame krante 2011 m. birželio 04 - 11 dienomis, tai žinokit oras buvo puikus iš ryto jau + 25, nelijo nei vieną dieną, vanduo jūroje taip pat buvo šiltas, prasimaudėme, iš vandens nelindome tongue.gif Prisivalgėme skanių trešnių, braškių wub.gif

Su tais orais Bulgarijoje birzelio menesi tai kaip pasiseks. Pvz. mes 2010 metais buvome Sauletame krante dvi savaites, berods nuo 06-22. Tai kokias 5 dienas lijo kaip is kibiro. Apie joki papludimi kalbos net nebuvo. Pirkau ten siltesniu drabuziu. Uztat likusias dienas buvo labai silta. Deginomes, maudemes, taciau tai buvo jau liepos pradzia.
Tai mes, jei vaziuojam birzelio pabaigoj, visa laika nusiteikiam tam, kad gali buti lietaus. Pasiimam siltesniu drabuziu, striukiu nuo lietaus. Jei vaziuojat trumpesniam laikui ir nusiteikiat tik geram orui, nepatarciau vaziuoti birzeelio menesi. Bulgarija tai ne Turkija, kur birzelio menesi jau ir jura buna labai silta, ir lietaus beveik nebuna.

O Sauletajame krante buvome viesbutyje Nessebar beach. Vaziavom su Novaturu. Likom labai nepatenkinti. Stai sitas viesbutis

http://www.novaturas.../BGVNESSEB/apie

Tikrai niekam nepatarciau ten vaziuoti. Gerus kambarius uzima vien vokieciai. Novaturo buvo ispirkti patys prasciausi kambariai pirmame aukste. Kiek prasem pakeisti, aiskino, kad negali. Maistas baisus. Vaikui nebuvo ko valgyti. Pasirinkimas mazas. Viena karta vakarienei buvo surugusi bulviu kose blink.gif tai gerai, kad vyras sugalvojo paraugauti pries duoamas vaikui. Mes perskaitem gerus 2009 m. atsiliepimus ir nuvaziavom, bet 2010 m. ten viskas tikrai nebuvo taip gerai. Tiesiog labai nesinorejo visiskai gadinti sau atsotogu. O ir tas AI ten buvo labai salyginis. Tarp pusryciu, pietu ir vakarienes faktiskai nebuvo ko valgyti. Iki siol prisimenu, kad kazkur apie 17 val. ten turejo buti kava su kepiniais (taip buvo parasyta). Tai tas kepinys buvo pora gabaliuku sudziuvusio kekso biggrin.gif Vienzo ... Gal ten kas ir pasikeite nuo to laiko, bet su vaikais tikrai nerizikuociau ten vaziuoti. Ir dar kas nepatiko, kad kondiske buvo virs vaiko lovos. O kadangi gyvenom pirmame aukste, ir balkono atidaryti negalejom.
Draugai buvo SK viebutyje Hrizantema. Atrodo toks pavadinimas. Tai nors ir nuo juros toliau, bet liko labai patenkinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neuzmirstuole: 24 sausio 2012 - 10:20
QUOTE(LOOONDA @ 2012 01 23, 13:06)
Gal yra kas buvusiu Sauletame krante,viesbutyje Astoria?Kokie atsiliepimai?
Papildyta:

Kokiame viesbutyje buvote apsistoje?

Mes buvome privačiuose apartamentuose, gaminomės ir patys ir jei kur išvažiuodavome tai valgydavome kavinukėse, ir skanu ir nebrangu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linajan1975: 24 sausio 2012 - 11:50
Sveikos smile.gif gundomes lituviska nida su balta jura pakeisti radikaliai i juodaja biggrin.gif
Gal galit patari kur geriau keliauti su 2 vaikais (6 ir 2 m.)? Noretume ramaus pajurio, kad jei vaikai nueina nuo daiktu, kad matytusi ( na kad nereiktu priristi uz koju kad nepasimestu), bet aplamai tai su jais nepasideginsi, tai tada tiesiog kad lakstant ant zmoniu galvu neuzlipt wink.gif
Kad krantas butu saugus, greit negiletu. Kad butu pvz kokiu dviraciu nuoma, jaukiu kavinukiu su vietine virtuve. Koks turgelis vaisiu-darzoviu, parduotuvyte duonos ir surio. O ten jogurtu turi jie?

Labiau mane vilioja apsistoti privaciam sektoriuje nei hotelyje, nes kai tevalgau 3 grudus, tai man ir vaisiuuuuuu su kokia brinza visai dienai per akis, o dar kai paskaitau atsiliepimus apie servisa, tai galvoju kam sau nervus gadint.....
Gal galit ka patarti? Kuris kurortas butu toks seimyninis ir maziukas?
Atsakyti
QUOTE(dresin @ 2012 01 25, 01:24)
Sveikos smile.gif gundomes lituviska nida su balta jura pakeisti radikaliai i juodaja biggrin.gif
Gal galit patari kur geriau keliauti su 2 vaikais (6 ir 2 m.)? Noretume ramaus pajurio, kad jei vaikai nueina nuo daiktu, kad matytusi ( na kad nereiktu priristi uz koju kad nepasimestu), bet aplamai tai su jais nepasideginsi, tai tada tiesiog kad lakstant ant zmoniu galvu neuzlipt wink.gif
Kad krantas butu saugus, greit negiletu. Kad butu pvz kokiu dviraciu nuoma, jaukiu kavinukiu su vietine virtuve. Koks turgelis vaisiu-darzoviu, parduotuvyte duonos ir surio. O ten jogurtu turi jie?

Labiau mane vilioja apsistoti privaciam sektoriuje nei hotelyje, nes kai tevalgau 3 grudus, tai man ir vaisiuuuuuu su kokia brinza visai dienai per akis, o dar kai paskaitau atsiliepimus apie servisa, tai galvoju kam sau nervus gadint.....

Nezinau ka jums kitos mamos patars, bet manau, kad jusu poreikius atitiktu Obzoras arba Sv. Konstantinas ir Elena. Tai yra tikrai labai mazi kurortai. Kiekvienas viesbutis turi savo papludimi (bent jau Obzore taip yra). O del gyvenimo privaciame sektoriuje patarti negaliu, nes mes vaziuodavom i viesbucius. Mes buvome Obzore, o pro Sv. konstantina tik pravaziuodavom, bet matesi, kad tai yra labai ramus ir mazas miestelis. Abiejuose gyvena vietiniai gyventojai. Bet tokiu dalyku kaip supermarketai, berods, ten nera. Yra mazytes parduotuves.
Kur teko buti Bulgarijoj iejimas i jura visur geras, tinkamas vaikams. Bulgarija yra isgarsejus savo jogurtais. Jogurtu ten yra ir jie yra skanus.
Tuose mazuose miesteliuose dviraciu nuomos nemaciau.
Dar su vaikais vaziuiojant yra tinkamas Albenos kurortas. bet jis jau yra didenis. Vietiniu gyventoju ten nera. Vien viesbuciai. Papludimy daugiau zmoniu, uztat ir atrakciju yra daugiau - karuseles, dviraciu nuoma, elektromobiliu nuoma ir pan. Albenoje yra labai daug zalumos, daug parku, ko tikrai nepasakyciau apie aukciau mano minetus miestelius.
Pvz. mums Obzore buvo nuobodu, bet kiekvienos seimos poreikiai yra skirtingi. Spresti jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dresin @ 2012 01 25, 00:24)

Jum jau neužmirštuolė atsakė, bet dar perskaitykit kelis puslapius atgal ir susidarysit įspūdį apie kurortus.
Obzoras - laabai mažas kaimelis, apeinamas per dieną.
ALbena - didesnis kurortas, bet tikrai nėra triukšmingas, paėmus všb (apie privatų sektorių nežinau) kur nors krašte bus ramu, ten daug atrakcijų vaikams - žaidimų aikštelių, laipynių, atrakcionų parkas ir t.t.
Atsakyti
nežinau - aš kažkaip optimistiškai dėl orų nusiteikusi, bent jau nebus šalčiau negu borželio pradžioje prie BAltijos biggrin.gif o ir braškių jau tikiuosi - pas mus jau per Jonines būva, ten anksčiau turėtų ax.gif
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif
Mes tai pvz Nidoj tai su vaikais net neinam iki centro, kad tu visu mazu masinyciu, dviratuku, sokdyniu nematytu, nes na pacios zinot kaip su tais vaikais.... Cia i Vingio parka nusivedem, tai didzioji, nors ir buvom susitare 2 atrakcionus, be asaru neapsiejo........ tai mums labai tinka pervalka - jura, marios, musu paciu dviraciai, tik kad nuo juros toli, tai dabar kelis emtus i Nida vaziavom, netoli juros gyvenom, bet kai pasiziuriu, tai tik pries 6 metus buvo normalus oras doh.gif vaikai nei karto nera normaliai juroj MIRKĘ... zodziu isvaziuoji 10-14 dienu sumoki na tikrai nemazus pinigus (jei para apie 280 lt), ir suduka gauni.... tai sakau geriau vaziuokim 7 dienom, bet kur oras geras ir jura silta, tiksliau skriskim smile.gif
Ar teisybe, kad Albenoje kavinese 3 kartus brangiau nei kituose miestuose?
As nelabai linkusi mirkti baseinuose, tai man aktualu svarus smelis ir svari jura, gultu nereik, nes su musu dviem vorais, tai ir ranksluoscio issitiest neiseina (bet uztat tolygiai idegu, jei kokias 2 dienas su maudymke ispuola pabut lotuliukas.gif ). Bet paskaitau tai ivairiu atsiliepimu, kad maudymkes sugadina....

ir klausimas ar apsimoka imti AI - pvz. musu mazasis pries miega dar butinai koses ar makaronu sriubos turi pakapot, na tokia ala antra vakariene. tai jei ta AI vakariene uzdaro 21 val. tai liekam be naktipieciu smile.gif nors gal jei virdulys butu tai ta uzpilama kose ar jei saldytuvas, tai jogurta koki sukirst galima.... tik va del paciu finansu - kai man vasara uztenka vaisiu, surio ir duonos, tai ten tu mesu-zuvu ir aplamai to + 6 kg ant klubu man nereik, o MB tai svajoja kaip jis kirs pusrycius lotuliukas.gif O as sakau, man Late kavos vistiek neduos niekas, tai man geriau uz tuos pinigus nusipirkt bandele ir Late, ir dar liks tikriausiai :DDDDDD Tai aisku buvau isvadinta neidomia doh.gif doh.gif doh.gif

va ka suradau http://www.dafmin.com/index.html
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 01 25, 09:43)
o ir braškių jau tikiuosi - pas mus jau per Jonines būva, ten anksčiau turėtų ax.gif

kad neaugina jie braskes mirksiukas.gif atveztiniai. Bet jau tresniu, tresniu metas bus.
Atsakyti
na ka.... lektuvo bilietai visiems 4 gaunasi 3716,-...... tai prideti transferus, nuoma, maista.... ir iseina 4**** su AI :DDDDD
Atsakyti
QUOTE(dresin @ 2012 01 25, 13:11)
na ka.... lektuvo bilietai visiems 4 gaunasi 3716,-...... tai prideti transferus, nuoma, maista.... ir iseina 4**** su AI :DDDDD

Jeigu dabar pirksit, tikrai taip. Vasara buna zenkliai brangiau. O dėl AI, mano nuomone, su vaikais tikrai apsimoka imti. Reikia tik atkreipti demesi i pati viesbuti, i atsiliepimus, ar siulo vaikiska meniu. Jeigu normalus viesbutis, tai visa diena ka nors rasi uzkasti. Dėl naktipeciu tai nezinau, kadangi mums nebuvo aktualu. Saldytuvai yra tikrai ne visuose viesbuciuose.
Del kainu Albenos kavinese irgi pasakyti negaliu, nes pa smus buvo AI. Niekur eiti nereikejo ir nesinorejo. O jeigu vengiat atrakcionu i Albena geraiu nevaziuoti. Ten jie ant kiekvieno kampo. Tikrai ju neisvengsit. Juo labiau, kad ten vaiku labai daug, visi nuo kazko ciuozia, sokineja. Aisku, kad ir jusiskiai nores.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Mes irgi skrendame i Bulgarija pradzioje birzelio,gal kas tokiu metu lankesi ten,domina orai smile.gif kazkodel del ju labai pergyvenu g.gif Dar gal kas turit atsiliepimu apie Miramar viesbuti?Skrendam 2 suauge ir vaikas beveik 2 -ju bus.
Atsakyti
mes taip pat pasirinkom Miramar viesbuti,skrisim liepos pab. gal kas yra jau ten buve? kiek domejaus tai geri apie ji atsiliepimai g.gif
Atsakyti