Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

QUOTE(Ašne @ 2012 01 09, 13:05)
Mūsų močiutė pavasarį-vasarą nori vežtis mūsų 7 m. dukrytę į poilsinę kelionę, galvoja apie Bulgariją  ax.gif  ieškome bendrakeleivių, nes močiutei vienai liūdna ir nedrasu rolleyes.gif

mes nuo gegužės 28 būsime Obzore Luca viešbutyje. sūnui kaip tik bus septyneri smile.gif ir mano mama bus - močiutė smile.gif tik mes jau užsisakę.

QUOTE(Ašne @ 2012 01 09, 16:10)
bigsmile.gif  smulkiau prašom  ax.gif

geg 28-birž4 atostogausime šiame viešbutyje smile.gif skrendame iš Vilniaus. labai išgyrė Bulgariją, rinkomės ne iš pačių brangiausių viešbučių, taigi šitas labiausiai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 01 09, 18:37)
geg 28-birž4 atostogausime šiame viešbutyje smile.gif skrendame iš Vilniaus. labai išgyrė Bulgariją, rinkomės ne iš pačių brangiausių viešbučių, taigi šitas labiausiai patiko smile.gif

o kiek jums atsiėjo pinigėlių?
Atsakyti
QUOTE(Ašne @ 2012 01 09, 18:03)
o kiek jums atsiėjo pinigėlių?

apie 3500: du suaugę, septynmetis ir kūdikis iki metų. viskas įskaičiuota, bet dar papildomai kažkiek sumokėjome už vaizdą į jūrą.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 12 24, 10:18)
drinks_cheers.gif mes ten pat, tik pirmuoju reisu - 05 28 smile.gif

Mes šiek tiek vėliau, 06.06. Taip pat pirkom išankstinę kelione iš Novaturo. Pernai varvinau seile į Bulgariją, o šiemet jau kelsim sparnus. Issirinkom Miramar viešbutį Ozbore. Sakė tipų topas jis db. Su vaikučiais bus pats tas smile.gif tik truputi pergyvenu dėl skrydžių, nepakantus mano berniukai, tai jauciu pasiurpinsim aplinkinius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2012 01 12, 00:13)
Mes šiek tiek vėliau, 06.06. Taip pat pirkom išankstinę kelione iš Novaturo. Pernai varvinau seile į Bulgariją, o šiemet jau kelsim sparnus. Issirinkom Miramar viešbutį Ozbore. Sakė tipų topas jis db. Su vaikučiais bus pats tas  smile.gif tik truputi pergyvenu dėl skrydžių, nepakantus mano berniukai, tai jauciu pasiurpinsim aplinkinius ax.gif

Kiek naktų pirkote?
Kada pirkote Novature?
Nors birželis, o ypač pradžia mums netinkama, yra rizika, kad išpuls vienas reikaliukas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašne: 12 sausio 2012 - 08:44
QUOTE(Ašne @ 2012 01 12, 09:24)
Kiek naktų pirkote?
Kada pirkote Novature?
Nors birželis, o ypač pradžia mums netinkama, yra rizika, kad išpuls vienas reikaliukas  unsure.gif

pirkome metu gale,kol dar buvo akcija,jog novaturas garantuoja maziausia kaina siai kelionei.jei netycia jei ismestu mazesne kaina,tada neva mum grazintu skirtuma smile.gif vykstam 4iese, 2suage, 1 vaikas virs 2metu, kitas 8men bus. Mokejom 4650lt visiems, UAI. Kaina manau gera, pernai ziurinejom, buvo gerokai brangiau.
Atsakyti
Ašne, mūsų taip pat viskas įskaičiuota, tik ne Ultra smile.gif

Papildyta:
someday, sauskelnių vešitės ar ten pirksit?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 01 12, 11:53)
Ašne, mūsų taip pat viskas įskaičiuota, tik ne Ultra smile.gif
Papildyta:
someday, sauskelnių vešitės ar ten pirksit?

Mes vežėmės, bet tenai reikia paieškoti - vaistinėse ar šiaip kai kur galima rasti už labai panašią kainą kaip pas mus. Bet jei tiesiog šiaip mažuose supermarketuose ar pan., tai kaina gali būti apie 1 lieva už 1 sauskelnę. Vienu žodžiu jei pritrūksit, tai tikrai rasit, tik reikia paieškoti.
Šiaip bent pradžiai tai ir dabar vežčiausi iš čia, kad pirmom dienom nereiktų blaškytis ir ieškoti trūks plyš.
Atsakyti
QUOTE(mordashka @ 2011 08 10, 21:31)
Ka gi, grizom. Vaziavom per Oradea=Cluj Napoca-Sibiu.  Aciu visiems uz patarimus. Visiems, kaip ir bijantiems Rumunijos keliu galiu pasakyti - nuostabi salis, geri keliai ir draugiski zmones. Net nezinau, kas mane labiau suzavejo - Rumunija ar Bulgarija  4u.gif

Platesnis aprasymas bus veliau  thumbup.gif

Ką gi, buvau pasižadėjusi pasaojimą tai ir pasakoju. Bulgarijoje buvo vienos iš nuostabiausų mano atostogų. Mes rinkomės ne kurortinį miestą, o mažulytį miesčioką KAVARNA. Ir mums tai buvo pats tas. Išsinuomavome puikų kotedžą su vaizdu į jūrą, 2 aukštai, 3 miegamieji+svetainė+2 vonios kambariai už 10 nakvynių sumokėjome 580 Eur. Sakyčiau, gyvenome už dyką biggrin.gif Ten toks fianas apartamentų ir kotedžų kompleksas, su apsauga kiaurą parą, prižiūrėtojais britais ir bendru, labai švariu baseinu. Kaifavom. Prie baseino lauko baras, kuriame nėra barmeno,t aigi imi ką nori tik užrašai apartamento numerį ir pasirodžius prižiūrėtojui susimoki bigsmile.gif Vyras buvo baisiai laimingas, nes alaus nepritrūkdavo. Sesuo buvo su 2 mažais vaikais 1,5 ir 4 metų, taip kad jiems smagu viasai buvo vaikiškas baseinas. Iki jūros apie 400 m, paplūdimys - vidutiniškas, beveik nėra turistų tik vietiniai. Šiaip visą kelionę juokavome, kad Kavarnoje yra bulgarai, rusai, britai (jie susipirkę apartamentus) ir 7 lietuviai - mes lotuliukas.gif
Kadangi sesuo prieš mums atvykstant gyveno Albenoje,t ai turime su kuo lygitni. Be abejo, Albena - tikras kurortas, ir kainos kurortinės. Mes gi už maistą mokėjome dvigubai pigiau. Pvz: vakarienė 4 asmenims su kartaiš patiekalais, sultimis+1 butelis vyno gaudavosi apie 60 Lt. Kai pamatėm kainas tai atsipalaidavome ir namie tik pusryčiaudavome, nes tiesiog neapsimokėjo vargti.
Pati kelionė automobiliu - įspūdinga. Nepatiko nakvynė Slovakijoj, labai sunkiai suradome, o Sibiu - nuostabaus grožio miestas. Tikrai rekomenduoju sustoti ir praleisti kokią dienelę. Kalnai gražūs, keliai puikūs, tvarkingi. Iš tiesų, įsimylėjau Rumuniją, nes graži šalis su puikiu kraštovaizdžiu.
Bulgarija tai didelis bardakas, bet man buo dzin. Turėjome savo baltą namelį, šiltą baseiną, šiltą jūrą, daug skanaus vyno ir viskas buvo super. Jeigu būtų mano valia, važiuočiau ten pat kas metus, bet šeima nori naujų įspūdžių...
Atsakyti
QUOTE(mordashka @ 2012 01 12, 16:36)
Ką gi, buvau pasižadėjusi pasaojimą tai ir pasakoju. Bulgarijoje buvo vienos iš nuostabiausų mano atostogų. Mes rinkomės ne kurortinį miestą, o mažulytį miesčioką KAVARNA. Ir mums tai buvo pats tas. Išsinuomavome puikų kotedžą su vaizdu į jūrą, 2 aukštai, 3 miegamieji+svetainė+2 vonios kambariai už 10 nakvynių sumokėjome 580 Eur. Sakyčiau, gyvenome už dyką  biggrin.gif Ten toks fianas apartamentų ir kotedžų kompleksas, su apsauga kiaurą parą, prižiūrėtojais britais ir bendru, labai švariu baseinu. Kaifavom. Prie baseino lauko baras, kuriame nėra barmeno,t aigi imi ką nori tik užrašai apartamento numerį ir pasirodžius prižiūrėtojui susimoki  bigsmile.gif  Vyras buvo baisiai laimingas, nes alaus nepritrūkdavo. Sesuo buvo su 2 mažais vaikais 1,5 ir 4 metų, taip kad jiems smagu viasai buvo vaikiškas baseinas. Iki jūros apie 400 m, paplūdimys - vidutiniškas, beveik nėra turistų tik vietiniai. Šiaip visą kelionę juokavome, kad Kavarnoje yra bulgarai, rusai, britai (jie susipirkę apartamentus) ir 7 lietuviai - mes  lotuliukas.gif 
Kadangi sesuo prieš mums atvykstant gyveno Albenoje,t ai turime su kuo lygitni. Be abejo, Albena - tikras kurortas, ir kainos kurortinės. Mes gi už maistą mokėjome dvigubai pigiau. Pvz: vakarienė 4 asmenims su kartaiš patiekalais, sultimis+1 butelis vyno gaudavosi apie 60 Lt. Kai pamatėm kainas tai atsipalaidavome ir namie tik pusryčiaudavome, nes tiesiog neapsimokėjo vargti.
Pati kelionė automobiliu - įspūdinga. Nepatiko nakvynė Slovakijoj, labai sunkiai suradome, o Sibiu - nuostabaus grožio miestas. Tikrai rekomenduoju sustoti ir praleisti kokią dienelę. Kalnai gražūs, keliai puikūs, tvarkingi. Iš tiesų, įsimylėjau Rumuniją, nes graži šalis su puikiu kraštovaizdžiu.
Bulgarija tai didelis bardakas, bet man buo dzin. Turėjome savo baltą namelį, šiltą baseiną, šiltą jūrą, daug skanaus vyno ir viskas buvo super. Jeigu būtų mano valia, važiuočiau ten pat kas metus, bet šeima nori naujų įspūdžių...

Labas,gal galetumete adresiuka imesti sito kotedzo o tai liepa planuojam iki Bulgarijos pasivazineti,tik nezinau ar lengva ten nakvyne susirasti, seip 4 metus iki Kroatijos lekdavom,tai ten nakvyne rasti tas pats kaip Palangoi.Gal galite papasakoti kaip jus radote nakvyne,aciu.
Atsakyti
QUOTE(zuikelisv @ 2012 01 13, 17:21)
Superinis pasirinkimas. Turiu omeny viežbutį  biggrin.gif

Gal kas žinote apie Yalta Complex Hotel – HotelTravel.com taip pat per Novatura. Skrendam į Burgą, o tas viešbutis kaip suprantu yra Nessebare... Gal kas žinote apie tai? Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2012 01 12, 00:13)
Mes šiek tiek vėliau, 06.06. Taip pat pirkom išankstinę kelione iš Novaturo. Pernai varvinau seile į Bulgariją, o šiemet jau kelsim sparnus. Issirinkom Miramar viešbutį Ozbore. Sakė tipų topas jis db. Su vaikučiais bus pats tas  smile.gif tik truputi pergyvenu dėl skrydžių, nepakantus mano berniukai, tai jauciu pasiurpinsim aplinkinius ax.gif

Pernai buvom šiame viešbutyje birželio- liepos mėn. Tai prisiminimai kuo puikiausi. Puikų išsirinkote viešbutį, tikrai turėtų patikti (puikus servisas, maistas, tvarkingi ir dideli kambariai), tik jūra dar gegužę šaltoka...
Atsakyti