Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2011 06 28, 08:34)
man atveža į kiemą patys, o kurjeris per brangu, ieškokit kas padėtų per autobusų siuntas įdėti  4u.gif

dėžių žiūrint kokių prašėt: aš pagrinde perku 30x30x21, didesniems tortams 36x36x15 (21), yra ir dar didesnių, yra 30x30x15 (2 kg tortams), dydžių įvairovė tikrai yra, ko gero neišsiteiravote iki galo  4u.gif

Aha, per autobusu siuntas tai patogu tik is ekosferos... nes is infolainos labai neekonomiskai jos sudetos... reikia viso autobusiuko vietos, jei daugiau nori deziu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kad man va kas is ekosferos atveztu... gal kas i Druskininkus netycia vaziuojat is anu Lietuvos krastu? biggrin.gif
Atsakyti
niu zinokit teiravausi g.gif cia buvo didziausios dezes,kokias jie turejo 30*30*20-man jos vis tiek mazokos schmoll.gif o,ir vietos kiek uzima doh.gif viena i bagazine palete vos igrudo,kita salonan lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 06 27, 21:36)
Sveiki. Atejau parodyt savo darbelio, o cia pamaciau tokius darbus, kad vos nenukritau nuo kedes doh.gif  netekau zado doh.gif
Bet vistiek parodysiu lotuliukas.gif
Labai rankos drebejo, todel voratinklis kreivas blush2.gif
Rafaelo, pastilazas, aisingas

Super!!! thumbup.gif Labai saunus tortas ir toks tvarkingas rolleyes.gif
Atsakyti
na va, nuskaičiau ir pagalvojau, kad ir man dėžučių reikia... smile.gif kaip tik šiandien važiuoja Ekosfera į Klaipėdą, sakau užsisakysiu 10 dėžučių vienokių, 10 kitokių ... pasirodo po 50 vnt supakuota.. Tai jei kam reikės, pasidalinsiu, užsisakiau 30X30X23 išmatavimų... bet norėjau ir dar didesnių paimti, bet kur 50 vnt dėti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2011 06 27, 09:39)
nu va ir galvoju kas geriau g.gif reik studijuot aisihga dabar biggrin.gif

jai dar nevelu galiu pasakyti is ko as dariau liemenukus.kad kuno spalva gautusi emiau marshmallows saldainiukus spalvu (balta,ruzava,oranzine),speneliaim sokoladine saldainiu mase,o liemenukui kiek ju dariau ,bent jau man geriausei laiko sviestinis kremas ir sviestinis morenginis.Jai noresi paieskosiu foto
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 06 28, 09:58)
na va, nuskaičiau ir pagalvojau, kad ir man dėžučių reikia... smile.gif kaip tik šiandien važiuoja Ekosfera į Klaipėdą, sakau užsisakysiu 10 dėžučių vienokių, 10 kitokių ... pasirodo po 50 vnt supakuota.. Tai jei kam reikės, pasidalinsiu, užsisakiau 30X30X23 išmatavimų... bet norėjau ir dar didesnių paimti, bet kur 50 vnt dėti...  biggrin.gif

Jos zinok ekonomiskai supakuotos. Trys pundai. Isklotines ten, tai nedaug vietos uzima.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 28, 00:36)
IwonaBogd man labai grazus,i pac sunui patiko smile.gif

Na mano pasake kad nori arba Makvino arba Zmogaus voro. Antras variantas man pasirode lengvesnis blush2.gif Vaikas irgi patenkintas thumbup.gif

QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 28, 09:47)
Super!!!  thumbup.gif Labai saunus tortas ir toks tvarkingas  rolleyes.gif

aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 06 28, 09:58)
na va, nuskaičiau ir pagalvojau, kad ir man dėžučių reikia... smile.gif kaip tik šiandien važiuoja Ekosfera į Klaipėdą, sakau užsisakysiu 10 dėžučių vienokių, 10 kitokių ... pasirodo po 50 vnt supakuota.. Tai jei kam reikės, pasidalinsiu, užsisakiau 30X30X23 išmatavimų... bet norėjau ir dar didesnių paimti, bet kur 50 vnt dėti...  biggrin.gif

o kokia kaina vnt?
Atsakyti
Offtopinam, bet... ax.gif
QUOTE(keno @ 2011 06 28, 08:28)
as pirkau is Siauliu 4u.gif tik lb brangiai siuntimas kainuoja

Galėčiau pagelbėti ir atvežti šį sekmadienį į Kauną ar Vilnių ax.gif Bet turėsit arba dviporcijinį tortą kept, arba medaus pirkt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 06 28, 07:27)
mergytės, antgaliukų, priemonių ir viso kito ieškokite arba lietuviškose internetinėse, arba užsienio internetinėse parduotuvėse... žolės antgaliuku prekiauja Wiltono parduotuvė, kartais būna e-bay, ir sugarshakai gal turi, gal ne...žolytės antgalis kaip ir visi kiti, naudojant kaplerį (perjungėją) tinka visiems konditeriniams maišeliams 4u.gif

dabar dėl kiniškų formelių:

Didziausias dekui uz atsakymus aciuks.gif smile.gif

Tai del formeliu super tada, uzsakynesiu tas pigesnes smile.gif Tik patarkit, ar geriau rinkinuka, ar kelias geresnes formeles, tos kur su istumikliu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 28 birželio 2011 - 10:39
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 27, 22:14)

Nelabai kas atsakys, nes siūsti turbūt niekas ir nesisiunčia  g.gif  Kita savaite aš važiuosiu į Maisto institutą (Kaune), ten, merginos sake, 6 aukšte yra kažkokia  thumbup.gif parduotuve. Dar Kaune yra kažkokia parduotuve, bet aš  tiksliai nežinau.

tikrai Kaune maisto institute 6 aukšte yra parduotuvele ir ten aš perku dežutes tortams,padekliukus po tortais,yra maistiniu dažu,visokiu pabarstuku ir t.t.....
Atsakyti
Laba diena.
Na bandau pasirodyt su kempiniuku ax.gif (pas kazka pasiskolinau ideja daryt apvalu, nes neturiu staciakampes formos rolleyes.gif )
Rafalelo biskvitai,partepti gretinele ir maskarpone su graikiskais riesutais, pastilazas, aisingas
Atsakyti