Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Tikrai saunus tortukai,atgaiva sielai ,uzsimaniau ir as tokio skanesto.smile.gif
mmmmmmmmmmmm
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 07 09, 19:47)
Norejau paklaust jusu klausymuka, juk buna ir jum kad lieka sviestinio kremo lieka po torto aptepimo, ar metat likucius lauk ar kazkaip saugojat?Jai idesiu i saldytuva jis gi sustings, ar pries naudojant palaikius kambario temperaturoje ir vel isplakus jis vel tinkamas naudot?o gal net neverta jo laikyti g.gif

galima įdėti į šaldiklį ir reikalui esant atšildyti mikrobangėje 4u.gif

Grožybių nė nekomentuosiu,nervai nelaiko..... žaviuosi ir gerbiu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 09 liepos 2011 - 21:14
@adrij@ sakykit o kur galim toki stova isigyt,triju aukstu,labai reik ir mano sventej? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astatortas @ 2011 07 09, 16:46)
Kirbe,galma paklausti,okaip jus sudedat tas rozes ant virsaus kupolu? labai grazu!!! wub.gif

klijavau su pastilažu per medicininy švirkšta...ydedu pastoilažo,žinoma švirkštas be adatos,ymetu y mikrobange keletui sekundžiu ir tada klijuoju vienas ant kitos...dar ten tokia stovo rankena viduj yra,tai norejau ja paslėpti ir tup pačiu ji dar prilaike tas rožes.....
QUOTE(Milux @ 2011 07 09, 18:47)

Norejau paklaust jusu klausymuka, juk buna ir jum kad lieka sviestinio kremo lieka po torto aptepimo, ar metat likucius lauk ar kazkaip saugojat?Jai idesiu i saldytuva jis gi sustings, ar pries naudojant palaikius kambario temperaturoje ir vel isplakus jis vel tinkamas naudot?o gal net neverta jo laikyti g.gif

tiesiog dedu y šaldytuva,o prieš naudojima išimu,kambario tewmp pastovejes atšyla ir nei perplakt nereikia.....
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2011 07 09, 21:18)
@adrij@ sakykit o kur galim toki stova isigyt,triju aukstu,labai reik ir mano sventej? blush2.gif

Tikrai praitą savaitę mačiau URMO BAZĖJE , 11 sandelyje .
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 10, 00:54)
Tikrai praitą savaitę mačiau URMO BAZĖJE  , 11 sandelyje .

o gal kas zino kur pajury galim isigyt toki triju aukstu stoveli????? g.gif
Atsakyti
@drij@ , kirbe, passta, tortukai nuostabus!!!

nu bet tie Marijos tortai doh.gif
Atsakyti
@adrija@ man niekaip nesuvokiama kaip imanoma tiek tortu pagaminti per toki trumpa laika doh.gif As be zodziu, visi be isimties nuostabus wub.gif

Papildyta:
Ir kirbes ir pastos labai grazus vestuviniai, svelnus, subtilus, labai patiko wub.gif
Atsakyti
oooo visi sventieji,kas per groziai sudeti,garantija nemiga kankins doh.gif
nuostabus OLESTOS,SAULES ZUIKUCIO,NAUJOKES IR KITU smile.gif
bet ADRIJ@,KIRBE isvertet is koto blink.gif labai,labai grazus!!!!!
idedu viena ir as alei drakonas ar dinozauras,dinozauro fanui 4metuku,viduje medutis su zele gabaliukais,
user posted image
user posted image
Papildyta:
dar sugryzau paziureti torciuku,labai grazus ir pastos vestuvinis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Meljola, koks mielas drakoniūkštis, taip ir norisi pakibinti thumbup.gif
Atsakyti
Meljola,koks fainuolis tavo drakoša biggrin.gif
Atsakyti
aciu mergaites 4u.gif kaip ir broko nepastebejot g.gif , taigi kol per 4val. ispaisiau vestuvini man pradejo pustis doh.gif kita karta lysiu i skliapa lotuliukas.gif

dabar galvosukis rolleyes.gif man tortai nerasojo kas tai, ar macijo spaklio grinas sviestas ar maciojo i mmg detas krakmolas g.gif

meljola labai nupenetas thumbup.gif kuom maitinai lotuliukas.gif grazu
Atsakyti