Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(astatortas @ 2011 07 09, 15:25)
ir dar -meskutis  smile.gif user posted image

ir sis super bigsmile.gif

Is ko aplink dzimbavai,ar tas gelytes darei?
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 07 08, 23:30)
dar man tavo tie pynimai ant sonu labai patinka,nieko panasaus nesu darius blush2.gif tai nezinociau nuo kurio galo pradeti...

Prisiziurejusi visokiu groziu bandziau ir as toki pynima slapia beze daryti, bet, tiesa sakant - s....... gavosi irnesakyk.gif Paskui pagalvojau, kad tikriausiai per retai isdesciau vertikalias juostas, todel horizontaliosios gavosi ilgos ir nesiziurejo..... unsure.gif Ir dar manau, kad nuo antgaliuko formos ir medziagos, is kurios jis pagamintas, daug kas priklauso....
Atsakyti
QUOTE(Aleisaba @ 2011 07 09, 14:17)
kad nuo antgaliuko formos ir medziagos, is kurios jis pagamintas, daug kas priklauso....

nuo antgaliuko formos tikrai daug kas priklauso,o vat medžiaga jokios ytakos neturi.....naudoju ir celofaninius vienkartinius ir medžiaginius daugkartinius-tikrai jokio skirtumo....

astatortas,fantastiški tortai super...pasaka...labai gražu.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 07 09, 15:22)
medžiaga jokios ytakos neturi.....

As turejau galvoje antgaliukus, nes cia kepejos dalinosi patirtimi, kad su metaliniais antgaliukais gaunasi grazesnes formos, nei su plastikiniais rolleyes.gif Pati metaliniu neturiu, tai negaliu lyginti ax.gif
Atsakyti
labai dekuj visoms uz pagyras blush2.gif , smagu kad profes taip ivertinot blink.gif , o meskuti guziuk dzibavau bezu, tortas medutis su zele
Atsakyti
QUOTE(astatortas @ 2011 07 09, 13:55)
sveikutes,ilgai grozejausi jusu stebuklais o siandien isdrisau ikelt ir savo jusu teismui blush2.gif

o Dievulėliau kaip gražu.... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nuostabus Jusu tortukai... vos cia apsilankau, iskart zandikaulis atvimpa wub.gif
Atsakyti
unsure.gif .... ar gyvos esat ? .... aš apsičiupinėju , na dar lygtai gyva , bet jei neatvės ....gaišiu ...

Šaunuolės , dirbate tortukai puikūs , Olestos , astatortas , zuikio ir kitų taip pat thumbup.gif .

Mano išgimdyti , neišbrokinkit baisiai ax.gif ....

Aš nepamenu kas viduje , įvairūs .

user posted image

Ir čia visi skirtingi , gėlių puokštė gyvų gvazdikų , kaip nuotakos puokštė .

user posted image

O čia visas morengas .

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 09 liepos 2011 - 15:38
pasaka... wub.gif
Atsakyti
na ar nesakaiu, kad taip bus, ateis @adrija ir nubloks su savo tortais doh.gif dailuciai thumbup.gif
user posted image
Rafaelo svajone aplieta sokoladiniu glajumi, geles saldainiu mases, lapukai plikytos teslos, tvorele is sausainiuku.
Nesigavo man tas glajus g.gif imaisiau sokolado ir dar karta uzliejau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 09 liepos 2011 - 15:52
@drij@,grazu smile.gif o kokiu budu daryti roziu lapeliai(ne ziedu)? labai grazus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 09 liepos 2011 - 15:51
Nu ne moteris, o stebuklas... tokie groziai wub.gif
Atsakyti