Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Solen wub.gif jau kokie mmmmmmmmm, niam niam, nu Tu žinai apie ką aš wub.gif

Mallena, pirma mintis, dieve, kiek masės, antra mintis - gražus išpildymas ir kiek daug darbo įdėta, puikiai padirbėta thumbup.gif

kol neatėjo @adrija@, tai aš kukliam apšilimui irgi su saviškiais gal šį kartą pasirodysiu, nes kaip tai jaučiuosi, kad šį kartą pavyko taip, kaip norėjau blush2.gif

tortas kolegės vyrui gimtadieniui smile.gif medutis, pastilažas, bezė...

user posted image

paprastas vaisini tortukas draugės mamai, pastilažas, šlapia bezė

user posted image

šito nepamenu rodžiau, nerodžiau irgi labai panašus...

user posted image

snikersas, medutis, mascarponinis, pastilažas, plikyti lapukai ir aisingas

user posted image

user posted image

su pamergių tortu, juodas miškas...

user posted image

user posted image

snikersas, pastilažas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 07 08, 17:45)
aš naudoju dvejopus - skysti purškiami -  Americolor Silver ir Sugarflair Silver. Antrieji yra pobrangiai, ir jiems reikia vos ne 100 procentinio alkoholio turėti, kad išvalyti teptuką ar purkštuką. Rašo, kad jais nudažyti netgi sidabriniai pabarstukai.

Antruosius man ismete tokius? Tokie ir yra? http://www.cakescook...html#aSU_2dT102
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perrin: 08 liepos 2011 - 21:56
QUOTE(braskelina @ 2011 07 08, 02:08)
Ar ant konservuotų ananasų galima pilt žele,sustings g.gif Žinau,kad su kiviais nestingsta ax.gif Tai noriu pasitikslint,kad nepatirčiau fiasko biggrin.gif

ant konservuotų galima,bet ne ant žalių 4u.gif

QUOTE(Perrin @ 2011 07 08, 14:08)
Laba diena,
isduokit paslapti kokius naudojat sidabrinius dazus? MB gimtadieniui uzsiprase BMW torto, visas spalvas turiu, reikia sidabrines, slapio asfalto spalvos.

aš naudoju Americolor skystus Silver dažus(yra sal2),bet įminkant juos į masę nieko nesimatys,reikia dažyti ant viršaus. o šiaip,jeigu reikia šlapio asfalto spalvos,be blizgesio,juk galima įminkyti į masę juodą spalvą,ir gausis pilka 4u.gif
Papildyta:
Olesta,koookie dailūs,išbaigti darbai wub.gif wub.gif o pamergės....1000 balų,super lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 07 08, 22:53)
kol neatėjo @adrija@, tai aš kukliam apšilimui irgi su saviškiais gal šį kartą pasirodysiu, nes kaip tai jaučiuosi, kad šį kartą pavyko taip, kaip norėjau  blush2.gif

kokie fainuoliai visi... kruopštūs, išbaigti, tobuli.. wub.gif wub.gif
kažin mano rankelės išmoks tokio meno g.gif blush2.gif
Atsakyti
Taip ilgai nedrisau parodyti savo meno hihihi.gif bet, kad tusciai neklausineti, kaip ir privalau pasirodyti, kad kazka veikiu su tom spalvom ax.gif
Pirmaji sunus i mokykla nesesi, Snickers, pastilazas, grietinele. Papuosiau bele kaip, nes visos jegos buvo sutelktos kitam tortui, tai sis greitukas.
user posted image
Antras taip pat Snickers, figureles pastilazines, trupiniai. Kaip ir bandziau kopijuoti Dianockos torta, bet aisku toli grazu.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perrin: 08 liepos 2011 - 22:14
QUOTE(Olesta @ 2011 07 08, 23:53)
tai aš kukliam apšilimui irgi su saviškiais gal šį kartą pasirodysiu, nes kaip tai jaučiuosi, kad šį kartą pavyko taip, kaip norėjau  blush2.gif

kokie faini tortai wub.gif o pamergiu tortas nemirtingas thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Perrin @ 2011 07 08, 23:54)
Antruosius man ismete tokius? Tokie ir yra?   http://www.cakescook...html#aSU_2dT102

aš turiu ir tokius mažučius.. tikras ššš.. parduoda juos paprastai uždarytus, nehermetiškus. Nežinau.. man tokia pakuotė nepatinka.

aš turiu va tokius, tik 200 ml vienam buteliuke. Tiesa, tas buteliukas irgi nebuvo plombuotas, bet ... Tiesa, ATSIPRAŠAU. Buvo proga nunešti užpakalį iki dažų dėžės ir konkrečiai pažiūrėt gamintoją. Visgi tai ne Sugarflair.. Tai Squires Kitchen.
http://www.janeasher.....tallic Paints
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 08 liepos 2011 - 22:20
As jau 2m is sito puslapio neislendu, o kepu vos 1-2 tortus per metus. Bet negaliu cia neateiti, neimanoma nesigrozeti wub.gif
Zinau, kad su mano tokiais tempais tortu puosime neistobulesiu, bet uztai bent jau jie skanus biggrin.gif
Olesta man tas su pamergem tai super simpatiskas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2011 07 08, 22:16)
aš turiu va tokius, tik 200 ml vienam buteliuke. Tiesa, tas buteliukas irgi nebuvo plombuotas, bet ...
http://www.cakescook...ible_Paint.html

Turbut issiversiu su sausais, vakar is e-bay uzsisakiau, juk tam zenklui tiek tos sidabrines tereikia g.gif Radau tokia parduotuvele kur prekiauja tokiais reikalais, tai dazai bent jau pigiau nei parduotuvej ir nemazas pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 07 08, 21:39)
labai dailios gėlytės..  wub.gif  su kuom jas prilipinai prie trupinukų ar torto???

pavaliau toj vietoj trupinukus ir dejau gelyte mirksiukas.gif

Olesta,taip zinau apie ka drinks_cheers.gif bet ir tortu pridarei bigsmile.gif bigsmile.gif vis bigsmile.gif i nuostabus 4u.gif 4u.gif 4u.gif bet jau tas vestuvinis wub.gif tai kazkas nepakartojamo wub.gif ,ziuriu ir atsigrozeti negaliu bigsmile.gif kiek toki laiko gaminai g.gif dar man tavo tie pynimai ant sonu labai patinka,nieko panasaus nesu darius blush2.gif tai nezinociau nuo kurio galo pradeti...
Perrin,smagu,kad pradejai kept 4u.gif ,savi tortai patys paciausi drinks_cheers.gif grazus abu tortukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 07 08, 23:53)

kol neatėjo @adrija@, tai aš kukliam apšilimui irgi su saviškiais gal šį kartą pasirodysiu

lotuliukas.gif thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Perrin @ 2011 07 09, 00:04)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 07 08, 22:30)
Perrin,smagu,kad pradejai kept 4u.gif ,savi tortai patys paciausi drinks_cheers.gif grazus abu tortukai 4u.gif

Aciu labai 4u.gif tokiems kaip as labai svarbu, kad kiti ivertintu varga, tam, kad rankos nenusvirtu bandyti toliau. Pirma torta iskepiau 1 sunau gimtadienio proga, tai va tokia mano ir praktika, viso 6 tortai per 6metus hihihi.gif
Atsakyti
Olesta, nerealus tortai wub.gif bet ar tu nesi dirbanti dvieju vaikuciu mama ? Vestuvinis tortas nerealiai grazus wub.gif
Atsakyti
perrin,puikus tortai thumbup.gif
na bet jau Olestos tortu paradas blink.gif 100balu!
Atsakyti