Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Solen @ 2011 07 08, 18:30)
taip ta pati formele smile.gif ,kai ispaudziu su formele,tada kiekviena lapuka  nuo centro i viena puse ir i kita puse teptuko koteliu perbraukiu ar kaip cia issireiskus pavolioju, mirksiukas.gif nezinau ar tinkamai paaiskinau...ir dar kas antra lapeli  kilstelnu i virsu mirksiukas.gif

aciu Kirbe smile.gif

Dekui uz info thumbup.gif praktikuosiuos ir as taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 08, 14:01)
as tai turiu silver miltukus.juos tepant slapiu teptuku,va kokia spalva gavosi http://public.fotki....7-01-alaus.html norint sviesiau,reikia maziau miltuku.bet visa masina sitaip nudazyti,jauciu,persudetinga butu

Tokius? http://cgi.ebay.co.u...1#ht_1677wt_907

As ne masina daryciau, o zenkla dideli ax.gif pora juosteliu nudazyti tik reiketu.
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 07 08, 17:51)
Tokius?  http://cgi.ebay.co.u...1#ht_1677wt_907

As ne masina daryciau, o zenkla dideli  ax.gif  pora juosteliu nudazyti tik reiketu.

Taip.Tik pas mane ANTIQUE SILVER
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 08, 17:02)
Taip.Tik pas mane ANTIQUE SILVER

Aga, radau ir tokius, bet ar nebus jie tamsesni? Turbut grietineles neitu sia spalva nudazyti, itariu? g.gif Kadangi torta reiks lipinti Lt, tai rupinuosi, kad nereiktu daug priemoniu veztis.
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 07 08, 18:08)
Aga, radau ir tokius, bet ar nebus jie tamsesni? Turbut grietineles neitu sia spalva nudazyti, itariu?  g.gif  Kadangi torta reiks lipinti Lt, tai rupinuosi, kad nereiktu daug priemoniu veztis.

ne,sie miltukai nera skirti masem dazyti,jais tik ant virrsaus tepama.o del spalvos nezinau,rinkites pagal nuojauta smile.gif matete kas pas mane gavosi su antique silver
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 08, 17:15)
ne,sie miltukai nera skirti masem dazyti,jais tik ant virrsaus tepama.o del spalvos nezinau,rinkites pagal nuojauta  smile.gif  matete kas pas mane gavosi su antique silver

Dekui, pasirinkau tuos sviesesnius, nes sita zenklui bus per tamsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 07 08, 15:08)
Laba diena,
isduokit paslapti kokius naudojat sidabrinius dazus? MB gimtadieniui uzsiprase BMW torto, visas spalvas turiu, reikia sidabrines, slapio asfalto spalvos.

aš naudoju dvejopus - skysti purškiami - Americolor Silver ir Sugarflair Silver. Antrieji yra pobrangiai, ir jiems reikia vos ne 100 procentinio alkoholio turėti, kad išvalyti teptuką ar purkštuką. Rašo, kad jais nudažyti netgi sidabriniai pabarstukai.

Grietinėlės niekada nenudažysi taip, kad gautųsi sidabrinė. Tuščias dažų išmetimas, o be to, dažai gi yra ribotini naudojime dėl to, kad juos suvalgome.

Taigi, tas dalis kurias reikia padengti sidabru, reikia daryti kuo tamsesnes - pilkas ar net juodas. Kuo tamsesnė bus detalė, tuo geriau matysis ant jos sidabrtinis efektas. 4u.gif Ant balto "dugno" sidabro nesimatys, labiau jau purvinumo efektas ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 08 liepos 2011 - 17:46
Solen,tikrai puikus torciukai. Kaip sakoma tokie valgomi thumbup.gif
Atsakyti
zinau, kad tuoj sulauksim tikru sedevru, tai as metu apsildymui sioki toki...

Apacia - turtingas kavos tortas, virsus - vysninis karamelinis, dengta pastiliazu, aisingu.
user posted image

Atsakyti
mallena grazus tortukas wub.gif

laukiam sedevru sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 07 08, 21:18)
zinau, kad tuoj sulauksim tikru sedevru, tai as metu apsildymui sioki toki...

idomus papuosimo budas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 07 08, 13:07)
ikelsiu savo paprastucius meducius smile.gif

labai dailios gėlytės.. wub.gif su kuom jas prilipinai prie trupinukų ar torto???
Atsakyti