jau sutepiau vienetuka ,dariau 30x12
ikelsiu savo paprastucius meducius
labas merginos
nu ir grožiai pas jus man labai reikėtų gražaus torto mergvakariui Marijampolėj. gal žinot kas galėtų pagelbėti
nu ir grožiai pas jus man labai reikėtų gražaus torto mergvakariui Marijampolėj. gal žinot kas galėtų pagelbėti
Laba diena,
isduokit paslapti kokius naudojat sidabrinius dazus? MB gimtadieniui uzsiprase BMW torto, visas spalvas turiu, reikia sidabrines, slapio asfalto spalvos.
isduokit paslapti kokius naudojat sidabrinius dazus? MB gimtadieniui uzsiprase BMW torto, visas spalvas turiu, reikia sidabrines, slapio asfalto spalvos.
QUOTE(Solen @ 2011 07 08, 13:07)
Labai grazus tortukai, ypac tas su ramunem
O cia trupiniai tokie tamsus?
QUOTE(Solen @ 2011 07 08, 13:07)
paprasti,bet ne prasti labai graziai padengti trupinukais,grazios gelytes...zodziu,labai skaniai atrodo
QUOTE(Perrin @ 2011 07 08, 14:08)
Laba diena,
as tai turiu silver miltukus.juos tepant slapiu teptuku,va kokia spalva gavosi http://public.fotki....7-01-alaus.html norint sviesiau,reikia maziau miltuku.bet visa masina sitaip nudazyti,jauciu,persudetinga butu
sveikos, merginos,
norėjau paklausti -- ar torto dengimo masei tinka šitie saldainiai?
Mėginsiu mokytis gaminti šią masę, tad nežinau dar, tik išsirinkau panašius į aprašytus saldainius
Ačiū!
norėjau paklausti -- ar torto dengimo masei tinka šitie saldainiai?
Mėginsiu mokytis gaminti šią masę, tad nežinau dar, tik išsirinkau panašius į aprašytus saldainius
Ačiū!
Šitie tiks
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 07 08, 13:17)
aciu uz siltus zodzius
taip cia trupinukai,abu Kirbes meduciai
Solen,labai puikiai atrodo tortai......
QUOTE(Solen @ 2011 07 08, 14:07)
papasakok kaip gauni tokias ramunes, as turiu sia formele, bet mano lapukai kitokie gaunasi.
Cia formele kur ir gerberus galima daryti???
gal juos (lapelius) dar biskiuka paspaudi???
QUOTE(benomama @ 2011 07 08, 15:49)
papasakok kaip gauni tokias ramunes, as turiu sia formele, bet mano lapukai kitokie gaunasi.
taip ta pati formele ,kai ispaudziu su formele,tada kiekviena lapuka nuo centro i viena puse ir i kita puse teptuko koteliu perbraukiu ar kaip cia issireiskus pavolioju, nezinau ar tinkamai paaiskinau...ir dar kas antra lapeli kilstelnu i virsu
aciu Kirbe
QUOTE(Solen @ 2011 07 08, 14:07)
LAbai grazios geles is kokios mases darei?