apie situos kalbat?
labadiena kepejeles jeigu galit pagelbekit man,gal kuri zino @adrij@ telefoniuka,buciau labai dekinga jeigu pasiustumet i az:)
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 07 07, 14:59)
kam taip kankintis,su mikseriu per kelias min.issiplaku. kiek zinau visos plaskasi su mikseriu
As pora minuciu pamaisau su saukstu ir gaunasi kuo puikiausiai.
Labas vakaras.Noriu isikept NAPALEONA.Kaip butu galima ji papuost?Ar tik su trupiniais?Nors taip puostas jis man skaniausiai ir atrodo.Labao aciu uz atsakymus.
QUOTE(taja78 @ 2011 07 07, 22:24)
Labas vakaras.Noriu isikept NAPALEONA.Kaip butu galima ji papuost?Ar tik su trupiniais?Nors taip puostas jis man skaniausiai ir atrodo.Labao aciu uz atsakymus.
a6 irgi vis galvoju kaip čia tą Napoleona papuošus, ir pagalvojau, kad jo skonio nepagadintų apdėliota sausainių tvorelė, sujuosta dailiu šniūreliu.Taip puošiuos sau gimtadieniui.dar kokią gėlytę viduje padarysiu, gal bijūną, ar rožę...
man reikia pagalbos kas darete torta vienetuka,koki ilgi ir ploti darete ,kad graziai ziuretusi
Ar ant konservuotų ananasų galima pilt žele,sustings Žinau,kad su kiviais nestingsta Tai noriu pasitikslint,kad nepatirčiau fiasko
kaip nerodo
as tai ir jusu citatoj puikiausiai matau
as tai ir jusu citatoj puikiausiai matau
QUOTE(mallena @ 2011 07 08, 08:34)
Dievas
Ačiū
Dabar ir aš matau, užmušiu vieną dieną darbinį kompiuterastą , ups sorry
laba,
mergaites, reikia pagalbos... nesu megejai nei kepti, nei gaminti apskritai bet labai savo suneliui pirmojo gimtadienio proga noreciau pati iskepti tortuka Zuviuka Nemo bukit geros, pasakykit kuri nors, jei torto pertepimas kremas su zelatinu, o visa virsu puosciau plakta grietinele, ar ji laikytusi ant torto? ir ar issilaikytu visa para?
mergaites, reikia pagalbos... nesu megejai nei kepti, nei gaminti apskritai bet labai savo suneliui pirmojo gimtadienio proga noreciau pati iskepti tortuka Zuviuka Nemo bukit geros, pasakykit kuri nors, jei torto pertepimas kremas su zelatinu, o visa virsu puosciau plakta grietinele, ar ji laikytusi ant torto? ir ar issilaikytu visa para?
jei nera malonumas kepti - gal reiktu paprasciausiai uzsisakyti tortuka? Nes laiko tai uzims daug, o rezultatas ne visada nudziugina, kepant pirma karta
Reiktu tortuka aptepti sviestiniu kremu, pries puosiant grietinele - tada tikrai laikytusi papuosimas:)
Reiktu tortuka aptepti sviestiniu kremu, pries puosiant grietinele - tada tikrai laikytusi papuosimas:)