Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

apie situos kalbat?
user posted image

Atsakyti
labadiena kepejeles jeigu galit pagelbekit man,gal kuri zino @adrij@ telefoniuka,buciau labai dekinga jeigu pasiustumet i az:)
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 07 07, 14:59)
kam taip kankintis,su mikseriu per kelias min.issiplaku. kiek zinau visos plaskasi su mikseriu  smile.gif

As pora minuciu pamaisau su saukstu ir gaunasi kuo puikiausiai.
Atsakyti
Labas vakaras.Noriu isikept NAPALEONA.Kaip butu galima ji papuost?Ar tik su trupiniais?Nors taip puostas jis man skaniausiai ir atrodo.Labao aciu uz atsakymus. 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 07 07, 22:24)
Labas vakaras.Noriu isikept NAPALEONA.Kaip butu galima ji papuost?Ar tik su trupiniais?Nors taip puostas jis man skaniausiai ir atrodo.Labao aciu uz atsakymus. 4u.gif  blush2.gif

a6 irgi vis galvoju kaip čia tą Napoleona papuošus, ir pagalvojau, kad jo skonio nepagadintų apdėliota sausainių tvorelė, sujuosta dailiu šniūreliu.Taip puošiuos sau gimtadieniui.dar kokią gėlytę viduje padarysiu, gal bijūną, ar rožę...
Atsakyti
man reikia pagalbos mirksiukas.gif kas darete torta vienetuka,koki ilgi ir ploti darete g.gif ,kad graziai ziuretusi g.gif
Atsakyti
Ar ant konservuotų ananasų galima pilt žele,sustings g.gif Žinau,kad su kiviais nestingsta ax.gif Tai noriu pasitikslint,kad nepatirčiau fiasko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 07 07, 16:09)
apie situos kalbat?
user posted image

Nerodo verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
kaip nerodo g.gif
as tai ir jusu citatoj puikiausiai matau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 07 08, 08:34)
kaip nerodo g.gif
as tai ir jusu citatoj puikiausiai matau g.gif

Dievas wub.gif 4u.gif bigsmile.gif
Ačiū 4u.gif
Dabar ir aš matau, užmušiu vieną dieną darbinį kompiuterastą doh.gif , ups sorry blush2.gif
Atsakyti
laba,
mergaites, reikia pagalbos... nesu megejai nei kepti, nei gaminti apskritai 4u.gif bet labai savo suneliui pirmojo gimtadienio proga noreciau pati iskepti tortuka Zuviuka Nemo smile.gif bukit geros, pasakykit kuri nors, jei torto pertepimas kremas su zelatinu, o visa virsu puosciau plakta grietinele, ar ji laikytusi ant torto? ir ar issilaikytu visa para?
Atsakyti
jei nera malonumas kepti - gal reiktu paprasciausiai uzsisakyti tortuka? Nes laiko tai uzims daug, o rezultatas ne visada nudziugina, kepant pirma karta smile.gif
Reiktu tortuka aptepti sviestiniu kremu, pries puosiant grietinele - tada tikrai laikytusi papuosimas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 08 liepos 2011 - 12:06