Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 07 06, 22:33)
sakykit, lėliuką pati darėt? gal turit kokią nuorodėlę kaip tokį gražutį mažutį pasidaryti? būčiau dėkinga

cia spec formeles yra
Atsakyti
QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 07 06, 22:33)
sakykit, lėliuką pati darėt? gal turit kokią nuorodėlę kaip tokį gražutį mažutį pasidaryti? būčiau dėkinga

lėliukas formele darytas mirksiukas.gif

Sandrulyte1975,mielas torčiukas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 07 06, 22:34)
cia spec formeles yra

QUOTE(MO @ 2011 07 06, 22:40)
lėliukas formele darytas  mirksiukas.gif

Sandrulyte1975,mielas torčiukas  wub.gif  wub.gif

gal tada pasufleruosite ar LT galima tokių įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 07 06, 16:37)
Va, dar ne į temą - kaip tik parduoda  smile.gif

skelbimo informacija yra melaginga, nes nei "Senukai", nei "Maxima" dar neprekiavo elektriniais dregmes rinktuvais.
Atsakyti
sveikutes tortu puosejeles
prasau patarimo, darau torta su maskarpone, gaunasi neblogas, paterkit kuo galeciau sunelio krikstynom ji papuosti, siaip pats tortas purus ir lengvutis atrodo, tai nesinoretu ji kazkuo labai sunkiu apkrauti g.gif
is anksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 07 06, 19:14)
aš tai siūlyčiau tą knygą dengti pastilažu, jei nėra įgūdžių tada gal šlapia bezė, ta tai nebijo drėgmės, sviestiniu apteptumėt ir puoškit sau dzibukais...taip, sviestiniu išlyginat, tada dengiat, tada rašot...

Ačiū, žinutę tik šiandie perskaičiau, bet jau vakar aš jį uždengiau tongue.gif
kaip gavosi taip smile.gif didelis, be papuošimų -3,5kg

o krikštynom daro batukus, rūbelius krikšto, žvakutę ir kitą krikštynų simboliką...pavartykit temas kelias, tikrai mačiau ir ne vieną krikštynom puoštą,,
Atsakyti
QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 07 06, 23:33)

kazkada buvo ikeltas leliukas kur pati kepeja dare, bet tada man nereikejo tai neuszifiksavo unsure.gif o dabar jau prireike ir formelei nusipirkti laiko neturiu tai ieskausi kaip cia nulipdyti ji g.gif . Jei kuri turite minciu gal brukstelkit 4u.gif

@adrijos nematyti, uzsivertussi darbais ax.gif

user posted image
Ananasinis, batukai is saldainiu mases.
user posted image
2 dienas laksciau po kioskelius ir parduotuves ieskodama sokoladiniu monetu, kaip atidaviau torta, degalineje radau doh.gif tai jau i prieki nusipirkau monetu biggrin.gif man graziau su monetomis blush2.gif , cia torciukas su braskemis, maisas is saldainiu mases.
user posted image
Snikerinis, geles saldainiu mases, sokoladine tvorele ir kokosas, paprastutis torciukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 07 liepos 2011 - 11:31
merginos, kiek laiko su mikseriu aisingą plakat?
Atsakyti
QUOTE(Vyšninė @ 2011 07 07, 15:02)
merginos, kiek laiko su mikseriu aisingą plakat?

Aisingo plakt nereikia, su mediniu saukstu issuku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2011 07 07, 14:56)
Aisingo plakt nereikia, su mediniu saukstu issuku wink.gif

kam taip kankintis,su mikseriu per kelias min.issiplaku. kiek zinau visos plaskasi su mikseriu smile.gif
Atsakyti
teisingai ir aš aisinga per kelias min išplaku mikseriu smile.gif neturiu laiko rankom sukti smile.gif
Atsakyti
Prisipažinsiu, kad jau trečia diena ieškau batukų, kurie yra su sagtele, na diržiuku, iškarpų, kažkada kažkuri buvo įmetusi berods rusaičių forumo nuorodą, bet jau baigiu pražilti nuo tų keturių iškarpų, kurias randu doh.gif , o šitos nors užmušk. Na man ne kedukų ir ne aukštakulnių reikia, o gražių mergaitiškų basučių uždaru priekiu, pati gi dariau, o formeles ant per plono popieriaus atsispausdinau ir vėjas per langą išpūtė doh.gif
Atsakyti