Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Pas mane pastarosiomis dienomis irgi labai jauciasi dregme.. net vafliai iskepti suminkstejo biggrin.gif o ir jauciasi namie...
Atsakyti
Va, dar ne į temą - kaip tik parduoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 07 06, 15:37)
Va, dar ne į temą - kaip tik parduoda  smile.gif

kaune sad.gif
Atsakyti
atsiprašau kad ne į temą, gal kas kepat tortus pardavmui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo styga31: 06 liepos 2011 - 15:23
Gal kas Vilniuje priima užsakymus tortams ? Man ateičiai kontaktų reikia, prašyčiau į AZ. Ačiū.
Atsakyti
moterys, na ne skelbimų lenta gi čia ....
tema apie tortų puošimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 07 06, 11:14)
bet kainos tai kosminės  doh.gif  verysad.gif  na jei pasiteisins tai ieškosiu buitinio...

tikrai pasiteisins mirksiukas.gif

QUOTE(akvilyte @ 2011 07 06, 11:32)
tai cia dar puse velnio  bigsmile.gif  ale kaip visada ko reik ermitaze... kurio kaune nerasta  lotuliukas.gif

gal turit MOKI VEŽI,jiems dabar 25% berods nuolaida mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyšninė @ 2011 07 06, 15:19)
man irgi reikia drėgmės surinkėjo  blush2.gif 

bet aš vėl su klausimu, jeigu aš aptepu sviestiniu kremu tai galiu dėti pastiliažą  ir tada puošti ir rašyti aisingu?

nepykit,,, skaitau skaitau, o kai reik eiliškumą darbų susidėliot - sunku labai, neįgudusiai sad.gif

aš tai siūlyčiau tą knygą dengti pastilažu, jei nėra įgūdžių tada gal šlapia bezė, ta tai nebijo drėgmės, sviestiniu apteptumėt ir puoškit sau dzibukais...taip, sviestiniu išlyginat, tada dengiat, tada rašot...
Atsakyti
Merginos, tikrai zinau kad as cia ne i tema, bet gal pagelbesit blush2.gif
Ieskau vienos merginos, kuri tikrai zinau lankesi/lankosi cia. Turi ir facebooke savo profili, kuriame yra daug tortu nuotrauku. Buvau nuziurejusi torta suktuko makita firmos, labai noreciau uzsakyti ji vyrui gimtadieniui, bet deja niekaip neatkasu kontaktu.
Gal pagelbetumete jeigu zinot apie ka kalbu, prasau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Nu @adrij2 tortu prikele wub.gif wub.gif wub.gif

ikelsiu ir as viena,kur seniau dariau,bet pati pamirsau nufotografuoti,tai paprasiau uzsakovu,tai kokia nuotrauka atsiunte,tokia ir ikelsiu mirksiukas.gif

user posted image

6,5kg svorio,mascarpones su braskem,pastilazas.
Atsakyti
Sveikos groziu kurejos 4u.gif Atsiprasau uz off topic, bet sukurkit kas nors SOS tema, labai reikia ideju!!! Dekui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 07 06, 20:44)
ikelsiu ir as viena,kur seniau dariau,bet pati pamirsau nufotografuoti,tai paprasiau uzsakovu,tai kokia nuotrauka atsiunte,tokia ir ikelsiu mirksiukas.gif

sakykit, lėliuką pati darėt? gal turit kokią nuorodėlę kaip tokį gražutį mažutį pasidaryti? būčiau dėkinga
Atsakyti