Pas mane pastarosiomis dienomis irgi labai jauciasi dregme.. net vafliai iskepti suminkstejo o ir jauciasi namie...
moterys, na ne skelbimų lenta gi čia ....
tema apie tortų puošimą
tema apie tortų puošimą
QUOTE(akvilyte @ 2011 07 06, 11:14)
bet kainos tai kosminės na jei pasiteisins tai ieškosiu buitinio...
tikrai pasiteisins
QUOTE(akvilyte @ 2011 07 06, 11:32)
tai cia dar puse velnio ale kaip visada ko reik ermitaze... kurio kaune nerasta
gal turit MOKI VEŽI,jiems dabar 25% berods nuolaida
QUOTE(Vyšninė @ 2011 07 06, 15:19)
man irgi reikia drėgmės surinkėjo
bet aš vėl su klausimu, jeigu aš aptepu sviestiniu kremu tai galiu dėti pastiliažą ir tada puošti ir rašyti aisingu?
nepykit,,, skaitau skaitau, o kai reik eiliškumą darbų susidėliot - sunku labai, neįgudusiai
bet aš vėl su klausimu, jeigu aš aptepu sviestiniu kremu tai galiu dėti pastiliažą ir tada puošti ir rašyti aisingu?
nepykit,,, skaitau skaitau, o kai reik eiliškumą darbų susidėliot - sunku labai, neįgudusiai
aš tai siūlyčiau tą knygą dengti pastilažu, jei nėra įgūdžių tada gal šlapia bezė, ta tai nebijo drėgmės, sviestiniu apteptumėt ir puoškit sau dzibukais...taip, sviestiniu išlyginat, tada dengiat, tada rašot...
Merginos, tikrai zinau kad as cia ne i tema, bet gal pagelbesit
Ieskau vienos merginos, kuri tikrai zinau lankesi/lankosi cia. Turi ir facebooke savo profili, kuriame yra daug tortu nuotrauku. Buvau nuziurejusi torta suktuko makita firmos, labai noreciau uzsakyti ji vyrui gimtadieniui, bet deja niekaip neatkasu kontaktu.
Gal pagelbetumete jeigu zinot apie ka kalbu, prasau
Ieskau vienos merginos, kuri tikrai zinau lankesi/lankosi cia. Turi ir facebooke savo profili, kuriame yra daug tortu nuotrauku. Buvau nuziurejusi torta suktuko makita firmos, labai noreciau uzsakyti ji vyrui gimtadieniui, bet deja niekaip neatkasu kontaktu.
Gal pagelbetumete jeigu zinot apie ka kalbu, prasau
Sveikos merginos. Nu @adrij2 tortu prikele
ikelsiu ir as viena,kur seniau dariau,bet pati pamirsau nufotografuoti,tai paprasiau uzsakovu,tai kokia nuotrauka atsiunte,tokia ir ikelsiu
6,5kg svorio,mascarpones su braskem,pastilazas.
ikelsiu ir as viena,kur seniau dariau,bet pati pamirsau nufotografuoti,tai paprasiau uzsakovu,tai kokia nuotrauka atsiunte,tokia ir ikelsiu
6,5kg svorio,mascarpones su braskem,pastilazas.
Sveikos groziu kurejos Atsiprasau uz off topic, bet sukurkit kas nors SOS tema, labai reikia ideju!!! Dekui
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 07 06, 20:44)
sakykit, lėliuką pati darėt? gal turit kokią nuorodėlę kaip tokį gražutį mažutį pasidaryti? būčiau dėkinga