Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(naitas @ 2011 07 06, 10:38)
eeeeeeeeeeee.. papasakok prašau ką nors daugiau apie tai. Kaip tik vakar su vyru peršnekėjau, kur yra toks daiktas pirkti.. ir kiek gali kainuoti.. ir kaip jis atrodo..  4u.gif

superinis dalykas
Atsakyti
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 07 06, 11:44)

ooo, ačiū.. 4u.gif
Atsakyti
eeeeeeeeeeee.. papasakok prašau ką nors daugiau apie tai. Kaip tik vakar su vyru peršnekėjau, kur yra toks daiktas pirkti.. ir kiek gali kainuoti.. ir kaip jis atrodo..  4u.gif

QUOTE(*Barakuda* @ 2011 07 06, 10:44)

bet kainos tai kosminės doh.gif verysad.gif na jei pasiteisins tai ieškosiu buitinio... nes dabar tai pasiėmus rimtą statybinį lotuliukas.gif doh.gif gargaras kaip reikalas wacko.gif
Atsakyti
kur yra toks daiktas pirkti.. ir kiek gali kainuoti.

"Ermitaže" apie 350Lt. cool.gif
Atsakyti
sveikos, grožių kūrėjos, jei kuri nešvenčiat ir galėtumėt pagelbėt...
Darau medutį , didelį, bus tortas - knyga... blink.gif
neišmanau kuo puošti.. beze nesilaikys, nes tepu su grietinėlės kremu taip? plius drėgna labai? gal yra koks tinkamas sviestinis kremas> kad dzibukai graziai laikytusi?
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 07 06, 11:20)
"Ermitaže" apie 350Lt.  cool.gif

tai cia dar puse velnio bigsmile.gif ale kaip visada ko reik ermitaze... kurio kaune nerasta lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vyšninė @ 2011 07 06, 11:29)
sveikos, grožių kūrėjos, jei kuri nešvenčiat ir galėtumėt pagelbėt...
Darau medutį , didelį, bus tortas - knyga...  blink.gif
neišmanau kuo puošti.. beze nesilaikys, nes tepu su grietinėlės kremu taip? plius drėgna labai? gal yra koks tinkamas sviestinis kremas> kad dzibukai graziai laikytusi?

na mano durna galva aptepus visą tortą sviestiniu kremu tai galima ir beze be baimes kraut g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 07 06, 11:32)
kurio kaune nerasta  lotuliukas.gif

Seniau būdavo Šilainių Norfoj, kur prekiaudavo visokiais dėvėtais ir naujais daiktais, dabar nežinau ar yra. Buvo įvairių, iki 300Lt. Dar būdavo Erbi.

Paofftopinau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 06 liepos 2011 - 10:39
[quote=akvilyte,2011 07 06, 11:14]
bet kainos tai kosminės doh.gif verysad.gif na jei pasiteisins tai ieškosiu buitinio... nes dabar tai pasiėmus rimtą statybinį lotuliukas.gif doh.gif gargaras kaip reikalas wacko.gif
[/quot

pas mane virtuveje kondicionierius yra,tai pasaka dirbti,net nezinau kokia lauke temperatura buna,tik matau kad zmogus visas susiles ateina biggrin.gif
Atsakyti
drėgmės surinkėjai yra gėris...pirkom kaune,prieš keletą metų,tik patys geriausi atsiliepimai,pirkom didesnį nei reikėtų pagal plotą 4u.gif

bet čia jau off topic 4u.gif
Atsakyti
nu ir dar vienas off-topic... ka tik isivilkau buitini dregmes surinktuva.. tik ilipau butan, is karto pajungiau.. kol vaikams kojas nuaviau, rankas numazgojau, issimeciau pirkinius, pacheckinau - blyn, saukstelis vandens jau ir surinktas wacko.gif tai dabar dirbs tas aparatas pas mane diena nakti cool.gif

atsijungiu.. dirbti..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 07 06, 14:35)
nu ir dar vienas off-topic... ka tik isivilkau buitini dregmes surinktuva.. tik ilipau butan, is karto pajungiau.. kol vaikams kojas nuaviau, rankas numazgojau, issimeciau pirkinius, pacheckinau - blyn, saukstelis vandens jau ir surinktas wacko.gif tai dabar dirbs tas aparatas pas mane diena nakti  cool.gif

atsijungiu.. dirbti..

kokia greita blink.gif kur uz kiek rolleyes.gif
Atsakyti
man irgi reikia drėgmės surinkėjo blush2.gif

bet aš vėl su klausimu, jeigu aš aptepu sviestiniu kremu tai galiu dėti pastiliažą ir tada puošti ir rašyti aisingu?

nepykit,,, skaitau skaitau, o kai reik eiliškumą darbų susidėliot - sunku labai, neįgudusiai sad.gif
Atsakyti